Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1397
Titolo: | Проблемa енергозбереження при подрібненні м'яса у кутері |
Titoli alternativi: | The problem of energy saving when grinding meat in the cutter |
Autori: | Закалов, Олександр Васильович Бортник, Андрій Ігорович Zakalov, Oleksandr Bortnyk, Andriy |
Bibliographic description (Ukraine): | Проблемa енергозбереження при подрібненні м'яса у кутері // Науково-інформаційний журнал "М'ясні технології світу" / Закалов О.В., Бортник А.І. - Тернопіль: ТзОВ "Видавничий дім "Стилус"" , №8(29), 2011. - 37 - 40 с. |
Data: | ago-2011 |
Date of entry: | 1-nov-2011 |
Editore: | М'ясні технології світу / World meat technologies |
Parole chiave: | енергія кутер збереження подрібнення |
Abstract: | У статті проведено аналіз енергоспоживання кутера при подрібненні м'яса робочими органами з різними формами ріжучої кромки. Виявлено переваги та недоліки процесу подрібнення з використанням таких ножів. Запропоновано заходи щодо зменшення енергоспоживання кутерів. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1397 |
Content type: | Article |
È visualizzato nelle collezioni: | Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій |
File in questo documento:
File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
---|---|---|---|---|
The_problem_of_energy_saving_when_grinding_meat_in_the_cutter.pdf | 2,97 MB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
The_problem_of_energy_saving_when_grinding_meat_in_the_cutter__COVER.png | 836,51 kB | image/png | Visualizza/apri | |
The_problem_of_energy_saving_when_grinding_meat_in_the_cutter__OCR.djvu | 857,25 kB | DjVu | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.
Strumenti di amministrazione