Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1397
Titel: | Проблемa енергозбереження при подрібненні м'яса у кутері |
Övriga titlar: | The problem of energy saving when grinding meat in the cutter |
Författare: | Закалов, Олександр Васильович Бортник, Андрій Ігорович Zakalov, Oleksandr Bortnyk, Andriy |
Bibliographic description (Ukraine): | Проблемa енергозбереження при подрібненні м'яса у кутері // Науково-інформаційний журнал "М'ясні технології світу" / Закалов О.В., Бортник А.І. - Тернопіль: ТзОВ "Видавничий дім "Стилус"" , №8(29), 2011. - 37 - 40 с. |
Utgivningsdatum: | aug-2011 |
Date of entry: | 1-nov-2011 |
Utgivare: | М'ясні технології світу / World meat technologies |
Nyckelord: | енергія кутер збереження подрібнення |
Sammanfattning: | У статті проведено аналіз енергоспоживання кутера при подрібненні м'яса робочими органами з різними формами ріжучої кромки. Виявлено переваги та недоліки процесу подрібнення з використанням таких ножів. Запропоновано заходи щодо зменшення енергоспоживання кутерів. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1397 |
Content type: | Article |
Samling: | Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій |
Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
---|---|---|---|---|
The_problem_of_energy_saving_when_grinding_meat_in_the_cutter.pdf | 2,97 MB | Adobe PDF | Visa/Öppna | |
The_problem_of_energy_saving_when_grinding_meat_in_the_cutter__COVER.png | 836,51 kB | image/png | Visa/Öppna | |
The_problem_of_energy_saving_when_grinding_meat_in_the_cutter__OCR.djvu | 857,25 kB | DjVu | Visa/Öppna |
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!
Administrativa verktyg