Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1397

Tytuł: Проблемa енергозбереження при подрібненні м'яса у кутері
Inne tytuły: The problem of energy saving when grinding meat in the cutter
Authors: Закалов, Олександр Васильович
Бортник, Андрій Ігорович
Zakalov, Oleksandr
Bortnyk, Andriy
Cytat: Проблемa енергозбереження при подрібненні м'яса у кутері // Науково-інформаційний журнал "М'ясні технології світу" / Закалов О.В., Бортник А.І. - Тернопіль: ТзОВ "Видавничий дім "Стилус"" , №8(29), 2011. - 37 - 40 с.
Data wydania: sie-2011
Date of entry: 1-lis-2011
Wydawca: М'ясні технології світу / World meat technologies
Słowa kluczowe: енергія
кутер
збереження
подрібнення
Abstract: У статті проведено аналіз енергоспоживання кутера при подрібненні м'яса робочими органами з різними формами ріжучої кромки. Виявлено переваги та недоліки процесу подрібнення з використанням таких ножів. Запропоновано заходи щодо зменшення енергоспоживання кутерів.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1397
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora