Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1397

Заглавие: Проблемa енергозбереження при подрібненні м'яса у кутері
Други Заглавия: The problem of energy saving when grinding meat in the cutter
Автори: Закалов, Олександр Васильович
Бортник, Андрій Ігорович
Zakalov, Oleksandr
Bortnyk, Andriy
Bibliographic description (Ukraine): Проблемa енергозбереження при подрібненні м'яса у кутері // Науково-інформаційний журнал "М'ясні технології світу" / Закалов О.В., Бортник А.І. - Тернопіль: ТзОВ "Видавничий дім "Стилус"" , №8(29), 2011. - 37 - 40 с.
Дата на Публикуване: Авг-2011
Date of entry: 1-Ное-2011
Издател: М'ясні технології світу / World meat technologies
Ключови Думи: енергія
кутер
збереження
подрібнення
Резюме: У статті проведено аналіз енергоспоживання кутера при подрібненні м'яса робочими органами з різними формами ріжучої кромки. Виявлено переваги та недоліки процесу подрібнення з використанням таких ножів. Запропоновано заходи щодо зменшення енергоспоживання кутерів.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1397
Content type: Article
Показва се в Колекции:Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.

Админ Инструменти