Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1397

Títol: Проблемa енергозбереження при подрібненні м'яса у кутері
Altres títols: The problem of energy saving when grinding meat in the cutter
Autor: Закалов, Олександр Васильович
Бортник, Андрій Ігорович
Zakalov, Oleksandr
Bortnyk, Andriy
Bibliographic description (Ukraine): Проблемa енергозбереження при подрібненні м'яса у кутері // Науково-інформаційний журнал "М'ясні технології світу" / Закалов О.В., Бортник А.І. - Тернопіль: ТзОВ "Видавничий дім "Стилус"" , №8(29), 2011. - 37 - 40 с.
Data de publicació: d’a-2011
Date of entry: 1-de -2011
Editorial: М'ясні технології світу / World meat technologies
Paraules clau: енергія
кутер
збереження
подрібнення
Resum: У статті проведено аналіз енергоспоживання кутера при подрібненні м'яса робочими органами з різними формами ріжучої кромки. Виявлено переваги та недоліки процесу подрібнення з використанням таких ножів. Запропоновано заходи щодо зменшення енергоспоживання кутерів.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1397
Content type: Article
Apareix a les col·leccions:Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій



Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.

Eines d'Administrador