Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
        
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1397
 
| Назва: | Проблемa енергозбереження при подрібненні м'яса у кутері | 
| Інші назви: | The problem of energy saving when grinding meat in the cutter | 
| Автори: | Закалов, Олександр Васильович Бортник, Андрій Ігорович Zakalov, Oleksandr Bortnyk, Andriy | 
| Бібліографічний опис: | Проблемa енергозбереження при подрібненні м'яса у кутері // Науково-інформаційний журнал "М'ясні технології світу" / Закалов О.В., Бортник А.І. - Тернопіль: ТзОВ "Видавничий дім "Стилус"" , №8(29), 2011. - 37 - 40 с. | 
| Дата публікації: | сер-2011 | 
| Дата внесення: | 1-лис-2011 | 
| Видавництво: | М'ясні технології світу / World meat technologies | 
| Теми: | енергія кутер збереження подрібнення | 
| Короткий огляд (реферат): | У статті проведено аналіз енергоспоживання кутера при подрібненні м'яса робочими органами з різними формами ріжучої кромки. Виявлено переваги та недоліки процесу подрібнення з використанням таких ножів. Запропоновано заходи щодо зменшення енергоспоживання кутерів. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1397 | 
| Тип вмісту: | Article | 
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| The_problem_of_energy_saving_when_grinding_meat_in_the_cutter.pdf | 2,97 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| The_problem_of_energy_saving_when_grinding_meat_in_the_cutter__COVER.png | 836,51 kB | image/png | Переглянути/відкрити | |
| The_problem_of_energy_saving_when_grinding_meat_in_the_cutter__OCR.djvu | 857,25 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора
            	