241 — Готельно-ресторанна справа (бакалаври) : [30] Collection home page

Logo
Дисципліни: економіка підприємств сфери послуг; економічна та майнова безпека бізнесу; організація готельно-ресторанного господарства; проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства; дизайн об’єктів готельно-ресторанного бізнесу; інфраструктура готельно-ресторанного господарства; кухні народів світу; міжнародна готельна індустрія; організація логістичного обслуговування в галузі; організація роботи персоналу в галузі; управління конкурентоспроможністю; управління маркетинговими комунікаціями; фінансове забезпечення діяльності.

Авторська довідка

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 30 of 30
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Bachelor ThesisJun-202216-Sep-2022“Формування системи управління якістю обслуговування підприємства сфери гостинності, на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Джентльмен”Кіпибіда, Людмила Олегівна
Bachelor ThesisJun-202216-Sep-2022“Формування та застосування системи управління трудовими ресурсами підприємства готельного господарства, на прикладі ТОВ Готельний комплекс “Глобус”Гошко, Арсен Юрійович
Bachelor ThesisJun-202212-Sep-2022“Формування стратегії сталого розвитку ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Едем”)”Ліска, Тетяна Олегівна
Bachelor ThesisJun-202212-Sep-2022“Дослідження становища та перспектив розвитку закладу ресторанного господарства, на прикладі кафе-бару “Озернянка”Горбач, Адріана Олександрівна
Bachelor ThesisJun-20228-Sep-2022“Напрями забезпечення інноваційного механізму підприємством ресторанного бізнесу, на прикладі бар-ресторану “Зимовий сад”Пожарнюк, Наталія Вікторівна
Bachelor ThesisJun-20226-Sep-2022Організація системи управління взаємовідносинами з клієнтами готельно-ресторанного підприємства (на прикладі ГРК «Сапсан»)Крук, Олена Миколаївна
Bachelor ThesisJun-20226-Sep-2022Онлайн-продажі готельно-ресторанних послуг: проблеми та перспективи їх вирішення в сучасних умовах (на прикладі ГРК «Сфера»)Борко, Олександра Андріївна
Bachelor ThesisJun-20226-Sep-2022“Напрями впровадження управлінських інновацій у діяльності підприємства ресторанної сфери (на прикладі кафе “Черемшина”)”Левик, Діана Василівна
Bachelor ThesisJun-20226-Sep-2022Розвиток напрямів стратегічного управління підприємством сфери обслуговування на прикладі кафе «Родина»Козловська, Мирослава Миколаївна
Bachelor ThesisJun-20226-Sep-2022Інноваційна активність як конкурентна перевага готельно-ресторанного підприємства (на прикладі ресторану «NORI sushi lounge»)Онисько, Тетяна Олександрівна
Bachelor ThesisJun-202223-Aug-2022Удосконалення системи менеджменту підприємства ресторанного типу (на прикладі кафе-бару «Росинка»)Яремко, Діана Богданівна
Bachelor ThesisJun-202223-Aug-2022Дослідження стану та перспектив стійкого розвитку підприємства сфери ресторанної діяльності, на прикладі ресторану “Галич”Цепенюк, Микола Іванович
Bachelor ThesisJun-202223-Aug-2022Конкурентоспроможність підприємства ресторанного бізнесу в сучасних умовах (на прикладі піцерії «Пpoнто Пiца і Суші Про»)Савків, Марія В’ячеславівна
Bachelor ThesisJun-202223-Aug-2022Діяльність закладів готельного господарства в умовах пандемії: світовий та український досвід (на прикладі готельно- ресторанного комплексу «Три бажання»)Прокопчук, Євгенія Олександрівна
Bachelor ThesisJun-202223-Aug-2022Напрями розвитку менеджменту якості підприємства (на прикладі ПП «Самогонна ресторація»)Папура, Марія Василівна
Bachelor ThesisJun-202223-Aug-2022Трансформації в організації праці на підприємствах ресторанного господарства, спричинені умовами пандемії (на прикладі ресторану «NORI sushi lounge»)Капаць, Катерина Михайлівна
Bachelor ThesisJun-202223-Aug-2022Формування та застосування концепцій антикризового управління підприємством (на прикладі готелю «Forest Life»)Жарко, Валерія Євгенівна
Bachelor ThesisJun-202223-Aug-2022Підвищення ефективності використання економічного потенціалу підприємства (на прикладі ПрАТ «Туристично-готельний комплекс «Дністер»)Драбик, Ілля Миколайович
Bachelor ThesisJun-202223-Aug-2022Удосконалення сервісно-виробничого процесу закладу ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Черчіль» (W.Churchill)Дзьоник, Софія Віталіївна
Bachelor ThesisJun-202223-Aug-2022Підвищення інвестиційної привабливості підприємства сфери обслуговування (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)Демко, Надія Володимирівна
Bachelor ThesisJun-202223-Aug-2022Напрями забезпечення системи управління інноваційним розвитком підприємства гостинності (на прикладі готелю-хостелу “У Поттера”)Гунька, Дмитро Васильович
Bachelor ThesisJun-202223-Aug-2022Підвищення конкурентоспроможності готельних підприємств (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)Гуменний, Андрій Романович
Bachelor ThesisJun-202223-Aug-2022Підвищення конкурентоспроможності підприємства індустрії гостинності в умовах нестабільності (на прикладі ресторану «NORI sushi lounge»)Гринюк, Іван Васильович
Bachelor ThesisJun-202223-Aug-2022Упровадження інновацій на підприємстві ресторанного типу (на прикладі ресторану «Оскар»)Бучко, Володимир Володимирович
Bachelor ThesisJun-202223-Aug-2022Iннoвaцiйнi теxнoлoгiї в реcтoрaннoму бiзнеcі (на прикладі ГРК «Rudison»)Бучинська, Діана Русланівна
Bachelor ThesisJun-202223-Aug-2022Підвищення конкурентоспроможності й якості продукції та надання послуг підприємства готельно-ресторанного бізнесу (на прикладі ГРК «Гетьман»)Буняк, Марія Романівна
Bachelor ThesisJun-202223-Aug-2022Якість і культура обслуговування у підприємтсвах ресторанного господарства (на прикладі Lounge bar “Za Sklom ”)Бойко, Аліна Юріївна
Bachelor ThesisJun-202223-Aug-2022Логістичні підходи в організації постачання та управління запасами підприємства ресторанного типу (на прикладі ТОВ «Україна» ресторан)Бевх, Христина Василівна
Bachelor ThesisJun-202222-Aug-2022Удосконалення методів просування готельних послуг (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)Вишньовський, О. А.
Bachelor Thesis22-Jun-202225-Jun-2022Удосконалення системи мотивації праці персоналу підприємств гостинності в сучасних умовах господарювання» (на прикладі готельного комплексу «Глобус»)СТЕЧИШИН, Володимир; STECHYSHYN, Volodymyr
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 30 of 30