Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44085
Назва: Управління малим готелем (рестораном) та шляхи його удосконалення (на прикладі ресторану «Kilinski»)
Інші назви: Management of a small hotel (restaurant) and ways to improve it (on the example of the restaurant "Kilinski")
Автори: Гурчак, Юлія Олегівна
Gurchak, Yuliia
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет вул. Руська, 56, м. Тернопіль, 46001, Україна
Бібліографічний опис: Гурчак Ю.О. Управління малим готелем (рестораном) та шляхи його удосконалення (на прикладі ресторану «Kilinski»): дипломна робота бакалавра за спеціальністю „241 — готельно-ресторанна справа“ / Ю.О. Гурчак — Тернопіль: ТНТУ, 2022. — 58 с.
Дата публікації: чер-2022
Дата подання: чер-2022
Дата внесення: 26-січ-2024
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Науковий керівник: Шерстюк, Роман Петрович
Sherstiuk, Roman
Теми: конкурентоспроможність
ресторанний бізнес
піцерія
онлайн-продажі
керування замовленнями
competitiveness
restaurant business
pizzeria
online sales
order management
Діапазон сторінок: 1-58
Короткий огляд (реферат): Гурчак Ю.О. Управління малим готелем (рестораном) та шляхи його удосконалення (на прикладі ресторану «Kilinski»). – Рукопис. Кваліфікаційна робота бакалавра зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа. Тернопільський національний технічний університет мені Івана Пулюя. Тернопіль. 2022. Теоретично розглянуто концептуальні засади поняття «управління», Проблеми формування і розвитку інноваційного управління в Україні. Проаналізовано напрями роботи та характеристику основних техніко- економічних показників ресторану «Kilinski», проведено SWOT-аналіз ресторану. Рекомендовано для підприємства реалізацію інноваційного проекту автоматизації управління ресторану «Kilinski».
Gurchak Yu.O. Management of a small hotel (restaurant) and ways to improve it (on the example of the restaurant "Kilinski"). – Manuscript. Qualifying work of a bachelor in specialty 241 – Hotel and restaurant business. Ivan Pul'uj National Technical University. Ternopil. 2022. Theoretical bases of the concept of "management", Problems of formation and development of innovative management in Ukraine are theoretically considered. The directions of work and the characteristic of the basic technical economic indicators of the restaurant "Kilinski", SWOT-analysis of the restaurant. It is recommended for the company to implement an innovative project of automation of restaurant management "Kilinski".
Зміст: ЗМІСТ ВСТУП…………………………………………………………………….. 6 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ УПРАВЛІННЯ МАЛИХ ПІДПРИЄМСТВ СФЕРИ ОБСЛУГОВУВАННЯ…………………………………………………… 8 1.1. Концептуальні засади поняття «управління» ……………………… 8 1.2. Управління малим підприємством, як основного суб’єкта реалізації нововведень …………………………………………………… 14 1.3. Проблеми формування і розвитку інноваційного управління в Україні …………………………………………………………………….. 19 РОЗДІЛ 2. НАПРЯМИ РОБОТИ ТА ХАРАКТЕРИСТИКА ОСНОВНИХ ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ РЕСТОРАНУ «КILINSKI»……………………………………………… 23 2.1. Характеристика ресторану «Kilinski»..……….…………………….. 23 2.2. Асортиментна і цінова політика підприємства. Перелік послуг і форми розрахунку з споживачами ……………………………………… 27 2.3. Виробничо-господарська діяльність підприємства ……………….. 29 2.4. Управління та організація роботи на підприємстві ……………….. 33 2.5. SWOT-аналіз діяльності ресторану «Kilinski» …………………….. 36 РОЗДІЛ 3. УДОСКОНАЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ РЕСТОРАНОМ «KILINSKI» ШЛЯХОМ ЗАСТОСУВАННЯ ІНТЕРНЕТ-ТЕХНОЛОГІЙ…………………………………………………………… 38 3.1. Застосування інноваційних Інтернет-технологій у ресторанному бізнесі………………………………………………………………………. 38 3.2. Автоматизація ресторану «Kilinski» ………………………………... 46 РОЗДІЛ 4. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ………………………………………………………. 51 4.1. Аналіз заходів щодо охорони праці, охорони навколишнього середовища у ресторані «Kilinski» ………… 51 ВИСНОВКИ………………………………………………………………. 54 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ………………………… 56
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44085
Власник авторського права: © Гурчак Ю.О., 2022
Перелік літератури: 1. Агафонова Л., Агафонова А. Туризм, готельний та ресторанний бізнес: ціноутворення, конкуренція, державне регулювання. К.: Знання України, 2015. 358 с.
2. Архіпов В.В., Русавська В.А. Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства: навчальний посібник. К.: Центр учбової літератури, 2012. 340 с.
3. Андрушків Б.М. Стратегічне управління інноваційним розвитком підприємства / Б.М. Андрушків, Л.Я. Малюта, Л.М. Мельник. – Тернопіль: ТНТУ, 2010. – 230 с.
4. Андрушків Б.М. Прикладні аспекти ринку інновацій / Б.М. Андрушків, Л.Я. Малюта, Л. М. Мельник. – Тернопіль: ТНТУ, 2010. – 198 с.
5. Борисова О.В. Тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип.1(2). С.331-338.
6. Василенко В.О., Шматько В.Г. Інноваційний менеджмент: Навчальний посібник / За ред. В.О.Василенко. К.: ЦУЛ, Фенікс, 2003. 440 с.
7. Закон України «Про інноваційну діяльність» від 04.07.2002 р. // Відомості Верховної Ради України. 2002. №36.
8. Касенін В., Ткаченко Т. Проблеми розвитку ресторанного господарства в Україні. К.: Економіка України, 2011. С.41-46.
9. Краснокутська Н.В. Інноваційний менеджмент: Навч. посібник. К.: КНЕУ, 2003. 504 с.
10. Микитюк П.П. Інноваційний менеджмент: Навч. посібник. К.: Центр навчальної літератури, 2007. 400 с.
11. Маркетинг. Менеджмент. Інновації: [монографія] / За ред. д. е. н., проф. С.М. Ілляшенка.
12. Островська Г.Й. Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу. Навчальний посібник. / Г.Й. Островська. – Тернопіль : Підручники і посібники, 2018. – 268 с.
13. Поплавський М.М. Готельно-ресторанний сервіс: навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів. К.: Макрос, 2011. 240 с.
14. П’ятницька Г.Т., П’ятницька Н.О. Інноваційні ресторанні технології: основи теорії: навч. посіб. для вищ. навч. закл. К.: Кондор, 2013. 250 с.
15. Стойко І.І. Шерстюк Р.П. Управління конкурентоспроможністю (Програма, курс лекцій, практичні заняття, самостійна робота, індивідуальні завдання, термінологічний словник, тести). Навч.-метод. посібник. Тернопіль: ТНТУ імені Івана Пулюя, 2021. 156 с. http://elartu.tntu.edu.ua/bitstream/lib/35675/1/УК%20посібник%202020.pdf
16. Стойко І.І., Шерстюк Р.П. Управління інноваціями (Програма, курс лекцій, практичні заняття, самостійна робота, індивідуальні завдання, тести). Навч.-метод. посібник. / І.І. Стойко, Р.П. Шерстюк /. Тернопіль, ТНТУ імені Івана Пулюя, 2016. 200 с. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17290
17. Шерстюк Р., Мельник Л., Стойко І. Підприємства ресторанного господарства в індустрії туризму: проблеми і перспективні рішення. Маркетинг 4.0: стратегічні імперативи та сучасні тенденції . Тернопіль: ФО-П Шпак В.Б., 2021. С.307-318.
18. Шпикуляк О.Г. Інноваційна діяльність у механізмі стимулювання агропромислового виробництва / О.Г. Шпикуляк, Г.Ф. Мазур // Збірник наукових праць Таврійського державного агротехнологічного університету (економічні науки). – 2014.
19. Fayol, Henri: General and Industrial Management (English edition 1949); London: Sir Isaac Pitman & Sons Ltd (first published in French in “bulletin de Ia sociéte de l’industrie minérale”.1916.
20. Cole, Gerald A. / Kelly, Phil: Management – Theory and Practice (8th edition). Andover: Cengage Learning EMEA. 2015.
21. Щекин Г. В. Теория социального управления. – К.: МАУП, 1996. – 431, с. 7-9.
22. Друкер П. Практика менеджмента / Пер. с англ. – М.: Вильямс, 2000. С. 241.
23. Туленков М. Концептуалізація понять „менеджмент” і „управління” в сучасному науковому дискурсі / М. Туленков // Політичний менеджмент. — 2009. № 3(36). С. 101-111.]:
24. Василенко В.О., Шматько В.Г. Інноваційний менеджмент: Навчальний посібник. За редакцією В.О. Василенко. Київ: Центр навчальної літератури, 2005. 440с.
25.Державна служба статистики України. Електронний ресурс. Режим доступу: http://www.ukrstat.gov.ua/.
26. Donald Caruth & Steven Austin Stovall. NTC’s American Business Terms Dictionary. Illinois, USA: National Textbook Company. Lincolnwood, 1994. 330 p.
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:241 — Готельно-ресторанна справа (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
dyplom_Gurchak Yu_O_2022.pdf1,23 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Авторська довідка_Гурчак.doc53 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора