Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44090
Назва: Організація виробничого процесу в закладі ресторанного господарства: традиційний та інноваційний підхід (на прикладі кав’ярні «Spar Express»)
Інші назви: Organization of the production process in the restaurant industry: a traditional and innovative approach (on the example of the "Spar Express" coffee shop)
Автори: Панченко, Катерина Геннадіївна
Panchenko, Kateryna
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет вул. Руська, 56, м. Тернопіль, 46001, Україна
Бібліографічний опис: Панченко К.Г. Організація виробничого процесу в закладі ресторанного господарства: традиційний та інноваційний підхід (на прикладі кав’ярні «Spar Express»): дипломна робота бакалавра за спеціальністю „241 — готельно-ресторанна справа“ / К.Г. Панченко — Тернопіль: ТНТУ, 2022. — 69 с.
Дата публікації: чер-2022
Дата подання: чер-2022
Дата внесення: 27-січ-2024
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Науковий керівник: Вовк, Ірина Петрівна
Vovk, Iryna
УДК: 338
Теми: виробничий процес
кав’ярня
організація
ресурси
технології
фінансові показники
production process
coffee shop
organization
resources
technologies
financial indicators
Діапазон сторінок: 1-69
Короткий огляд (реферат): Панченко К. Г. Організація виробничого процесу в закладі ресторанного господарства: традиційний та інноваційний підхід (на прикладі кав’ярні «Spar Express»). Кваліфікаційна робота бакалавра ( 69 с., 17 рис., 14 табл., 29 літ. джерел) за спеціальністю 241 “Готельно-рестораннва справа”. – Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. Факультет економіки та менеджменту. – Тернопіль, 2022. Дана кваліфікаційна робота присвячена розгляду питань організація виробничого процесу в закладі ресторанного господарства: У процесі дослідження розглянуто питання щодо особливостей формування та функціонування ринку ресторанної сфери в Україні. У роботі проаналізовано організаційно-управлінську та фінансову діяльність кав’ярні «Spar Express». Практична значимість роботи. Результати проведеного дослідження створюють основу для подальших досліджень й практичного вирішення проблеми забезпечення ефективної організація виробничого процесу в закладі ресторанного господарства.
Panchenko K. G. Organization of the production process in the restaurant industry: traditional and innovative approach (on the example of the "Spar Express" coffee shop). Bachelor's qualification work (69 pages, 17 figures, 14 tables, 29 lit. sources) in specialty 241 "Hotel and restaurant business". – Ternopil National Technical University named after Ivan Pulyuy. Faculty of Economics and Management. – Ternopil, 2022. This qualification work is devoted to the consideration of the organization of the production process in the restaurant industry: In the process of the research, the question of the peculiarities of the formation and functioning of the market of the restaurant sector in Ukraine was considered. The work analyzes the organizational, managerial and financial activities of the "Spar Express" coffee shop. Practical significance of the work. The results of the conducted research create a basis for further research and a practical solution to the problem of ensuring the effective organization of the production process in the restaurant industry.
Зміст: ЗМІСТ ВСТУП 7 РОЗДІЛ 1 ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЧОГО ПРОЦЕСУ 9 1.1 Загальна характеристика організації виробничого процесу 9 1.2 Традиційні та інноваційні підходи організації виробничих процесів в закладах ресторанного господарства 13 1.3 Теоретичні основи проєктів для закладів ресторанної сфери 18 РОЗДІЛ 2 ДОСЛІДЖЕННЯ СТАНУ ВИРОБНИЧОГО ПРОЦЕСУ НА ПІДПРИЄМСТВІ «SPAR EXPRESS» 23 2.1 Загальна характеристика досліджуваного підприємства 23 2.2 Організація виробничого процесу в кав’ярні «Spar Express» 29 2.3 Оцінка фінансово-економічних показників підприємства 34 РОЗДІЛ 3 УДОСКОНАЛЕННЯ ВИРОБНИЧОГО ПРОЦЕСУ НА ПІДПРИЄМСТВІ «SPAR EXPRESS» 43 3.1 Формування стратегій інноваційного розвитку виробничого процесу на підприємстві 43 3.2 Реалізація інноваційних заходів діяльності закладу 47 3.3 Шляхи удосконалення інноваційних заходів діяльності закладу 52 РОЗДІЛ 4 БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ТА ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ 58 ВИСНОВКИ 64 СПИСКИ ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 68 ДОДАТКИ 70
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44090
Власник авторського права: © Панченко К.Г., 2022
Перелік літератури: 1. Бажан І. І. Інтелектуальний ресурс як чинник інноваційної моделі розвитку / Бажан І. І. // Вісник Бердянського університету менеджменту і бізнесу. – 2014. – №1(25). – С.23-26.
2. П’ятницька Г.Т., П’ятницька Н.О. Інноваційні ресторанні технології: основи теорії: навч. посіб. для вищ. навч. закл. К.: Кондор, 2013. 250 с.
3. Архіпов В.В., Русавська В.А. Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства: навчальний посібник. К.: Центр учбової літератури, 2012. 340 с.
4. Борисова О.В. Тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип.1(2). С.331-338.
5. «Споживання кави дедалі частіше «перетікає» з домівок та офісів до кав’ярень» - інтервю з фінансовий директор львівської кавової фабрики «Галка» [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://www.visnuk.com.ua/uk/news/33-spozhivannya-kavidedali-chastisheperetikaye- z-domivok-ta-ofisiv-do-kavyaren
6. Franchising – портал ідеї для бізнесу. «Огляд ринку кав’ярень» [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://franchising.ua/stattya/1359/oglyad-rinku-kavyaren/
7. Воронюк, Т. А. Кав’ярня як різновид спеціалізованих закладів ресторанного господарства [Текст] / Тетяна Анатоліївна Воронюк // Украї нський журнал прикладної економіки. – 2018. – Том 3. – № 4. – С. 313–315. – ISSN 2415-8453.
8. Бланк управління прибутком І.А., за ред. 2, - К.: Ніка - Центр, Ельга, 2009. - 752 с.
9. Сай Л.П. Зміст та часові виміри інноваційного розвитку підприємства на етапі науково-технічної підготовки виробництва / Л.П. Сай // Вісник Державного університету “Львівська політехніка”. – 2004. – № 494. – С. 221–226.
10. Раєвнева О. В. Управління розвитком підприємства: методологія, механізми, моделі : монографія. Харків : ВД «ІНЖЕК», 2008. 632 с.
11. Сокирник І.В. Стратегічне позиціонування підприємств ресторанного господарства на регіональному рівні / І. В. Сокирник, О. В. Петлюк // Вісник ХНУ. № 6, 2017. – С. 191-196.
12. Філіпішин І. В. Управління розвитком промислових підприємств: підходи та методологія. Теоретичні і практичні аспекти економіки та інтелектуальної власності. 2015. Вип. 2 (12). Т. 3. С. 39–44.
13. Васюткіна Н. В. Управління сталим розвитком підприємств: теоретикометодологічний аспект. Київ : Ліра-К, 2015. 334 с.
14. Гавловська Н.І. Управління інноваційними проектами : навч. посібник / Н.І. Гавловська, Є.М. Рудніченко. – Хмельницький : ХНУ, 2016. – 247 с.
15. Закон України "Про інноваційну діяльність" від 4 липня 2002 р. № 40 IV. – Режим доступу : http://zakon1.rada.gov.ua/laws/show/40-15
16. Підкамінний І.М. Системні фактори впливу на інноваційний розвиток підприємства / І.М. Підкамінний, В.С. Ціпуринда // Ефективна економіка. – 2011. - №3 [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://www.economy.nayka.com.ua/?op=1&z=480
17. Йохна М.А., Стадник В.В. Економіка і організація інноваційної діяльності: Навчальний посібник. / М.А. Йохна, В.В. Стадник – К. : Видавничий центр «Академія», 2005. – 400 с.
18. Бедрій І.Я., Нечай В.Я. Безпека життєдіяльності. Навчальний посібник. – Львів: Манголія 2006, 2007. 499 с.
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:241 — Готельно-ресторанна справа (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
dyplom_ Panchenko K_H_2022.pdf1,85 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Авторська довідка_Панченко.docx19,07 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора