Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44090
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorВовк, Ірина Петрівна-
dc.contributor.advisorVovk, Iryna-
dc.contributor.authorПанченко, Катерина Геннадіївна-
dc.contributor.authorPanchenko, Kateryna-
dc.date.accessioned2024-01-27T18:43:06Z-
dc.date.available2024-01-27T18:43:06Z-
dc.date.issued2022-06-
dc.date.submitted2022-06-
dc.identifier.citationПанченко К.Г. Організація виробничого процесу в закладі ресторанного господарства: традиційний та інноваційний підхід (на прикладі кав’ярні «Spar Express»): дипломна робота бакалавра за спеціальністю „241 — готельно-ресторанна справа“ / К.Г. Панченко — Тернопіль: ТНТУ, 2022. — 69 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44090-
dc.description.abstractПанченко К. Г. Організація виробничого процесу в закладі ресторанного господарства: традиційний та інноваційний підхід (на прикладі кав’ярні «Spar Express»). Кваліфікаційна робота бакалавра ( 69 с., 17 рис., 14 табл., 29 літ. джерел) за спеціальністю 241 “Готельно-рестораннва справа”. – Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. Факультет економіки та менеджменту. – Тернопіль, 2022. Дана кваліфікаційна робота присвячена розгляду питань організація виробничого процесу в закладі ресторанного господарства: У процесі дослідження розглянуто питання щодо особливостей формування та функціонування ринку ресторанної сфери в Україні. У роботі проаналізовано організаційно-управлінську та фінансову діяльність кав’ярні «Spar Express». Практична значимість роботи. Результати проведеного дослідження створюють основу для подальших досліджень й практичного вирішення проблеми забезпечення ефективної організація виробничого процесу в закладі ресторанного господарства.uk_UA
dc.description.abstractPanchenko K. G. Organization of the production process in the restaurant industry: traditional and innovative approach (on the example of the "Spar Express" coffee shop). Bachelor's qualification work (69 pages, 17 figures, 14 tables, 29 lit. sources) in specialty 241 "Hotel and restaurant business". – Ternopil National Technical University named after Ivan Pulyuy. Faculty of Economics and Management. – Ternopil, 2022. This qualification work is devoted to the consideration of the organization of the production process in the restaurant industry: In the process of the research, the question of the peculiarities of the formation and functioning of the market of the restaurant sector in Ukraine was considered. The work analyzes the organizational, managerial and financial activities of the "Spar Express" coffee shop. Practical significance of the work. The results of the conducted research create a basis for further research and a practical solution to the problem of ensuring the effective organization of the production process in the restaurant industry.uk_UA
dc.description.tableofcontentsЗМІСТ ВСТУП 7 РОЗДІЛ 1 ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЧОГО ПРОЦЕСУ 9 1.1 Загальна характеристика організації виробничого процесу 9 1.2 Традиційні та інноваційні підходи організації виробничих процесів в закладах ресторанного господарства 13 1.3 Теоретичні основи проєктів для закладів ресторанної сфери 18 РОЗДІЛ 2 ДОСЛІДЖЕННЯ СТАНУ ВИРОБНИЧОГО ПРОЦЕСУ НА ПІДПРИЄМСТВІ «SPAR EXPRESS» 23 2.1 Загальна характеристика досліджуваного підприємства 23 2.2 Організація виробничого процесу в кав’ярні «Spar Express» 29 2.3 Оцінка фінансово-економічних показників підприємства 34 РОЗДІЛ 3 УДОСКОНАЛЕННЯ ВИРОБНИЧОГО ПРОЦЕСУ НА ПІДПРИЄМСТВІ «SPAR EXPRESS» 43 3.1 Формування стратегій інноваційного розвитку виробничого процесу на підприємстві 43 3.2 Реалізація інноваційних заходів діяльності закладу 47 3.3 Шляхи удосконалення інноваційних заходів діяльності закладу 52 РОЗДІЛ 4 БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ТА ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ 58 ВИСНОВКИ 64 СПИСКИ ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 68 ДОДАТКИ 70uk_UA
dc.format.extent1-69-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectвиробничий процесuk_UA
dc.subjectкав’ярняuk_UA
dc.subjectорганізаціяuk_UA
dc.subjectресурсиuk_UA
dc.subjectтехнологіїuk_UA
dc.subjectфінансові показникиuk_UA
dc.subjectproduction processuk_UA
dc.subjectcoffee shopuk_UA
dc.subjectorganizationuk_UA
dc.subjectresourcesuk_UA
dc.subjecttechnologiesuk_UA
dc.subjectfinancial indicatorsuk_UA
dc.titleОрганізація виробничого процесу в закладі ресторанного господарства: традиційний та інноваційний підхід (на прикладі кав’ярні «Spar Express»)uk_UA
dc.title.alternativeOrganization of the production process in the restaurant industry: a traditional and innovative approach (on the example of the "Spar Express" coffee shop)uk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Панченко К.Г., 2022uk_UA
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subject.udc338uk_UA
dc.relation.references1. Бажан І. І. Інтелектуальний ресурс як чинник інноваційної моделі розвитку / Бажан І. І. // Вісник Бердянського університету менеджменту і бізнесу. – 2014. – №1(25). – С.23-26.uk_UA
dc.relation.references2. П’ятницька Г.Т., П’ятницька Н.О. Інноваційні ресторанні технології: основи теорії: навч. посіб. для вищ. навч. закл. К.: Кондор, 2013. 250 с.uk_UA
dc.relation.references3. Архіпов В.В., Русавська В.А. Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства: навчальний посібник. К.: Центр учбової літератури, 2012. 340 с.uk_UA
dc.relation.references4. Борисова О.В. Тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип.1(2). С.331-338.uk_UA
dc.relation.references5. «Споживання кави дедалі частіше «перетікає» з домівок та офісів до кав’ярень» - інтервю з фінансовий директор львівської кавової фабрики «Галка» [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://www.visnuk.com.ua/uk/news/33-spozhivannya-kavidedali-chastisheperetikaye- z-domivok-ta-ofisiv-do-kavyarenuk_UA
dc.relation.references6. Franchising – портал ідеї для бізнесу. «Огляд ринку кав’ярень» [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://franchising.ua/stattya/1359/oglyad-rinku-kavyaren/uk_UA
dc.relation.references7. Воронюк, Т. А. Кав’ярня як різновид спеціалізованих закладів ресторанного господарства [Текст] / Тетяна Анатоліївна Воронюк // Украї нський журнал прикладної економіки. – 2018. – Том 3. – № 4. – С. 313–315. – ISSN 2415-8453.uk_UA
dc.relation.references8. Бланк управління прибутком І.А., за ред. 2, - К.: Ніка - Центр, Ельга, 2009. - 752 с.uk_UA
dc.relation.references9. Сай Л.П. Зміст та часові виміри інноваційного розвитку підприємства на етапі науково-технічної підготовки виробництва / Л.П. Сай // Вісник Державного університету “Львівська політехніка”. – 2004. – № 494. – С. 221–226.uk_UA
dc.relation.references10. Раєвнева О. В. Управління розвитком підприємства: методологія, механізми, моделі : монографія. Харків : ВД «ІНЖЕК», 2008. 632 с.uk_UA
dc.relation.references11. Сокирник І.В. Стратегічне позиціонування підприємств ресторанного господарства на регіональному рівні / І. В. Сокирник, О. В. Петлюк // Вісник ХНУ. № 6, 2017. – С. 191-196.uk_UA
dc.relation.references12. Філіпішин І. В. Управління розвитком промислових підприємств: підходи та методологія. Теоретичні і практичні аспекти економіки та інтелектуальної власності. 2015. Вип. 2 (12). Т. 3. С. 39–44.uk_UA
dc.relation.references13. Васюткіна Н. В. Управління сталим розвитком підприємств: теоретикометодологічний аспект. Київ : Ліра-К, 2015. 334 с.uk_UA
dc.relation.references14. Гавловська Н.І. Управління інноваційними проектами : навч. посібник / Н.І. Гавловська, Є.М. Рудніченко. – Хмельницький : ХНУ, 2016. – 247 с.uk_UA
dc.relation.references15. Закон України "Про інноваційну діяльність" від 4 липня 2002 р. № 40 IV. – Режим доступу : http://zakon1.rada.gov.ua/laws/show/40-15uk_UA
dc.relation.references16. Підкамінний І.М. Системні фактори впливу на інноваційний розвиток підприємства / І.М. Підкамінний, В.С. Ціпуринда // Ефективна економіка. – 2011. - №3 [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://www.economy.nayka.com.ua/?op=1&z=480uk_UA
dc.relation.references17. Йохна М.А., Стадник В.В. Економіка і організація інноваційної діяльності: Навчальний посібник. / М.А. Йохна, В.В. Стадник – К. : Видавничий центр «Академія», 2005. – 400 с.uk_UA
dc.relation.references18. Бедрій І.Я., Нечай В.Я. Безпека життєдіяльності. Навчальний посібник. – Львів: Манголія 2006, 2007. 499 с.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет вул. Руська, 56, м. Тернопіль, 46001, Українаuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:241 — Готельно-ресторанна справа (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
dyplom_ Panchenko K_H_2022.pdf1,85 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Авторська довідка_Панченко.docx19,07 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора