Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44084
Назва: Розроблення та обґрунтування напрямів інноваційного управління закладом ресторанного типу (на прикладі кафе «Jolly»)
Інші назви: Development and substantiation of directions of innovative management of a restaurant-type institution (on the example of Jolly cafe)
Автори: Бронашко, Назарій Михайлович
Bronashko, Nazarii
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет вул. Руська, 56, м. Тернопіль, 46001, Україна
Бібліографічний опис: Бронашко Н.М. Розроблення та обґрунтування напрямів інноваційного управління закладом ресторанного типу (на прикладі кафе «Jolly»): дипломна робота бакалавра за спеціальністю „241 — готельно-ресторанна справа“ / Н.М. Бронашко — Тернопіль: ТНТУ, 2022. — 53 с.
Дата публікації: чер-2022
Дата подання: чер-2022
Дата внесення: 26-січ-2024
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Науковий керівник: Шерстюк, Роман Петрович
Sherstiuk, Roman
Теми: інновація
ресторанний бізнес
кафе
кейтеринг
innovation
restaurant business
cafe
catering
Діапазон сторінок: 1-53
Короткий огляд (реферат): Бронашко Н. М. Розроблення та обґрунтування напрямів інноваційного управління закладом ресторанного типу (на прикладі кафе «Jolly») – Рукопис. Кваліфікаційна робота бакалавра зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа. Тернопільський національний технічний університет мені Івана Пулюя. Тернопіль. 2022. Теоретично розглянуто напрями розвитку інноваційних процесів у закладах ресторанного господарства, інновації в системі управління підприємствами ресторанного господарства. Проведено аналіз діяльності базового підприємства кафе «Jolly», сутність кейтерингового обслуговування, його види та номенклатура послуг. Рекомендовано для реалізації на підприємстві кафе «Jolly» проєкт надання кейтерингових послуг з закупкою обладнання та фінансового обґрунтування.
Bronashko N. M. Development and substantiation of directions of innovative management of a restaurant-type institution (on the example of Jolly cafe) - Manuscript. Qualifying work of a bachelor in specialty 241 – Hotel and restaurant business. Ivan Pul'uj National Technical University. Ternopil. 2022. Theoretically the directions of development of innovative processes in establishments of restaurant economy, innovations in system of management of the enterprises of restaurant economy are considered. The analysis of the activity of the basic enterprise of Jolly cafe, the essence of catering service, its types and nomenclature of services is carried out. The project of providing catering services with the purchase of equipment and financial justification is recommended for the implementation of the Jolly cafe at the enterprise.
Зміст: ЗМІСТ ВСТУП………………………………………………………………….. 6 РОЗДІЛ 1. ІННОВАЦІЇ В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВАМИ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА…. 8 1.1. Напрями розвитку інноваційних процесів у закладах ресторанного господарства……………………………………………. 8 1.2. Інновації в системі управління підприємствами ресторанного господарства……………………………………………………………. 12 1.3. Стратегії інноваційного розвитку підприємств ресторанного бізнесу ………………………………………………………………….. 17 РОЗДІЛ 2. ПРОБЛЕМИ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В СУЧАСНИХ УМОВАХ І ПЕРСПЕКТИВИ ЇХ ВИРІШЕННЯ…. 22 2.1. Характеристика діяльності кафе «Jolly»………………...……….. 22 2.2. Сутність кейтерингового обслуговування, його види та номенклатура послуг…………………………………………………... 28 2.3. Організація обслуговування споживачів при наданні кейтерингових послуг…………………………………………………. 31 РОЗДІЛ 3. НАПРЯМИ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ КАФЕ «JOLLY»………………………………………………………. 35 3.1. Побудова логістичної системи кейтерингового обслуговування кафе «Jolly» як елементу інноваційного управління………………... 35 3.2. Розробка проекту надання кейтерингових послуг кафе «Jolly» з метою забезпечення його інноваційного розвитку………………….. 39 РОЗДІЛ 4. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ………………………………………………..….. 44 4.1. Аналіз заходів щодо охорони праці, техніки безпеки, протипожежної безпеки та охорони навколишнього середовища у кафе «Jolly»…………………………………………………………….. 44 ВИСНОВКИ…………………………………………………………… 47 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ……………………... 49 ДОДАТКИ……………………………………………………………... 52
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44084
Власник авторського права: © Бронашко Н.М., 2022
Перелік літератури: 1. Aрхiпов В. В., Оргaнiзaцiя обслуговування в закладах ресторaнного господарства. К.: Центр учбової літератури, 2009. 342 с.
2. Aрхiпов В. В. Оргaнiзaцiя ресторaнного господaрствa: нaвч. посiб. К.: Центр учбової літератури, 2017.
3. Aкiмовa Н. С., Наумова Т.A., Бойченко Н.В., Горбатюк Н.М. Оргaнiзaцiйно-методичнi аспекти обліку послуг виїзного кейтерингу нa підприємствах ресторaнного господaрствa. URL: http://www.irbis-nbuv.gov.ua.
4. Болдирєва Л. М. Маркетингове управління споживачами послуг ресторанного господарства. Інноваційна економіка. 2019. № 7 (33). С. 187-190.
5. Карпенко Н. В. Управління маркетингом на підприємствах ресторанного господарства : монографія. Полтава : РВВ ПУСКУ, 2018. – 363 с.
6. Кейтеринг або оргaнiзaцiя виїзного харчування. URL: http://www.business.esc.lviv.ua/kejterinh-abo-orhanizatsiya-vyjiznoho-harchuvannya.
7. Литвиненко Т. К. Новітні технології обслуговування у сфері ресторaнного бізнесу. К.:КНТЕУ, 2018. 215с.
8. Мостова Л. М. Оргaнiзaцiя обслуговування на підприємствах ресторaнного господaрствa. К.: Лiрa-К, 2010.
9. Маркетинг. Менеджмент. Інновації : монографія / за заг. ред. д.е.н., проф. С. М. Ілляшенка. Суми : ТОВ «ТД «Папірус», 2016. 624 c.
10. Найдюк В. С. Інновації в системі управління підприємствами ресторанного господарства. Сталий розвиток економіки. 2012. №2. С.228-233.
11. Оргaнiзaцiя обслуговувaння у пiдприємствaх ресторaнного господaрствa. Зa ред.. проф. Н.О. П’ятницької. К: Центр учбової лiт, 2011.
12. Поліщук Д.І Мотивація як чинник підвищення продуктивності на підприємстві. Науковий вісник НЛТУ України. 2019. № 8. С.209-213.
13. Прилепa Н. В., Миколюк О. A. Особливості розвитку кейтерингу як iнновaцiйної форми ресторaнного бізнесу. Вісник Хмельницького національного університету. 2019., № 5, С. 91–94.
14. Прокопишин Л. П. Управлінські інновації та особливості їх використання на машинобудівних підприємствах в сучасних умовах. Вісник Національного університету «Львівська політехніка». 2008. № 628. С. 628-633.
15. П’ятницька Г. Т. Iнновaцiйнi технології: основи теорiї: нaвч. посiб. К.: Кондор, 2018. 250 с.
16. П’ятницька Н.О. Оргaнiзaцiя обслуговування у закладах ресторaнного господaрствa: підручник. К. : Центр учбової літератури, 2011. 584 с.
17. П’ятницька Г. Сучасні проблеми інноваційного розвитку ресторанного господарства України / Г. П’ятницька, О. Григоренко // Вісник КНТЕУ. 2005. №1. С.5-11.
18. Родіонова О. М. Iвент-технологiї: конспект лекцій. ХНУМГ iм. О.М. Бекетова, 2020. 67 с.
19. Сало Я. М. Оргaнiзaцiя обслуговування на підприємствах харчування. Ресторанна справа: довідник офiцiaнтa. Львів: Aфiнa, 2005. 336с.
20. Сокол Т. Г. Оргaнiзaцiя обслуговування в готелях i туристичних комплексах: підручник. К.: Aльтерпрес, 2009.
21. Соціальне харчування: прохарчувати та прохарчуватися. HORECA Magazine. 2011. №11. С.10-12.
22. Смирнов I. Г. Ресторанна логістика: міжнародний тa український аспекти. Зовнішня торгівля: право тa економіка. 2009. №4(45). С.4-18.
23. Смирнов I. Геологiстичнi особливості кейтерингу. Вісник Київського національного університету iм. Тараса Шевченка. 2018. № 1 (61), С. 8–12.
24. Смірнова Л. Кейтеринг: що це таке і в чому його особливість? URL: http://nakablychkah.com.ua/syspilstvo/keitering.html.
25. Усiнa A. I., Сегедa I. В. Технологія ресторанної справи. конспект лекцій. ХНУМГ iм. О.М. Бекетова, 2012. 396 с.
26. Узун М.В. Стратегії стимулювання праці персоналу підприємства. Теоретичні і практичні аспекти економіки та інтелектуальної власності. 2015. Вип. 2(3). С. 107–112.
27. Чернобай Л.І. Сутність і специфічні особливості інновацій в системі управління. URL: http://investycii.org/investuvanya/konferentsiji/problemy-formuvanya-ta-rozvytku-inovatsijnoji-infrastruktury/sutnist-i-spetsyfichni-osoblyvosti-inovatsij-v-systemi-upravlinya.html
28. Шегда А. В. Громадське харчування і туристична індустрія в ринкових умовах. К.: «Знання», НОО, 2019. 223с.
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:241 — Готельно-ресторанна справа (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
dyplom_Bronashko N_M_2022.pdf971,51 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Авторська довідка_Бронашко.doc45 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора