241 — Готельно-ресторанна справа (бакалаври) : [62] หน้าแรกของกลุ่มข้อมูล

Logo
Дисципліни: економіка підприємств сфери послуг; економічна та майнова безпека бізнесу; організація готельно-ресторанного господарства; проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства; дизайн об’єктів готельно-ресторанного бізнесу; інфраструктура готельно-ресторанного господарства; кухні народів світу; міжнародна готельна індустрія; організація логістичного обслуговування в галузі; організація роботи персоналу в галузі; управління конкурентоспроможністю; управління маркетинговими комунікаціями; фінансове забезпечення діяльності.

Авторська довідка

Browse
สมัครเป็นสมาชิกกลุ่มข้อมูลนี้เพื่อรับข่าวสารข้อมูลใหม่ทางอีเมลรายวัน RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by วันที่ป้อนข้อมูล in เรียงลำดับจากหลังมาหน้า order): 1 to 62 of 62
ประเภทวันที่เผยแพร่Date of entryชื่อเรื่องผู้แต่ง
Bachelor Thesisมิถ-202227-มกร-2024Формування та застосування концепцій антикризового менеджменту у закладах готельно-ресторанної сфери, на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Тернозавр”Гринчук, Оксана Романівна; Hrynchuk, Oksana
Bachelor Thesisมิถ-202227-มกร-2024Організація діяльності підприємств готельно-ресторанного комплексу (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)Душенко, Соломія Андріївна; Dushenko, Solomiia
Bachelor Thesisมิถ-202227-มกร-2024Імідж: планування, формування, просування (на прикладі ресторану «Едем»)Ковалик, Оксана Володимирівна; Kovalyk, Oksana
Bachelor Thesisมิถ-202227-มกร-2024Організація виробничого процесу в закладі ресторанного господарства: традиційний та інноваційний підхід (на прикладі кав’ярні «Spar Express»)Панченко, Катерина Геннадіївна; Panchenko, Kateryna
Bachelor Thesisมิถ-202226-มกร-2024Інноваційні технології в ресторанному бізнесі (на прикладі сімейної ресторації «Три Миколи»)Могилевець, Вероніка Олегівна; Mohylevеts, Veronika
Bachelor Thesisมิถ-202226-มกร-2024Впровадження інноваційних технологій на підприємствах готельно-ресторанного господарства (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Три бажання»)Крисоватий, Євген Іванович; Krysovatyi, Yevhen
Bachelor Thesisมิถ-202226-มกร-2024Формування та розвиток ринку готельно-ресторанних послуг в Україні (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-Готель»)Іваник, Наталія Михайлівна; Ivanyk, Nataliia
Bachelor Thesisมิถ-202226-มกร-2024Управління малим готелем (рестораном) та шляхи його удосконалення (на прикладі ресторану «Kilinski»)Гурчак, Юлія Олегівна; Gurchak, Yuliia
Bachelor Thesisมิถ-202226-มกร-2024Розроблення та обґрунтування напрямів інноваційного управління закладом ресторанного типу (на прикладі кафе «Jolly»)Бронашко, Назарій Михайлович; Bronashko, Nazarii
Bachelor Thesisธัน-202325-มกร-2024Формування системи управління інновацйним розвитком підприємства ресторанного господарства (на прикладі ТОВ “Україна” ресторан)Семчишин, Єлизавета Ігорівна; Semchyshyn, Elizaveta
Bachelor Thesisธัน-202327-ธัน-2023«Удосконалення управління системою надання готельних послуг з метою підвищення лояльності клієнтів (на прикладі ТОВ «Готельний комплекс «Глобус»)»Цикалюк, Надія Віталіївна; Tsykaliuk, Nadiia
Bachelor Thesisธัน-202326-ธัน-2023Вдосконалення маркетингової діяльності підприємства ресторанного бізнесу (на прикладі ТОВ «Україна » ресторан)Сушко, Анжеліка Андріївна; Sushko, Anzhelika
Bachelor Thesisมิถ-202320-กรก-2023Формування маркетингового комплексу сучасного ресторану в умовах невизначе ності зовнішнього середовища (на прикладі ресторану « Автопорт »)Олексій, Вікторія Христина Василівна; Oleksii, Viktoriia Khrystyna
Bachelor Thesisมิถ-202320-กรก-2023Організаційно-економічні засади використання інноваційного потенціалу підприємства ресторанного господарства (на прикладі ТОВ “Україна” ресторан)Сонгінас, Віталіна Віталіївна; Songinas, Vitalina
Bachelor Thesisมิถ-202320-กรก-2023Використання сучасних інструментів управління у галузі гостинності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Тернозавр”)Голик, Іван Русланович; Golik, Ivan
Bachelor Thesisมิถ-202320-กรก-2023Напрями впливу на конкурентоспроможність підприємства індустрії гостинності (на прикладі готельного хостелу “У Поттера”)Хачатрян, Девід Самвелович; Khachatryan, Devid Samvelovych
Bachelor Thesisมิถ-202323-มิถ-2023Удосконалення системи надання послуг у закладі індустрії гостинності (на прикладі ПрАТ «Готель «Дніпро»)Янч, Ольга Володимирівна; Yanch, Olha
Bachelor Thesisมิถ-202323-มิถ-2023Управління якістю надання послуг на підприємстві (на прикладі ПрАТ «Туристично-готельний комплекс «Дністер»)Шепеть, Вероніка Михайлівна; Shepet, Veronika
Bachelor Thesisมิถ-202323-มิถ-2023Вдосконалення анімаційних послуг готельного підприємства (на прикладі ПрАТ «Готель Україна»)Днесь, Юлія Володимирівна; Dnes, Yuliia
Bachelor Thesisมิถ-202323-มิถ-2023«Шляхи підвищення інноваційної активності в індустрії гостинності (на прикладі ПрАТ «Готель «Поділля»)Мартинова, Діана Юріївна; Martynova, Diana
Bachelor Thesisมิถ-202322-มิถ-2023Удосконалення системи менеджменту підприємства готельно- ресторанного бізнесу (на прикладі ГРК Гетьман»)Сякалюк, Ілона Дмитрівна; Siakaliuk, Ilona
Bachelor Thesisมิถ-202321-มิถ-2023Забезпечення інноваційного розвитку підприємств індустрії гостинності на основі підвищення їх конкурентоспроможності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Pallada»)Семенов, Микита Сергійович; Semenov, Mykyta
Bachelor Thesisมิถ-202321-มิถ-2023Інноваційні напрями забезпечення розвитку підприємства індустрії гостинності (на прикладі ПрАТ «Туристично-готельний комплекс «Дністер»)Савчук, Катерина Сергіївна; Savchuk, Catherine
Bachelor Thesisมิถ-202321-มิถ-2023«Вплив організаційної культури і якості обслуговування на ефективність функціонування підприємства готельно- ресторанного господарства (на прикладі готелю «Власта»)Мартинчук, Максим Володимирович; Martynchuk, Maksym
Bachelor Thesisมิถ-202321-มิถ-2023Розвиток корпоративної культури підприємств індустрії гостинності (на прикладі готелю «Інтурист-Закарпаття»)Коцюруба, Анастасія Володимирівна; Kotsyuruba, Anastasia
Bachelor Thesisมิถ-202321-มิถ-2023«Удосконалення стратегічного управління підприємствами ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Містер Чарлі»)»Кернаджук, Петро Михайлович; Kernadzhuk, Petro
Bachelor Thesisมิถ-202321-มิถ-2023«Удосконалення системи управління якістю послуг закладу готельного типу (на прикладі ТОРП «Сервісно-туристичний комплекс «РУТА»)Березна, Ольга Миколаївна; Berezna, Olha
Bachelor Thesisมิถ-202321-มิถ-2023Особливості організації процесу управління ризиками на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі кафе «Лабірин»)Коваленко, Артем Сергійович; Kovalenko, Artem
Bachelor Thesisมิถ-202321-มิถ-2023Удосконалення діяльності підприємства ресторанного бізнесу в сучасних умовах господарювання (на прикладі бару-ресторану «Graf Palace»)Давкшо, Іванна Віталіївна; Davksho, Ivanna
Bachelor Thesisมิถ-202321-มิถ-2023Сучасні тренди в закладах ресторанного господарства та перспективи їх використання (на прикладі ресторану «36По»)Бачуріна, Анастасія Ігорівна; Bachurina, Anastasiia
Bachelor Thesisมิถ-202319-มิถ-2023Впровадження елементів концепції сталого розвитку в закладі індустрії гостинності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Avalon Palace»)Будна, Юлія Андріївна; Budna, Yuliia
Bachelor Thesisมิถ-202213-มีน-2023Вдосконалення стратегії розвитку маркетингу готельних послуг в умовах нестабільності ринкового середовища (на прикладі ПрАТ «Туристично-готельний комплекс «Дністер»)Пилипів, Любов Михайлівна
Bachelor Thesisมิถ-202216-กัน-2022“Формування системи управління якістю обслуговування підприємства сфери гостинності, на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Джентльмен”Кіпибіда, Людмила Олегівна
Bachelor Thesisมิถ-202216-กัน-2022“Формування та застосування системи управління трудовими ресурсами підприємства готельного господарства, на прикладі ТОВ Готельний комплекс “Глобус”Гошко, Арсен Юрійович
Bachelor Thesisมิถ-202212-กัน-2022“Формування стратегії сталого розвитку ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Едем”)”Ліска, Тетяна Олегівна
Bachelor Thesisมิถ-202212-กัน-2022“Дослідження становища та перспектив розвитку закладу ресторанного господарства, на прикладі кафе-бару “Озернянка”Горбач, Адріана Олександрівна
Bachelor Thesisมิถ-20228-กัน-2022“Напрями забезпечення інноваційного механізму підприємством ресторанного бізнесу, на прикладі бар-ресторану “Зимовий сад”Пожарнюк, Наталія Вікторівна
Bachelor Thesisมิถ-20226-กัน-2022Організація системи управління взаємовідносинами з клієнтами готельно-ресторанного підприємства (на прикладі ГРК «Сапсан»)Крук, Олена Миколаївна
Bachelor Thesisมิถ-20226-กัน-2022Онлайн-продажі готельно-ресторанних послуг: проблеми та перспективи їх вирішення в сучасних умовах (на прикладі ГРК «Сфера»)Борко, Олександра Андріївна
Bachelor Thesisมิถ-20226-กัน-2022“Напрями впровадження управлінських інновацій у діяльності підприємства ресторанної сфери (на прикладі кафе “Черемшина”)”Левик, Діана Василівна
Bachelor Thesisมิถ-20226-กัน-2022Розвиток напрямів стратегічного управління підприємством сфери обслуговування на прикладі кафе «Родина»Козловська, Мирослава Миколаївна
Bachelor Thesisมิถ-20226-กัน-2022Інноваційна активність як конкурентна перевага готельно-ресторанного підприємства (на прикладі ресторану «NORI sushi lounge»)Онисько, Тетяна Олександрівна
Bachelor Thesisมิถ-202223-สิง-2022Удосконалення системи менеджменту підприємства ресторанного типу (на прикладі кафе-бару «Росинка»)Яремко, Діана Богданівна
Bachelor Thesisมิถ-202223-สิง-2022Дослідження стану та перспектив стійкого розвитку підприємства сфери ресторанної діяльності, на прикладі ресторану “Галич”Цепенюк, Микола Іванович
Bachelor Thesisมิถ-202223-สิง-2022Конкурентоспроможність підприємства ресторанного бізнесу в сучасних умовах (на прикладі піцерії «Пpoнто Пiца і Суші Про»)Савків, Марія В’ячеславівна
Bachelor Thesisมิถ-202223-สิง-2022Діяльність закладів готельного господарства в умовах пандемії: світовий та український досвід (на прикладі готельно- ресторанного комплексу «Три бажання»)Прокопчук, Євгенія Олександрівна
Bachelor Thesisมิถ-202223-สิง-2022Напрями розвитку менеджменту якості підприємства (на прикладі ПП «Самогонна ресторація»)Папура, Марія Василівна
Bachelor Thesisมิถ-202223-สิง-2022Трансформації в організації праці на підприємствах ресторанного господарства, спричинені умовами пандемії (на прикладі ресторану «NORI sushi lounge»)Капаць, Катерина Михайлівна
Bachelor Thesisมิถ-202223-สิง-2022Формування та застосування концепцій антикризового управління підприємством (на прикладі готелю «Forest Life»)Жарко, Валерія Євгенівна
Bachelor Thesisมิถ-202223-สิง-2022Підвищення ефективності використання економічного потенціалу підприємства (на прикладі ПрАТ «Туристично-готельний комплекс «Дністер»)Драбик, Ілля Миколайович
Bachelor Thesisมิถ-202223-สิง-2022Удосконалення сервісно-виробничого процесу закладу ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Черчіль» (W.Churchill)Дзьоник, Софія Віталіївна
Bachelor Thesisมิถ-202223-สิง-2022Підвищення інвестиційної привабливості підприємства сфери обслуговування (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)Демко, Надія Володимирівна
Bachelor Thesisมิถ-202223-สิง-2022Напрями забезпечення системи управління інноваційним розвитком підприємства гостинності (на прикладі готелю-хостелу “У Поттера”)Гунька, Дмитро Васильович
Bachelor Thesisมิถ-202223-สิง-2022Підвищення конкурентоспроможності готельних підприємств (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)Гуменний, Андрій Романович
Bachelor Thesisมิถ-202223-สิง-2022Підвищення конкурентоспроможності підприємства індустрії гостинності в умовах нестабільності (на прикладі ресторану «NORI sushi lounge»)Гринюк, Іван Васильович
Bachelor Thesisมิถ-202223-สิง-2022Упровадження інновацій на підприємстві ресторанного типу (на прикладі ресторану «Оскар»)Бучко, Володимир Володимирович
Bachelor Thesisมิถ-202223-สิง-2022Iннoвaцiйнi теxнoлoгiї в реcтoрaннoму бiзнеcі (на прикладі ГРК «Rudison»)Бучинська, Діана Русланівна
Bachelor Thesisมิถ-202223-สิง-2022Підвищення конкурентоспроможності й якості продукції та надання послуг підприємства готельно-ресторанного бізнесу (на прикладі ГРК «Гетьман»)Буняк, Марія Романівна
Bachelor Thesisมิถ-202223-สิง-2022Якість і культура обслуговування у підприємтсвах ресторанного господарства (на прикладі Lounge bar “Za Sklom ”)Бойко, Аліна Юріївна
Bachelor Thesisมิถ-202223-สิง-2022Логістичні підходи в організації постачання та управління запасами підприємства ресторанного типу (на прикладі ТОВ «Україна» ресторан)Бевх, Христина Василівна
Bachelor Thesisมิถ-202222-สิง-2022Удосконалення методів просування готельних послуг (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)Вишньовський, О. А.
Bachelor Thesis22-มิถ-202225-มิถ-2022Удосконалення системи мотивації праці персоналу підприємств гостинності в сучасних умовах господарювання» (на прикладі готельного комплексу «Глобус»)Стечишин, Володимир; Stechyshyn, Volodymyr
Collection's Items (Sorted by วันที่ป้อนข้อมูล in เรียงลำดับจากหลังมาหน้า order): 1 to 62 of 62