241 — Готельно-ресторанна справа (бакалаври) : [62] Pàgina d'inici de la col·lecció

Logo
Дисципліни: економіка підприємств сфери послуг; економічна та майнова безпека бізнесу; організація готельно-ресторанного господарства; проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства; дизайн об’єктів готельно-ресторанного бізнесу; інфраструктура готельно-ресторанного господарства; кухні народів світу; міжнародна готельна індустрія; організація логістичного обслуговування в галузі; організація роботи персоналу в галузі; управління конкурентоспроможністю; управління маркетинговими комунікаціями; фінансове забезпечення діяльності.

Авторська довідка

Browse
Subscriviu-vos per rebre un correu electrònic cada vegada que s'introdueixi un nou ítem en aquesta col·lecció. RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 62 of 62
TipusData de publicacióDate of entryTítolAutor(s)
Bachelor Thesisde -202227-de -2024Формування та застосування концепцій антикризового менеджменту у закладах готельно-ресторанної сфери, на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Тернозавр”Гринчук, Оксана Романівна; Hrynchuk, Oksana
Bachelor Thesisde -202227-de -2024Організація діяльності підприємств готельно-ресторанного комплексу (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)Душенко, Соломія Андріївна; Dushenko, Solomiia
Bachelor Thesisde -202227-de -2024Імідж: планування, формування, просування (на прикладі ресторану «Едем»)Ковалик, Оксана Володимирівна; Kovalyk, Oksana
Bachelor Thesisde -202227-de -2024Організація виробничого процесу в закладі ресторанного господарства: традиційний та інноваційний підхід (на прикладі кав’ярні «Spar Express»)Панченко, Катерина Геннадіївна; Panchenko, Kateryna
Bachelor Thesisde -202226-de -2024Інноваційні технології в ресторанному бізнесі (на прикладі сімейної ресторації «Три Миколи»)Могилевець, Вероніка Олегівна; Mohylevеts, Veronika
Bachelor Thesisde -202226-de -2024Впровадження інноваційних технологій на підприємствах готельно-ресторанного господарства (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Три бажання»)Крисоватий, Євген Іванович; Krysovatyi, Yevhen
Bachelor Thesisde -202226-de -2024Формування та розвиток ринку готельно-ресторанних послуг в Україні (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-Готель»)Іваник, Наталія Михайлівна; Ivanyk, Nataliia
Bachelor Thesisde -202226-de -2024Управління малим готелем (рестораном) та шляхи його удосконалення (на прикладі ресторану «Kilinski»)Гурчак, Юлія Олегівна; Gurchak, Yuliia
Bachelor Thesisde -202226-de -2024Розроблення та обґрунтування напрямів інноваційного управління закладом ресторанного типу (на прикладі кафе «Jolly»)Бронашко, Назарій Михайлович; Bronashko, Nazarii
Bachelor Thesisde -202325-de -2024Формування системи управління інновацйним розвитком підприємства ресторанного господарства (на прикладі ТОВ “Україна” ресторан)Семчишин, Єлизавета Ігорівна; Semchyshyn, Elizaveta
Bachelor Thesisde -202327-de -2023«Удосконалення управління системою надання готельних послуг з метою підвищення лояльності клієнтів (на прикладі ТОВ «Готельний комплекс «Глобус»)»Цикалюк, Надія Віталіївна; Tsykaliuk, Nadiia
Bachelor Thesisde -202326-de -2023Вдосконалення маркетингової діяльності підприємства ресторанного бізнесу (на прикладі ТОВ «Україна » ресторан)Сушко, Анжеліка Андріївна; Sushko, Anzhelika
Bachelor Thesisde -202320-de -2023Формування маркетингового комплексу сучасного ресторану в умовах невизначе ності зовнішнього середовища (на прикладі ресторану « Автопорт »)Олексій, Вікторія Христина Василівна; Oleksii, Viktoriia Khrystyna
Bachelor Thesisde -202320-de -2023Організаційно-економічні засади використання інноваційного потенціалу підприємства ресторанного господарства (на прикладі ТОВ “Україна” ресторан)Сонгінас, Віталіна Віталіївна; Songinas, Vitalina
Bachelor Thesisde -202320-de -2023Використання сучасних інструментів управління у галузі гостинності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Тернозавр”)Голик, Іван Русланович; Golik, Ivan
Bachelor Thesisde -202320-de -2023Напрями впливу на конкурентоспроможність підприємства індустрії гостинності (на прикладі готельного хостелу “У Поттера”)Хачатрян, Девід Самвелович; Khachatryan, Devid Samvelovych
Bachelor Thesisde -202323-de -2023Удосконалення системи надання послуг у закладі індустрії гостинності (на прикладі ПрАТ «Готель «Дніпро»)Янч, Ольга Володимирівна; Yanch, Olha
Bachelor Thesisde -202323-de -2023Управління якістю надання послуг на підприємстві (на прикладі ПрАТ «Туристично-готельний комплекс «Дністер»)Шепеть, Вероніка Михайлівна; Shepet, Veronika
Bachelor Thesisde -202323-de -2023Вдосконалення анімаційних послуг готельного підприємства (на прикладі ПрАТ «Готель Україна»)Днесь, Юлія Володимирівна; Dnes, Yuliia
Bachelor Thesisde -202323-de -2023«Шляхи підвищення інноваційної активності в індустрії гостинності (на прикладі ПрАТ «Готель «Поділля»)Мартинова, Діана Юріївна; Martynova, Diana
Bachelor Thesisde -202322-de -2023Удосконалення системи менеджменту підприємства готельно- ресторанного бізнесу (на прикладі ГРК Гетьман»)Сякалюк, Ілона Дмитрівна; Siakaliuk, Ilona
Bachelor Thesisde -202321-de -2023Забезпечення інноваційного розвитку підприємств індустрії гостинності на основі підвищення їх конкурентоспроможності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Pallada»)Семенов, Микита Сергійович; Semenov, Mykyta
Bachelor Thesisde -202321-de -2023Інноваційні напрями забезпечення розвитку підприємства індустрії гостинності (на прикладі ПрАТ «Туристично-готельний комплекс «Дністер»)Савчук, Катерина Сергіївна; Savchuk, Catherine
Bachelor Thesisde -202321-de -2023«Вплив організаційної культури і якості обслуговування на ефективність функціонування підприємства готельно- ресторанного господарства (на прикладі готелю «Власта»)Мартинчук, Максим Володимирович; Martynchuk, Maksym
Bachelor Thesisde -202321-de -2023Розвиток корпоративної культури підприємств індустрії гостинності (на прикладі готелю «Інтурист-Закарпаття»)Коцюруба, Анастасія Володимирівна; Kotsyuruba, Anastasia
Bachelor Thesisde -202321-de -2023«Удосконалення стратегічного управління підприємствами ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Містер Чарлі»)»Кернаджук, Петро Михайлович; Kernadzhuk, Petro
Bachelor Thesisde -202321-de -2023«Удосконалення системи управління якістю послуг закладу готельного типу (на прикладі ТОРП «Сервісно-туристичний комплекс «РУТА»)Березна, Ольга Миколаївна; Berezna, Olha
Bachelor Thesisde -202321-de -2023Особливості організації процесу управління ризиками на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі кафе «Лабірин»)Коваленко, Артем Сергійович; Kovalenko, Artem
Bachelor Thesisde -202321-de -2023Удосконалення діяльності підприємства ресторанного бізнесу в сучасних умовах господарювання (на прикладі бару-ресторану «Graf Palace»)Давкшо, Іванна Віталіївна; Davksho, Ivanna
Bachelor Thesisde -202321-de -2023Сучасні тренди в закладах ресторанного господарства та перспективи їх використання (на прикладі ресторану «36По»)Бачуріна, Анастасія Ігорівна; Bachurina, Anastasiia
Bachelor Thesisde -202319-de -2023Впровадження елементів концепції сталого розвитку в закладі індустрії гостинності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Avalon Palace»)Будна, Юлія Андріївна; Budna, Yuliia
Bachelor Thesisde -202213-de -2023Вдосконалення стратегії розвитку маркетингу готельних послуг в умовах нестабільності ринкового середовища (на прикладі ПрАТ «Туристично-готельний комплекс «Дністер»)Пилипів, Любов Михайлівна
Bachelor Thesisde -202216-de -2022“Формування системи управління якістю обслуговування підприємства сфери гостинності, на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Джентльмен”Кіпибіда, Людмила Олегівна
Bachelor Thesisde -202216-de -2022“Формування та застосування системи управління трудовими ресурсами підприємства готельного господарства, на прикладі ТОВ Готельний комплекс “Глобус”Гошко, Арсен Юрійович
Bachelor Thesisde -202212-de -2022“Формування стратегії сталого розвитку ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Едем”)”Ліска, Тетяна Олегівна
Bachelor Thesisde -202212-de -2022“Дослідження становища та перспектив розвитку закладу ресторанного господарства, на прикладі кафе-бару “Озернянка”Горбач, Адріана Олександрівна
Bachelor Thesisde -20228-de -2022“Напрями забезпечення інноваційного механізму підприємством ресторанного бізнесу, на прикладі бар-ресторану “Зимовий сад”Пожарнюк, Наталія Вікторівна
Bachelor Thesisde -20226-de -2022Організація системи управління взаємовідносинами з клієнтами готельно-ресторанного підприємства (на прикладі ГРК «Сапсан»)Крук, Олена Миколаївна
Bachelor Thesisde -20226-de -2022Онлайн-продажі готельно-ресторанних послуг: проблеми та перспективи їх вирішення в сучасних умовах (на прикладі ГРК «Сфера»)Борко, Олександра Андріївна
Bachelor Thesisde -20226-de -2022“Напрями впровадження управлінських інновацій у діяльності підприємства ресторанної сфери (на прикладі кафе “Черемшина”)”Левик, Діана Василівна
Bachelor Thesisde -20226-de -2022Розвиток напрямів стратегічного управління підприємством сфери обслуговування на прикладі кафе «Родина»Козловська, Мирослава Миколаївна
Bachelor Thesisde -20226-de -2022Інноваційна активність як конкурентна перевага готельно-ресторанного підприємства (на прикладі ресторану «NORI sushi lounge»)Онисько, Тетяна Олександрівна
Bachelor Thesisde -202223-d’a-2022Удосконалення системи менеджменту підприємства ресторанного типу (на прикладі кафе-бару «Росинка»)Яремко, Діана Богданівна
Bachelor Thesisde -202223-d’a-2022Дослідження стану та перспектив стійкого розвитку підприємства сфери ресторанної діяльності, на прикладі ресторану “Галич”Цепенюк, Микола Іванович
Bachelor Thesisde -202223-d’a-2022Конкурентоспроможність підприємства ресторанного бізнесу в сучасних умовах (на прикладі піцерії «Пpoнто Пiца і Суші Про»)Савків, Марія В’ячеславівна
Bachelor Thesisde -202223-d’a-2022Діяльність закладів готельного господарства в умовах пандемії: світовий та український досвід (на прикладі готельно- ресторанного комплексу «Три бажання»)Прокопчук, Євгенія Олександрівна
Bachelor Thesisde -202223-d’a-2022Напрями розвитку менеджменту якості підприємства (на прикладі ПП «Самогонна ресторація»)Папура, Марія Василівна
Bachelor Thesisde -202223-d’a-2022Трансформації в організації праці на підприємствах ресторанного господарства, спричинені умовами пандемії (на прикладі ресторану «NORI sushi lounge»)Капаць, Катерина Михайлівна
Bachelor Thesisde -202223-d’a-2022Формування та застосування концепцій антикризового управління підприємством (на прикладі готелю «Forest Life»)Жарко, Валерія Євгенівна
Bachelor Thesisde -202223-d’a-2022Підвищення ефективності використання економічного потенціалу підприємства (на прикладі ПрАТ «Туристично-готельний комплекс «Дністер»)Драбик, Ілля Миколайович
Bachelor Thesisde -202223-d’a-2022Удосконалення сервісно-виробничого процесу закладу ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Черчіль» (W.Churchill)Дзьоник, Софія Віталіївна
Bachelor Thesisde -202223-d’a-2022Підвищення інвестиційної привабливості підприємства сфери обслуговування (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)Демко, Надія Володимирівна
Bachelor Thesisde -202223-d’a-2022Напрями забезпечення системи управління інноваційним розвитком підприємства гостинності (на прикладі готелю-хостелу “У Поттера”)Гунька, Дмитро Васильович
Bachelor Thesisde -202223-d’a-2022Підвищення конкурентоспроможності готельних підприємств (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)Гуменний, Андрій Романович
Bachelor Thesisde -202223-d’a-2022Підвищення конкурентоспроможності підприємства індустрії гостинності в умовах нестабільності (на прикладі ресторану «NORI sushi lounge»)Гринюк, Іван Васильович
Bachelor Thesisde -202223-d’a-2022Упровадження інновацій на підприємстві ресторанного типу (на прикладі ресторану «Оскар»)Бучко, Володимир Володимирович
Bachelor Thesisde -202223-d’a-2022Iннoвaцiйнi теxнoлoгiї в реcтoрaннoму бiзнеcі (на прикладі ГРК «Rudison»)Бучинська, Діана Русланівна
Bachelor Thesisde -202223-d’a-2022Підвищення конкурентоспроможності й якості продукції та надання послуг підприємства готельно-ресторанного бізнесу (на прикладі ГРК «Гетьман»)Буняк, Марія Романівна
Bachelor Thesisde -202223-d’a-2022Якість і культура обслуговування у підприємтсвах ресторанного господарства (на прикладі Lounge bar “Za Sklom ”)Бойко, Аліна Юріївна
Bachelor Thesisde -202223-d’a-2022Логістичні підходи в організації постачання та управління запасами підприємства ресторанного типу (на прикладі ТОВ «Україна» ресторан)Бевх, Христина Василівна
Bachelor Thesisde -202222-d’a-2022Удосконалення методів просування готельних послуг (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)Вишньовський, О. А.
Bachelor Thesis22-de -202225-de -2022Удосконалення системи мотивації праці персоналу підприємств гостинності в сучасних умовах господарювання» (на прикладі готельного комплексу «Глобус»)Стечишин, Володимир; Stechyshyn, Volodymyr
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 62 of 62