Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-47 зі 47 (час пошуку: 0.019 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract31-бер-202319-кві-2023Фінансування управління відходамиСтручок, Володимир Сергійович; Struchok, Volodymyr
Conference Abstract27-кві-202310-чер-2023Формування якості житнього хлібаКравченюк, Р.; Kravcheniuk, R.
Proceedings Book24-тра-20236-лип-2023Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти: Збірник матеріалів ІІ Міжнародної науково-технічної конференції-
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Фруктові наповнювачі у кисломолочних продуктахГудим, О. В.; Gudym, O. V.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Харчові добавки для зниження процесів черствіння хлібаТимків, А. В.; Tymkiv, A. V.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Використання йошти у виробництві кисломолочних напоївКоковський, О. В.; Kokovsky, O. V.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Вплив якості води на виробництво якісних харчоіих продуктівНазарко, Ірина Степанівна; Салук, Інна; Білецька, Галина; Nazarko, Iryna; Saluk, Inna; Biletska, Halyna
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Роль мікробіоти кефіру у формувані органолептичних властивостейДутчак, Н. Я.; Dutchak, N. Y.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Способи підвищення хліба до зберіганняСідоров, А. М.; Sidorov, A. M.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Джерела для виділення молочнокислих мікроорганізмівДолинюк, В. Р.; Dolyniuk, V. R.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Вода в харчових продуктах та її значення для організмуГарасимюк, О. А.; Вічко, О. І.; Harasymiuk, O. A.; Vichko, O. I.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Дослідження 17ß-естрадіолу у молоціКочетова, Г. С.; Салата, В. З.; Кухтин, Микола Дмитрович; Kochetova, H. S.; Salata, V. Z.; Kukhtyn, M. D.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Підбір ефективних консервантів для зберігання плодово-ягідних напівфабрикатівДутка, Р. М.; Dutka, R. M.
Proceedings Book28-вер-202322-лис-2023Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“-
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Оцінка заквасочних мікроорганізмів для житнього хлібаГудь, В. І.; Вічко, Олена Іванівна; Hud, P. I.; Vichko, O. I.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Джерела підвищення антикосидантних властивостей хлібаРоган, І. Б.; Вічко, Олена Іванівна; Rogan, I. B.; Vichko, O. I.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Впровадження системи НАССР на підприємствах харчової промисловостіКоновалова, С. О.; Бегайдарова, С. Ю.; Konovalova, S. O.; Bega`darova, S. Yu.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Консервування плодово-ягідних напівфабрикатівФігуш, Петро; Назарко, Ірина Степанівна; Figush, Petro; Nazarko, Iryna
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Характеристика йошти як наповнювача для кисломолочних продуктівКоковський, О. В.; Kokovsky, O. V.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Рослинні добавки як джерело підвищення антиоксидантних властивостей молочних продуктівМасняк, І. В.; Masnyak, I. V.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Слива як наповнювач у кисломолочних продуктахГудим, О. В.; Gudym, O. V.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Бактерицидні властивості нізину щодо тест-культур S. aureus і E. coliТруханович, Т. С.; Кухтин, Микола Дмитрович; Trukhanovych, T. S.; Kukhtyn, M. D.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Пробіотичні мікроорганізми, які використовуються в технології виробництва кисломолочних продуктівДзюрбас, Л. С.; Dzurbas, L.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Проблематика в управлінні харчовими відходамиСтручок, Володимир; Struchok, V.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Дослідження 17ß-естрадіолу у молочних продуктахКочетова, Г. С.; Салата, В. З.; Кухтин, Микола Дмитрович; Kochetova, H. S.; Salata, V. Z.; Kukhtyn, M. D.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Комплексні поліпшувачі для покращення хлібаКогут, Н. З.; Вічко, Олена Іванівна; Кушнірук, Н. В.; Kohut, N. Z.; Vichko, O. I.; Kushniruk, N. V.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Використання добавок у сучасних молочних продуктахНазарко, Ірина Степанівна; Салук, Інна; Білецька, Галина; Nazarko, Iryna; Saluk, Inna; Biletska, Halyna
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Фактори, які впливають на технологічні властивості хлібаПроцак, П. В.; Protsak, P. V.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Способи зниження мікробного псування хлібаСідоров, А. М.; Sidorov, A. M.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Якість та безпека харчових продукті в сучасних умовахБарська, Н. М.; Barska, N.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Крем-мед смачний і корисний трендПиріг, І. Я.; Дмитришин, Ю. П.; Pirig, I.; Dmytryshyn, Yu.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Способи зберігання мяса за виробництва консервівКриса, П.; Кравченюк, Христина; Krysa, P.; Kravcheniuk, K.
Conference Abstract6-гру-202321-січ-2024Актуальність застосування рослинних харчових добавок для зниження процесів окислення у жировмісних продуктахКозловський, В. Р.; Kozlovsky, V. R.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Використання цибулі в технології виробництва соусівОсадца, Д. А.; Кравченюк, Христина Юріївна; Osadtsa, D.; Kravcheniuk, K.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Інноваційні можливості фітодобавок у виробництві хлібобулочних виробівМультан, Р. О.; Вічко, Олена Іванівна; Multan, R. O.; Vichko, O. I.
Conference Abstract6-гру-202321-січ-2024Шляхи підвищення енергоєфективності виробництва харчових продуктівЧорний, П. М.; Фриз, Я. В.; Зварич, Наталія Миколаївна; Chornyi, P. M.; Fryz, Ya. V.; Zvarychf, N. M.
Conference Abstract6-гру-202321-січ-2024Моніторинг антибактеріальних речовин у замороженій рибі імпортованої в УкраїнуКухтин, Микола Дмитрович; Кухтин, М. В.; Kukhtyn, M. D.; Kukhtyn, M. V.
Conference Abstract6-гру-202321-січ-2024Дослідження режимів зберігання м’ясної сировини упакованої під вакуумом у технології виробництва консервівКриса, П. Б.; Кравченюк, Христина Юріївна; Krysa, P.; Kravcheniuk, K.
Conference Abstract6-гру-202321-січ-2024Використання ферментів для покращення хлібаКогут, Н. З.; Мультан, Р. О.; Вічко, Олена Іванівна; Kohut, N. Z.; Multan, R. O.; Vichko, O. I.
Conference Abstract6-гру-202321-січ-2024Закваски з кисломолочними бактеріями для житнього хлібаГудь, В. І.; Роган, І. Б.; Вічко, Олена Іванівна; Hud, P. I.; Rogan, I. B.; Vichko, O. I.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Перспективність використання бактеріофагів для забезпечення мікробіологічної стійкості харчових продуктівВасильків, О. Б.; Кухтин, Микола Дмитрович; Vasylkiv, O. B.; Kukhtyn, M. D.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Способи дезінфекції курячих яєцьСвергун, Жанна; Sverhun, Zhanna
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Перспективність збагачення кисломолочних напоїв селероюБойко, Н. Р.; Boyko, N. R.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Виробництво жировмісних продуктів підвищеної антиоксидантної стійкостіМасняк, І. В.; Masnyak, I. V.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Актуальність виробництва житньо-пшеничного хліба з різними фітодобавкамиПроцак, П. В.; Protsak, P. V.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Роль фагів молочнокислих мікроорганізмів у технологіях виробництва сиру і кисломолочних продуктівКарабін, Н. І.; Кухтин, Микола Дмитрович; Karabin, N. I.; Kukhtyn, M. D.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Актуальність використання молочнокислих бактерій у заквасках для хлібаБорсук, І. П.; Borsuk, I. P.
Результати 1-47 зі 47 (час пошуку: 0.019 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі