Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Resultat 1-45 av 45.
  • forrige
  • 1
  • neste
Treff på innførsel:
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Conference Abstract22-sep-202219-okt-2022Vertical farming: an important step towards the green cities of the futureГрицай, Лілія; Hrytsai, Liliia
Conference Abstract22-sep-202219-okt-2022Умови для напівпрепаративного електрофорезу протеїнів молокаЮкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна; Крупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатоліївна; Yukalo, V.; Datsyshyn, K.; Krupa, O.; Storozh, L.
Conference Abstract22-sep-202219-okt-2022Дослідження реологічних властивостей макаронних виробів, збагачених каштановою мукою та бджолиним пилкомСукманов, В. О.; Ліхоліп, І. А.; Sukmanov, V. O.; Likholip, I. A.
Conference Abstract22-sep-202219-okt-2022Хімічний склад та корисні властивості какао-маслаКопчак, Наталія Григорівна; Kopchak, N. H.
Conference Abstract22-sep-202219-okt-2022Вплив добавки порошку гречаної лузги на органолептичні властивості хліба пшеничногоВоробець, М. М.; Кобаса, І. М.; Євлаш, В. В.; Vorobets, M. M.; Kobasa, I. M.; Evlash, V. V.
Conference Abstract22-sep-202219-okt-2022Аналіз сливового наповнювача для виробництва молочних продуктівТретяк, Софія; Кухтин, Микола Дмитрович; Tretyak, Sofia; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract22-sep-202219-okt-2022Характеристика вмісту магнію в продуктах харчуванняБабієнко, В. В.; Мокієнко, А. В.; Горошков, О. В.; Коболев, Е. В.; Шейх, А. Д. Х.; Суворова, А. С.; Babienko, V. V.; Mokienko, A. V.; Goroshkov, O. V.; Koboliev, E. V.; Seikh, A. D. H.; Suvorova, A. S.
Conference Abstract22-sep-202219-okt-2022Вплив параметрів попередньої підготовки науковців на вилучення сокуСельський, Володимир Романович; Шишка, Т. Р.; Selsky, V. R.; Shyshka, T. R.
Conference Abstract22-sep-202219-okt-2022Для нотаток-
Conference Abstract22-sep-202219-okt-2022Комплекс взаємодії раціону і продуктів з геномом, що обумовлює метаболізм людиниПатика, Микола; Патика, Тетяна; Patyka, Mykola; Patyka, Tatyana
Conference Abstract22-sep-202219-okt-2022Розроблення технології сиркових виробів з використання рослинної сировиниЦісарик, О. Й.; Мусій, Л. Я.; Сливка, І. М.; Tsisaryk, O. Y.; Musii, L. Y.; Slyvka, I. M.
Conference Abstract22-sep-202219-okt-2022Вилучення біологічно активних речовин з насіння коріандру методом субкритичного екстрагуванняСукманов, В. О.; Тюркіна, О. А.; Sukmanov, V. O.; Turkina, O. A.
Conference Abstract22-sep-202219-okt-2022Збачанення хлібопродуктів біологчно активними речовинамиБейко, Людмила; Лялик, Анастасія; П'яла, У.; Beyko, L.; Lyalyk, A.; Pyala, U.
Conference Abstract22-sep-202219-okt-2022Обгрунтування доцільності введення в раціон людини Aegopodium Podagraria LКарпик, Галина Вікторівна; Леськів, М. Р.; Karpyk, H.; Leskiv, M.
Conference Abstract22-sep-202219-okt-2022Абсорбція магнію як ключовий фактор його споживанняБабієнко, В. В.; Мокієнко, А. В.; Горошков, О. В.; Коболев, Е. В.; Шейх, А. Д. Х.; Суворова, А. С.; Babienko, V. V.; Mokienko, A. V.; Goroshkov, O. V.; Koboliev, E. V.; Seikh, A. D. H.; Suvorova, A. S.
Conference Abstract22-sep-202219-okt-2022Характеристика втрат магнію в процесі кулінарної обробки харчових продуктівБабієнко, В. В.; Мокієнко, А. В.; Горошков, О. В.; Коболев, Е. В.; Шейх, А. Д. Х.; Суворова, А. С.; Babienko, V. V.; Mokienko, A. V.; Goroshkov, O. V.; Koboliev, E. V.; Seikh, A. D. H.; Suvorova, A. S.
Conference Abstract22-sep-202219-okt-2022Нормування вмісту нітратів у молоці-сировині, проблема, яку необхідно вирішуватиВасильків, Олег; Болтик, Наталія; Кухтин, Микола Дмитрович; Vasylkiv, Oleg; Boltyk, Natalia; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract22-sep-202219-okt-2022Яблучна кислота – ідеальна харчова добавкаНазарко, Ірина Степанівна; Білецька, Галина; Nazarko, Iryna; Biletska, Halina
Conference Abstract22-sep-202219-okt-2022Інновації в технології льодяникової карамелі на основі ізомальтитолу та рослинної добавки барбарису звичайногоСема, О. В.; Аксьонова, О. Ф.; Sema, O.; Aksonova, O.
Conference Abstract22-sep-202219-okt-2022Сироп сорго як перспективний натуральний цукрозамінник у харчовій промисловостіГригоренко, Н. О.; Дмитруха, Н. М.; Андрусишина, І. М.
Conference Abstract22-sep-202219-okt-2022Інноваційні особливості сепаратора-бактофуги в очищенні молокаВасилишин, А. М.; Vasylyshyn, A. M.
Conference Abstract22-sep-202219-okt-2022Ефективність пастеризації молока-сировини з різним мікробним забрудненнямБазар, Оксана; Кухтин, Микола Дмитрович; Bazar, Oksana; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract22-sep-202219-okt-2022Підвищення споживчої цінності хлібобулочних виробів з додаванням материнкиМарцінишин, С. П.; Вічко, Олена Іванівна; Martsinyshyn, S. P.; Vichko, O. I.
Conference Abstract22-sep-202219-okt-2022Вплив дефектів робочих поверхонь технологічного обладнання на ефективність санітарної обробкиКравченюк, Христина Юріївна; Криськова, Лариса Петрівна; Кравченюк, Р. Ю.; Kravcheniuk, K.; Kryskova, L.; Kravcheniuk, R.
Conference Abstract22-sep-202219-okt-2022Pastry of health directionКарпик, Галина Вікторівна; Степанко, І. І.; Karpyk, H.; Stepanko, I.
Conference Abstract22-sep-202219-okt-2022Редакційні сторінки-
Conference Abstract22-sep-202219-okt-2022Оптимізація метанової ферментації відходів харчових виробництв та агротехнічного комплексуВічко, Олена Іванівна; Швед, О. В.; Лубенець, В. І.; Vichko, O. I.; Shved, O. V.; Lubenets, V. I.
Conference Abstract22-sep-202219-okt-2022Зміст-
Conference Abstract22-sep-202219-okt-2022Католітна воднева вода як джерело електронів для здорового довголіттяБоднарчук, Григорій; Шкоропад, Назар; Покотило, Олег; Bodnarchuk, Hrihoriy; Shkoropad, Nazar; Pokotylo, Oleh
Conference Abstract22-sep-202219-okt-2022Ефективна дезінфекція яєць запорука отримання безпечних яєчних продуктівСвергун, Жанна; Кухтин, Микола Дмитрович; Sverhun, Zhanna; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract22-sep-202219-okt-2022Сир збагачений насінням льону як новий функціональний продуктАрутюнян, Д. А.; Покотило, Олег Степанович; Arutyunyan, D. A.; Pokotylo, O. S.
Conference Abstract22-sep-202219-okt-2022Використання біологічно активного йоду у технології хлібо-булочних виробівПротасевич, Юрій; Покотило, Олег; Protasevych, Yuriy; Pokotylo, Oleh
Conference Abstract22-sep-202219-okt-2022Оцінка мінерального складу олійного зерна різного походження як важливого джерела мікронутріентів антиоксидантного рядуАндрусишина, І. М.; Лампека, О. Г.; Патика, Т. І.; Andrusyshyna, I. M.; Lampeka, O. G.; Patyka, T. I.
Conference Abstract22-sep-202219-okt-2022Перспективи використання субкритичного водного екстракту соєвого шроту при виготовленні борошняних кондитерських виробівКовальчук, О. В.; Kovalchuk, O. V.
Conference Abstract22-sep-202219-okt-2022Органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні показники йогурт збагаченого біологічно активним йодомДалєвська, Діана; Криськова, Лариса Петрівна; Заставна, А.; Dalievska, D.; Kryskova, L.; Zastavna, A.
Conference Abstract22-sep-202219-okt-2022Формування прищеплених полімерних наношарів для запобігання забрудненню стінок харчового обладнанняСтецишин, Ю. Б.; Панченко, Ю. В.; Васильєв, В. П.; Дончак, В. А.; Stetsyshyn, Y.; Panchenko, Y.; Vasilev, V.; Donchak, V.
Conference Abstract22-sep-202219-okt-2022Світ харчових продуктів у рекламіКриськова, С. А.; Лісовська, Тетяна Олегівна; Криськова, Лариса Петрівна; Kryskova, S.; Lisovska, T.; Kryskova, L.
Conference Abstract22-sep-202219-okt-2022Харчові барвникиСтефанишин, В. В.; Криськова, Лариса Петрівна; Кравченюк, Христина Юріївна; Stefanyshyn, V.; Kryskova, L.; Kravcheniuk, K.
Conference Abstract22-sep-202219-okt-2022Функціоналізовані полімерні щітки, прищеплені на наночастинки сіліки для видалення кадмію (ii) з питної водиСтецишин, Ю. Б.; Панченко, Ю. В.; Васильєв, В. П.; Дончак, В. А.; Stetsyshyn, Y.; Panchenko, Y.; Vasilev, V.; Donchak, V.
Conference Abstract22-sep-202219-okt-2022Титульні сторінки-
Conference Abstract22-sep-202219-okt-2022Переваги впровадження системи HACCP в закладах громадського харчуванняКошик, Т. В.; Розбицька, Т. В.; Koshyk, T. V.; Rozbytska, T. V.
Conference Abstract22-sep-202219-okt-2022Особливості технології виготовлення та оцінка властивостей майонезу пониженої жирності без додавання яєчних продуктівСачко, А. В.; Губський, С. М.; Sachko, A.; Gubsky, S.
Conference Abstract22-sep-202219-okt-2022Законодавче забезпечення управління відходамиСтручок, Володимир; Struchok, V.
Conference Abstract22-sep-202219-okt-2022Видавнича сторінка-
Proceedings Book22-sep-202212-okt-2022Збірник тез доповідей VI Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“-
Resultat 1-45 av 45.
  • forrige
  • 1
  • neste