Skip navigation
Home page
Esplora l'archivio
Comunità &
Collezioni
Browse Items by:
Data di pubblicazione
Autore
Titolo
Soggetto
UDC
Data di deposito
Content types
Languages
Magazines/collections
Conferences/Events
Edition containing
ISSN
Publishers
Affiliation
Degrees of dissertation
Graduation of theses
Discipline Dissertations
Dissertation councils
Institute for the protection of theses
Date submitted
Help
Language
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Area utenti registrati
My DSpace
Aggiornamenti
via e-mail
Modifica profilo
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Search
Cerca:
Tutto DSpace
Роботи студентів
Магістр
241 — готельно-ресторанна справа
per
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Content type
Language
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Content type
Language
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Risultati: 1 - 21 di 21
Precedente
1
Successivo
Documenti rinvenuti:
Tipologia
Data di edizione
Date of entry
Titolo
Autore/i
Master Thesis
20-dic-2021
20-dic-2021
Інноваційні напрямки удосконалення діяльності підприємства індустрії гостинності (на прикладі «Кемп Білий Слон»)
Зарихта, Дмитро Андрійович
;
Zarykhta, Dmytro
Master Thesis
21-dic-2020
29-dic-2020
Інноваційні напрямки удосконалення діяльності підприємства індустрії гостинності (на прикладі ПП «Самогонна ресторація»)
Крочак, Віталій Вікторович
;
Krochak, Vitalii
Master Thesis
21-dic-2020
29-dic-2020
Удосконалення бізнес - діяльності підприємства сфери гостинності з використанням інновацій (на прикладі кафе «В&B Espresso Bar» м. Мукачево)»
Северина, Юлія Миколаївна
;
Severyna, Juliia
Master Thesis
20-dic-2021
25-dic-2021
Удосконалення управління інноваційною активністю підприємства ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Галич”)
Добруцька, Юлія Михайлівна
;
Dobrutska, Julia
Master Thesis
dic-2022
11-gen-2023
Соціальна відповідальність в управлінні готельно-ресторанним бізнесом (на прикладі ресторану «Соната»)
Долубовська, Ольга Романівна
;
Dolubovska, Olha
Master Thesis
20-dic-2021
25-dic-2021
Напрями підвищення якості обслуговування на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Черчіль”)
Михайлишин, М. В.
;
Mikhailishin, Marta
Master Thesis
20-dic-2021
20-dic-2021
Визначення системи забезпечення конкурентоспроможності підприємства ресторанного господарства (на прикладі ТОВ “Україна” ресторан)
Чумак, Мар'яна Арсенівна
;
Chumak, M. A.
Master Thesis
2021
20-dic-2021
Формування стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі ПП «Самогонна ресторація »)
Скемська, Ірина Олегівна
;
Skemska, Iryna
Master Thesis
20-dic-2021
20-dic-2021
Формування стратегії забезпечення економічної безпеки підприємства ресторанного господарства в умовах сучасних викликів (на прикладі ТОВ «Україна» ресторан)
Домітряк, Діана Ігорівна
;
Domitryak, Diana
Master Thesis
20-dic-2021
20-dic-2021
Удосконалення мотиваційного механізму в системі управління персоналом підприємства (на прикладі ТОВ «Техно-Буд-Центр»)
Баран, Богдан Михайлович
;
Baran, Bohdan
Master Thesis
dic-2022
19-gen-2023
Формування маркетингової політики комунікації в управлінні підприємствами ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану «OLD CITY PUB СТАРЕ МІСТО»)
Пазюк, Наталія Орестівна
;
Paziuk, Natalia
Master Thesis
dic-2022
19-gen-2023
Підвищення ефективності управління фінансово-економічними процесами підприємства ресторанного господарства закладу ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Оскар»)
Сотула, Юрій Федорович
;
Sotula, Yurij
Master Thesis
dic-2022
11-gen-2023
«Організаційно-економічні інструменти підвищення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі ГРК «Avalon Palace»)»
Євгеньєва, Ольга Сергіївна
;
Yevgenieva, Olha
Master Thesis
21-dic-2021
23-dic-2021
Забезпечення ефективного управління трудовими ресурсами підприємства ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану “Оскар”)
Малий, Олександр Ілліч
Master Thesis
dic-2022
11-gen-2023
Упровадження інновацій на підприємстві індустрії гостинності (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)
Сорокопуд, Галина Ігорівна
;
Sorokopud, Наlyna
Master Thesis
dic-2022
11-gen-2023
«Формування стратегії інноваційного розвитку закладу ресторанного господарства (на прикладі ТОВ «Україна Ресторан»)»
Яремчук, Руслана Юріївна
;
Yaremchuk, R.
Master Thesis
dic-2022
17-gen-2023
Розвиток системи управління інноваційною діяльністю підприємств готельно-ресторанного господарства (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)
Гладчук, Оксана Петрівна
;
Hladchuk, Oksana
Master Thesis
21-dic-2021
26-dic-2021
Розроблення проєкту розвитку підприємства з урахуванням принципів концепції сталого розвитку (на прикладі ЗАТ «Тернопільтурист»)
Луцишин, Михайло Михайлович
;
Lutsyshyn, Mykhailo
Master Thesis
21-dic-2021
21-dic-2021
Інноваційні напрями удосконалення діяльності підприємства індустрії гостинності (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель)
Садова, Оксана Миколаївна
;
Sadova, Oksana
Master Thesis
21-dic-2021
23-dic-2021
Дослідження управлінських процесів у діяльності підприємства ресторанної сфери (на прикладі бар-ресторану «Талісман»)
Субчак, Назарій Романович
;
Subchak, N.
Master Thesis
20-dic-2021
27-dic-2021
Удосконалення організації праці на підприємствах готельно-ресторанного господарства (на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Три бажання”)
Дайчак, Оксана Володимирівна
;
Daichak, Oksana
Risultati: 1 - 21 di 21
Precedente
1
Successivo
Discover
Author
1
Baran, Bohdan
1
Chumak, M. A.
1
Daichak, Oksana
1
Dobrutska, Julia
1
Dolubovska, Olha
1
Domitryak, Diana
1
Hladchuk, Oksana
1
Krochak, Vitalii
1
Lutsyshyn, Mykhailo
1
Mikhailishin, Marta
1
Paziuk, Natalia
1
Sadova, Oksana
1
Severyna, Juliia
1
Skemska, Iryna
1
Sorokopud, Наlyna
1
Sotula, Yurij
1
Subchak, N.
1
Yaremchuk, R.
1
Yevgenieva, Olha
1
Zarykhta, Dmytro
.
next >
Subject
21
241
8
management
6
strategy
6
стратегія
6
управління
5
enterprise
5
innovations
5
підприємство
4
competitiveness
4
efficiency
4
profit
4
ефективність
4
конкурентоспроможність
4
прибуток
4
проектне рішення
4
інновації
3
658.64
3
hospitality industry
3
motivation
3
project solution
.
next >
Date issued
7
2022
12
2021
2
2020
by type of content
21
Master Thesis
by languages
21
uk