Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 101-127 зі 127 (час пошуку: 0.029 секунди).
Знайдені матеріали:
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Proceedings Book20216-гру-2021Використання зарубіжного досвіду в організації українського готельно-ресторанного бізнесу як складової індустрії гостинностіВладимир, Ольга; Субчак, Назарій
Journal20216-гру-2021Еволюція дизайну об’єктів готельно-ресторанного бізнесу: від функціонального до системного підходуВладимир, Ольга Михайлівна
Proceedings Book20216-гру-2021Окреслення основних проблем зростання закладів ресторанного господарства у складних умовах сьогодення та визначення напрямів їх подоланняВладимир, Ольга; Субчак, Назарій
Article202129-чер-2021Conceptual principles of learning organization buildingOstrovska, H. Yo.; Sherstiuk, R. P.; Tsikh, H. V.; Demianyshyn, V. H.; Danyliuk-Chernykh, I. M.
Monograph202129-чер-2021Підприємства ресторанного господарства в індустрії туризму: проблеми і перспективні рішенняШерстюк, Роман Петрович; Мельник, Лілія Миколаївна; Стойко, Ігор Іванович
Article202021-гру-2022Modeling the development of machine-building industry on the basis of the fuzzy sets theoryРогатинський, Роман Михайлович; Гарматій, Наталія Михайлівна; Федишин, Ірина Богданівна; Дмитрів, Дмитро Володимирович
Article202121-гру-2022RESEARCH ON INVESTMENT PROCESS DYNAMICS TAKING INTO CONSIDERATION STOCHASTICITY OF WORLD AND NATIONAL ECONOMIES’ CRISIS PHENOMENAФедишин, Ірина Богданівна; Гарматій, Наталія Михайлівна; Буяк, Леся Михайлівна
Conference Abstract201921-гру-2022Application of modern information technologies in management of production processesФедишин, Ірина Богданівна; Гарматій, Наталія Михайлівна
Article202021-гру-2022Інвестиційно-інноваційна діяльність підприємствФедишин, Ірина Богданівна; Гарматій, Наталія Михайлівна
Article202121-гру-2022RURAL DEVELOPMENT IN THE EUROPEAN UNION THROUGH TOURISM POTENTIALФедишин, Ірина Богданівна; Гарматій, Наталія Михайлівна; Малюта, Людмила Ярославівна; Ткач, Уляна
Article31-тра-20233-лис-2023Відтворення боїв та реконструкція бойового спорядження воїнів українського середньовіччя як основа розвитку подієвого туризму ТернопільщиниВладимир, Ольга; Галицька, Ірина; Дуда, Оксана; Дукач, Олена; Ковалюк, Лілія
Conference Abstractжов-202310-лис-2023Підвищення рівня інтелектуалізації праці персоналу індустрії гостинності в умовах новітньої управлінської парадигмиШерстюк, Роман; Островська, Галина
Bookсер-202329-лис-2023Наукова школа Богдана Андрушківа: феномен, віхи, досягнення, філософіяШерстюк, Роман
Article20225-січ-2024ІНТЕГРАЦІЯ ДИЗАЙНУ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС: ЕФЕКТИ ДЛЯ ТУРИЗМУ ТА РОЗВИТКУ МІСЦЕВИХ ГРОМАДМалюта, Людмила; Владимир, Ольга; Рудан, Віталій
Articleчер-20231-січ-2024Імперативи інтелектуального лідерства підприємства в умовах економіки, заснованої на знанняхОстровська, Галина Йосипівна; Шерстюк, Роман Петрович; Малюта, Людмила Ярославівна; Паляниця, Віктор Анатолійович; Ostrovska, Halyna; Sherstiuk, Roman; Maliuta, Liudmyla; Palianytsia, Viktor
Proceedings Bookбер-20246-бер-2024Інклюзивна університетська освіта в україні: реалії і можливості навчання ветеранів війни з особливими потребамиШерстюк, Роман Петрович; Стойко, Ігор Іванович; Паляниця, Віктор Анатолійович
Articleлис-202226-бер-2024Ways and means of post-war restoration of the tourism and recreation business in Ukraine (aspects of effective use of resources for the restoration of service infrastructure in the conditions of united territorial communities)Andrushkiv, B.M.; Cherep, O.G.; Bezkorovainy, Z.H.; Pohaidak, O.B.; Андрушків, Богдан Миколайович; Череп, О.Г.; Безкоровайний, З.Г.; Погайдак, О.Б.
Articleлют-20242-тра-2024Ейдетика на службі готельно-ресторанного бізнесу: смак, дизайн та етичність застосуванняВладимир, Ольга Михайлівна; Шерстюк, Роман Петрович
Conference Abstractкві-20249-тра-2024Інтелектуальне лідерство як інструмент ефективного управління інноваційно-орієнтованим підприємствомШерстюк, Роман Петрович; Островська, Галина Йосипівна
Conference Abstractлют-202416-чер-2024Основні ризики, з якими стикаються організації бізнесу гостинності, подорожей і відпочинкуВладимир, Ольга; Коваленко, Артем
Article202416-чер-2024Ейдетика на службі готельно-ресторанного бізнесу: смак, дизайн та етичність застосуванняВладимир, Ольга; Шерстюк, Роман
Article202325-чер-2024Досконалість телекомунікаційної системи, відповідальність персоналу можуть забезпечити об'єктивність інформації та її правдивість (соціо-гуманітарні проекції на війну в Україні та напрями удосконалення управління телекомунікаційними системами в Україні)Андрушків, Богдан Миколайович; Кирич, Наталія Богданівна; Погайдак, Ольга Богданівна; Шерстюк, Роман Петрович; Бойко, Остап Богданович; Боярчук, Назар Андрійович; Гагалюк, Ольга Іванівна
Conference Abstractтра-202431-лип-2024ПІДВИЩЕННЯ РІВНЯ ЗАДОВОЛЕНОСТІ КЛІЄНТІВ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІШерстюк, Роман; Ратинський, Вадим
Proceedings Bookлют-20242-сер-2024Удосконалення управління бізнес-процесами в умовах індустрії 4.0Шерстюк, Роман; Козловський, Артем; Неділенько, Віталій; Плотніков, Олександр
Monographчер-202431-лип-2024ПАРАДИГМА ФОРМУВАННЯ СТРАТЕГІЇ ВІДРОДЖЕННЯ СЕРВІСНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ В УМОВАХ ЇЇ ПОВОЄННОЇ АДАПТАЦІЇ ДО ЄВРОПЕЙСЬКИХ ВИМОГШерстюк, Р.П.; Андрушків, Б.М.; Ратинський, В.В.; Гагалюк, О.І.; Бойко, О.Б.; Дзюбатий, Р.В.
Conference Abstractтра-20242-сер-2024Гейміфікація в індустрії гостинностіШерстюк, Роман Петрович; Островська, Галина Йосипівна
Conference Abstractтра-202431-лип-2024СТВОРЕННЯ КЛІЄНТООРІЄНТОВАНОЇ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ СТРУКТУРИ ГОТЕЛЮ НА ОСНОВІ БІЗНЕС-ПРОЦЕСІВШерстюк, Роман; Летун, Олександр
Результати 101-127 зі 127 (час пошуку: 0.029 секунди).

Розкриття

за датою випуску
за мовами