Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35646
Назва: | Підприємства ресторанного господарства в індустрії туризму: проблеми і перспективні рішення |
Автори: | Шерстюк, Роман Петрович Мельник, Лілія Миколаївна Стойко, Ігор Іванович |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет вул. Руська, 56, м. Тернопіль, 46001, Україна |
Бібліографічний опис: | Підприємства ресторанного господарства в індустрії туризму: проблеми і перспективні рішення // Маркетинг 4.0: стратегічні імперативи та сучасні тенденції : монографія. – Тернопіль, 2021. – С. 307–318. |
Журнал/збірник: | Маркетинг 4.0: стратегічні імперативи та сучасні тенденції |
Дата публікації: | 2021 |
Дата внесення: | 29-чер-2021 |
Видавництво: | ФО-П Шпак В. Б. |
Країна (код): | UA |
УДК: | 339.13 |
Діапазон сторінок: | 307-318 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35646 |
ISBN: | 978-966-457-320-1 |
Перелік літератури: | 1. Aida Behmen-Milicevic. 10 Ways How Restaurants Failure Can Be Avoid [Електронний ресурс]. 2020. URL: https://possector.com/management/restaurant-failure. 2. Laura-Andreea Voicu. The 13 Worst Restaurant Problems and Solutions to Each of Them [Електронний ресурс]. 2020. URL: https://www.gloriafood.com/restaurant-problems-and-solutions. 3. Restaurant Success Rate: What Percentage O f Restaurants Fail? [Електронний ресурс]. 2020. URL: https://home.binwise.com/blog/restaurant-failure-rate. 4. Вишневенька Г.Г. Потенціал кулінарних турів у контексті спеціалізованого туризму // Географія та туризм. Вип. 14. 2011. С. 100-115. 5. Стойко І., Шерстюк Р. 14 принципів Вільгельма Едвардса Демінга для управління якістю готельно-ресторанних послуг. Соціально-економічні проблеми і держава. 2020. Вип. 1 (22). С. 66-78. URL: http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2020/20siigrp.pdf. 6. Шерстюк Р.П., Стойко 1.1. Система «НАССР» в Україні // Збірник тез доповідей VH Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі 3)7сучасних технологій", 28-29 листопада 2018 року. Т.: ФОП Паляниця В. А., 2018. Том 3. С. 254- 255. (Економічні та соціальні аспекти нових технологій). 7. Расулова А.М. Потенціал ресторанного бізнесу у розвитку гастрономічного туризму України. 2015. URL: http://www.economy.in.ua/pdf/5_2015/18.pdf 8. Перший в Україні ресторанний тур - "Від шпацеру до келішка" [Електронний ресурс]. 2020. URL: https://www.okraina.com.ua/tours/excursion/pershiy-v-ukrayini-restoranniy-tur-vid- shpatseru-do-kelishka.html |
Тип вмісту: | Monograph |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
monogr_sherst_stoiko_market_2021_000081.pdf | ПІДПРИЄМСТВА РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В ІНДУСТРІЇ ТУРИЗМУ: ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВНІ РІШЕННЯ | 5,71 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора