Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35646
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorШерстюк, Роман Петрович-
dc.contributor.authorМельник, Лілія Миколаївна-
dc.contributor.authorСтойко, Ігор Іванович-
dc.date.accessioned2021-06-29T08:19:53Z-
dc.date.available2021-06-29T08:19:53Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationПідприємства ресторанного господарства в індустрії туризму: проблеми і перспективні рішення // Маркетинг 4.0: стратегічні імперативи та сучасні тенденції : монографія. – Тернопіль, 2021. – С. 307–318.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-457-320-1-
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35646-
dc.format.extent307-318-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherФО-П Шпак В. Б.uk_UA
dc.titleПідприємства ресторанного господарства в індустрії туризму: проблеми і перспективні рішенняuk_UA
dc.typeMonographuk_UA
dc.subject.udc339.13uk_UA
dc.relation.references1. Aida Behmen-Milicevic. 10 Ways How Restaurants Failure Can Be Avoid [Електронний ресурс]. 2020. URL: https://possector.com/management/restaurant-failure. 2. Laura-Andreea Voicu. The 13 Worst Restaurant Problems and Solutions to Each of Them [Електронний ресурс]. 2020. URL: https://www.gloriafood.com/restaurant-problems-and-solutions. 3. Restaurant Success Rate: What Percentage O f Restaurants Fail? [Електронний ресурс]. 2020. URL: https://home.binwise.com/blog/restaurant-failure-rate. 4. Вишневенька Г.Г. Потенціал кулінарних турів у контексті спеціалізованого туризму // Географія та туризм. Вип. 14. 2011. С. 100-115. 5. Стойко І., Шерстюк Р. 14 принципів Вільгельма Едвардса Демінга для управління якістю готельно-ресторанних послуг. Соціально-економічні проблеми і держава. 2020. Вип. 1 (22). С. 66-78. URL: http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2020/20siigrp.pdf. 6. Шерстюк Р.П., Стойко 1.1. Система «НАССР» в Україні // Збірник тез доповідей VH Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі 3)7сучасних технологій", 28-29 листопада 2018 року. Т.: ФОП Паляниця В. А., 2018. Том 3. С. 254- 255. (Економічні та соціальні аспекти нових технологій). 7. Расулова А.М. Потенціал ресторанного бізнесу у розвитку гастрономічного туризму України. 2015. URL: http://www.economy.in.ua/pdf/5_2015/18.pdf 8. Перший в Україні ресторанний тур - "Від шпацеру до келішка" [Електронний ресурс]. 2020. URL: https://www.okraina.com.ua/tours/excursion/pershiy-v-ukrayini-restoranniy-tur-vid- shpatseru-do-kelishka.htmluk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет вул. Руська, 56, м. Тернопіль, 46001, Українаuk_UA
dc.citation.journalTitleМаркетинг 4.0: стратегічні імперативи та сучасні тенденції-
dc.coverage.countryUAuk_UA
Koleksiyonlarda Görünür:Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
monogr_sherst_stoiko_market_2021_000081.pdfПІДПРИЄМСТВА РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В ІНДУСТРІЇ ТУРИЗМУ: ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВНІ РІШЕННЯ5,71 MBAdobe PDFGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.

Yönetim Araçları