Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35646
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шерстюк, Роман Петрович | - |
dc.contributor.author | Мельник, Лілія Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Стойко, Ігор Іванович | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-29T08:19:53Z | - |
dc.date.available | 2021-06-29T08:19:53Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Підприємства ресторанного господарства в індустрії туризму: проблеми і перспективні рішення // Маркетинг 4.0: стратегічні імперативи та сучасні тенденції : монографія. – Тернопіль, 2021. – С. 307–318. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-457-320-1 | - |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35646 | - |
dc.format.extent | 307-318 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ФО-П Шпак В. Б. | uk_UA |
dc.title | Підприємства ресторанного господарства в індустрії туризму: проблеми і перспективні рішення | uk_UA |
dc.type | Monograph | uk_UA |
dc.subject.udc | 339.13 | uk_UA |
dc.relation.references | 1. Aida Behmen-Milicevic. 10 Ways How Restaurants Failure Can Be Avoid [Електронний ресурс]. 2020. URL: https://possector.com/management/restaurant-failure. 2. Laura-Andreea Voicu. The 13 Worst Restaurant Problems and Solutions to Each of Them [Електронний ресурс]. 2020. URL: https://www.gloriafood.com/restaurant-problems-and-solutions. 3. Restaurant Success Rate: What Percentage O f Restaurants Fail? [Електронний ресурс]. 2020. URL: https://home.binwise.com/blog/restaurant-failure-rate. 4. Вишневенька Г.Г. Потенціал кулінарних турів у контексті спеціалізованого туризму // Географія та туризм. Вип. 14. 2011. С. 100-115. 5. Стойко І., Шерстюк Р. 14 принципів Вільгельма Едвардса Демінга для управління якістю готельно-ресторанних послуг. Соціально-економічні проблеми і держава. 2020. Вип. 1 (22). С. 66-78. URL: http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2020/20siigrp.pdf. 6. Шерстюк Р.П., Стойко 1.1. Система «НАССР» в Україні // Збірник тез доповідей VH Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі 3)7сучасних технологій", 28-29 листопада 2018 року. Т.: ФОП Паляниця В. А., 2018. Том 3. С. 254- 255. (Економічні та соціальні аспекти нових технологій). 7. Расулова А.М. Потенціал ресторанного бізнесу у розвитку гастрономічного туризму України. 2015. URL: http://www.economy.in.ua/pdf/5_2015/18.pdf 8. Перший в Україні ресторанний тур - "Від шпацеру до келішка" [Електронний ресурс]. 2020. URL: https://www.okraina.com.ua/tours/excursion/pershiy-v-ukrayini-restoranniy-tur-vid- shpatseru-do-kelishka.html | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет вул. Руська, 56, м. Тернопіль, 46001, Україна | uk_UA |
dc.citation.journalTitle | Маркетинг 4.0: стратегічні імперативи та сучасні тенденції | - |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Koleksiyonlarda Görünür: | Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
monogr_sherst_stoiko_market_2021_000081.pdf | ПІДПРИЄМСТВА РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В ІНДУСТРІЇ ТУРИЗМУ: ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВНІ РІШЕННЯ | 5,71 MB | Adobe PDF | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.
Yönetim Araçları