Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35646
Tittel: Підприємства ресторанного господарства в індустрії туризму: проблеми і перспективні рішення
Authors: Шерстюк, Роман Петрович
Мельник, Лілія Миколаївна
Стойко, Ігор Іванович
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет вул. Руська, 56, м. Тернопіль, 46001, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Підприємства ресторанного господарства в індустрії туризму: проблеми і перспективні рішення // Маркетинг 4.0: стратегічні імперативи та сучасні тенденції : монографія. – Тернопіль, 2021. – С. 307–318.
Journal/Collection: Маркетинг 4.0: стратегічні імперативи та сучасні тенденції
Utgivelsesdato: 2021
Date of entry: 29-jun-2021
Forlag: ФО-П Шпак В. Б.
Country (code): UA
UDC: 339.13
Page range: 307-318
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35646
ISBN: 978-966-457-320-1
References (Ukraine): 1. Aida Behmen-Milicevic. 10 Ways How Restaurants Failure Can Be Avoid [Електронний ресурс]. 2020. URL: https://possector.com/management/restaurant-failure. 2. Laura-Andreea Voicu. The 13 Worst Restaurant Problems and Solutions to Each of Them [Електронний ресурс]. 2020. URL: https://www.gloriafood.com/restaurant-problems-and-solutions. 3. Restaurant Success Rate: What Percentage O f Restaurants Fail? [Електронний ресурс]. 2020. URL: https://home.binwise.com/blog/restaurant-failure-rate. 4. Вишневенька Г.Г. Потенціал кулінарних турів у контексті спеціалізованого туризму // Географія та туризм. Вип. 14. 2011. С. 100-115. 5. Стойко І., Шерстюк Р. 14 принципів Вільгельма Едвардса Демінга для управління якістю готельно-ресторанних послуг. Соціально-економічні проблеми і держава. 2020. Вип. 1 (22). С. 66-78. URL: http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2020/20siigrp.pdf. 6. Шерстюк Р.П., Стойко 1.1. Система «НАССР» в Україні // Збірник тез доповідей VH Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі 3)7сучасних технологій", 28-29 листопада 2018 року. Т.: ФОП Паляниця В. А., 2018. Том 3. С. 254- 255. (Економічні та соціальні аспекти нових технологій). 7. Расулова А.М. Потенціал ресторанного бізнесу у розвитку гастрономічного туризму України. 2015. URL: http://www.economy.in.ua/pdf/5_2015/18.pdf 8. Перший в Україні ресторанний тур - "Від шпацеру до келішка" [Електронний ресурс]. 2020. URL: https://www.okraina.com.ua/tours/excursion/pershiy-v-ukrayini-restoranniy-tur-vid- shpatseru-do-kelishka.html
Content type: Monograph
Vises i samlingene:Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Tilhørende filer:
Fil Beskrivelse StørrelseFormat 
monogr_sherst_stoiko_market_2021_000081.pdfПІДПРИЄМСТВА РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В ІНДУСТРІЇ ТУРИЗМУ: ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВНІ РІШЕННЯ5,71 MBAdobe PDFVis/Åpne


Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright

Administrasjonsverktøy