Skip navigation
Página de inicio
Listar
Comunidades
Buscar elementos por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Materia
UDC
Fecha de envío
Content types
Languages
Magazines/collections
Conferences/Events
Edition containing
ISSN
Publishers
Affiliation
Degrees of dissertation
Graduation of theses
Discipline Dissertations
Dissertation councils
Institute for the protection of theses
Date submitted
Ayuda
Language
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Servicios
Mi DSpace
Alertas
Editar perfil
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Buscar
Buscar:
Todo DSpace
Факультет інженерії машин, споруд та технологій (ФМТ)
Кафедра харчової біотехнології і хімії (ХБ)
Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії
por
Filtros actuales:
Titulo
Autor
Asunto
Fecha publicado
Content type
Language
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No contiene
No es ID
Comenzar nueva busqueda
Añadir filtros:
Usa los filtros para afinar la busqueda.
Titulo
Autor
Asunto
Fecha publicado
Content type
Language
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No contiene
No es ID
Resultados 1-54 de 54.
Anterior
1
Siguiente
Resultados por ítem:
Tipo
Fecha de publicación
Date of entry
Título
Autor(es)
Learning Object
nov-2016
22-jun-2017
Технології молочних консервів та перероблення вторинної молочної сировини : Конспект лекцій з курсу "Технології молока і молочних продуктів"
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Rybak, Olga
Learning Object
oct-2016
22-jun-2017
"Технології незбираномолочних продуктів і морозива" : Конспект лекцій з курсу "Технологія молока і молочних продуктів"
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Rybak, Olga
Learning Object
nov-2016
22-jun-2017
Технології маслоробста та сироробства : Конспект лекцій з курсу "Технологія молока і молочних продуктів"
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Rybak, Olga
Book
may-2017
27-jun-2017
Конспект лекцій з курсу «Фізична і колоїдна хімія» (частина 2. Колоїдна хімія)
Назарко, Ірина Степанівна
Learning Object
nov-2016
22-jun-2017
Програма та методичні вказівки щодо проходження фахової практики для студентів спеціальності 181 «Харчові виробництва»
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Rybak, Olga
;
Сторож, Людмила Анатоліївна
;
Storosh, Ludmyla
Learning Object
may-2017
23-jun-2017
Методичні вказівки до лабораторної роботи № 5 з курсу „Інструментальні методи аналізу” Електрометричні методи. Потенціометрія.
Шпилик, Олександра Богданівна
;
Кушнірук, Наталія Василівна
Learning Object
may-2017
23-jun-2017
Методичні вказівки до лабораторної роботи №7 з курсу „ Інструментальні методи аналізу ” Оптичні методи аналізу. Визначення питомого обертання та концентрації оптично активної речовини (глюкози, сахарози, лактози або галактози)
Шпилик, Олександра Богданівна
;
Кушнірук, Наталія Василівна
Learning Object
2016
24-jun-2017
Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв» Розділ: Технологія хліба, макаронних та кондитерських виробів
-
Learning Object
2016
24-jun-2017
Методичні вказівки для виконнання практичних робіт з дисципліни "Безвідходні технології консервних виробництв"
Карпик, Галина Вікторівна
Learning Object
nov-2016
22-jun-2017
Методичні вказівки до виконання курсового проекту студентами спеціальності 181 «Харчові виробництва» (6.051701 «Харчові технології та інженерія») спеціалізації “Зберігання, консервування і переробка молока”
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Rybak, Olga
;
Сторож, Людмила Анатоліївна
;
Storosh, Ludmyla
Laboratory Instructions
2019
23-abr-2019
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Біохімія»
Юкало, Володимир Глібович
;
Сторож, Людмила Анатоліївна
-
may-2017
20-jun-2017
Методичні вказівки до лабораторної роботи № 6 з курсу „Інструментальні методи аналізу” Оптичні методи аналізу. Визначення речовин у розчині рефрактометричним методом
Шпилик, Олександра Богданівна
;
Кушнірук, Наталія Василівна
Learning Object
may-2017
18-jun-2017
МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження якісного та кількісного складу біологічно активних жиророзчинних вітамінів в харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах»
Джур, Ярослава Богданівна
;
Назарко, Ірина Степанівна
Methodical recommendations
2017
22-jun-2018
Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»
Вічко, Олена Іванівна
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
-
ene-2017
11-may-2017
"Технологія молока і молочних продуктів" методичні вказівки до виконання лабораторних робіт, Частина 2
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Сторож, Людмила Анатолівна
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
Methodical recommendations
2017
22-jun-2018
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»
Вічко, Олена Іванівна
Methodical recommendations
2017
22-jun-2018
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»
Вічко, Олена Іванівна
Methodical recommendations
;
Methodical recommendations
2017
13-sep-2018
Технологія отримання та первинного оброблення молока : Метод. вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Рибак, Ольга Миколаївна
Methodical recommendations
2018
17-dic-2018
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальна хімія» розроблено відповідно до навчального плану для студентів всіх форм навчання спеціальностей 152 Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка; 153 Мікро- та наносистемна техніка; 163 Біомедична інженерія; 172 Телекомунікації та радіотехніка; 274 Автомобільний транспорт; 275 Транспортні технології
Назарко, Ірина Степанівна
;
Вічко, Олена Іванівна
Methodical recommendations
2017
22-jun-2018
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Ідентифікація і методи виявлення фальсифікації харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»
Вічко, Олена Іванівна
;
Карпик, Галина Вікторівна
Laboratory Instructions
2018
11-ene-2019
Лабораторний практикум з хімії і фізики молока і молочних продуктів
Юкало, Володимир Глібович
Methodical recommendations
2017
22-jun-2018
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина І) для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»
Вічко, Олена Іванівна
Handbook
2019
27-ago-2019
Загальна хімія : навчальний посібник для студентів технічних спеціальностей
Назарко, Ірина Степанівна
;
Вічко, Олена Іванівна
Methodical recommendations
sep-2017
14-jun-2018
Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання практичних робіт
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Сторож, Людмила Анатолівна
Laboratory Instructions
sep-2017
14-jun-2018
Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції".
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Сторож, Людмила Анатолівна
-
ene-2017
11-may-2017
Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Харчові технології»
Сторож, Людмила Анатолівна
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
Learning Object
2010
7-jun-2012
Методичні рекомендації до виконання магістерських робіт
Мельнічук, Оксана Євстахівна
;
Гащук, Олександра Ізидорівна
;
Юкало, Володимир Глібович
;
Покотило, О.С.
;
Сельський, Володимир Романович
Learning Object
2010
7-jun-2012
Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу „Інноваційні технології галузі“
Мельнічук, Оксана Євстахівна
;
Гащук, Олександра Ізидорівна
;
Сельський, Володимир Романович
Methodical recommendations
sep-2017
4-feb-2018
Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Харчові технології». Частина 2
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Сторож, Людмила Анатолівна
Methodical recommendations
2017
22-jun-2018
Методичні вказівки до виконання практичних занять з курсу «НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»
Вічко, Олена Іванівна
Methodical recommendations
jun-2018
13-jun-2018
Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни "Системи сертифікації технологічних процесів на підприємствах харчової промисловості
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Шпилик, Олександра Богданівна
Methodical recommendations
2018
31-oct-2018
Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока».
Крупа, Ольга Миколаївна
;
Сторож, Людмила Анатолівна
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
Learning Object
2011
7-jun-2012
Методичні вказівки до практичних робіт з дисципліни „Реконструкція та проектування підприємств галузі“
Мельнічук, Оксана Євстахівна
Learning Object
2015
16-sep-2016
Конспект лекцій з курсу "Загальні технології харчової промисловості"
Карпик, Галина Вікторівна
Learning Object
;
Other
2015
4-oct-2016
Санітарно-гігієнічні вимоги до технології доїння, первинної обробки, зберігання і транспортування молока коров’ячого сирого в молочних кооперативах
Кухтин, Микола Дмитрович
;
Перкій, Юрій Богданович
Learning Object
8-jul-2016
8-jul-2016
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт (частина 1) з курсу «Загальна хімія» для студентів всіх форм навчання спеціальності ступеня «Бакалавр"
Джур, Ярослава Богданівна
Learning Object
may-2014
26-abr-2017
Загальні технології харчової промисловості Розділ «Технології молока і молочних продуктів» конспект лекцій
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Rybak, Olga
Learning Object
22-ago-2016
22-ago-2016
Методичні вказівки до виконання курсового і дипломного проектів студентами спеціальності 7.05170108 «Технології зберігання, консервування та переробки молока» усіх форми навчання
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Rybak, Olga
Learning Object
22-ago-2016
22-ago-2016
Методичні вказівки до виконання курсового і дипломного проектів студентами напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» із спеціалізації «Зберігання, консервування та переробки молока» усіх форми навчання
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Rybak, Olga
;
Сторож, Людмила Анатоліївна
;
Storosh, Ludmyla
Learning Object
12-jul-2016
12-jul-2016
Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи " Ваги та правила зважування. Мірний посуд. Визначення густини. Визначення рН" з курсу "Загальна та неорганічна хімія"
Джур, Ярослава Богданівна
;
Лісовська, Тетяна Олегівна
Learning Object
12-jul-2016
12-jul-2016
Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи " Правила техніки безпеки при роботі в хімічній лабораторії. Техніка виконання лабораторних робіт. Лабораторний скляний посуд" з курсу "Загальна та неорганічна хімія"
Джур, Ярослава Богданівна
;
Лісовська, Тетяна Олегівна
Book
22-ago-2016
22-ago-2016
Практикум з технології молока та молочних продуктів
Грек, Олена Вікторівна
;
Ющенко, Наталія Михайлівна
;
Осьмак, Тетяна Григорівна
;
Онопрійчук, Олена Олександрівна
;
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Тимчук, Алла Вікторівна
;
Красуля, Олена Олександрівна
Learning Object
12-jul-2016
12-jul-2016
Програма та методичні вказівки щодо проходження хіміко-аналітичної практики для студентів напряму 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"
Шпилик, Олександра Богданівна
;
Покотило, Олег степанович
Book
may-2013
28-mar-2017
Фізико-хімічні і біологічні основи технології галузі
Назарко, Ірина Степанівна
Book
oct-2013
26-abr-2017
Загальні технології харчової промисловості Розділ «Технології м’яса і м’ясних продуктів»: конспект лекцій
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Rybak, Olga
Learning Object
may-2014
26-abr-2017
Загальні технології харчової промисловості Розділ «Технології молока і молочних продуктів» : методичні вказівки до лабораторних робіт
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Rybak, Olga
Learning Object
8-jul-2016
8-jul-2016
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні інгредієнти в технології консервованих продуктів»
Назарко, Ірина Степанівна
Learning Object
12-jul-2016
12-jul-2016
Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи "Хімічний фарфоровий посуд. Допоміжні пристрої та матеріали. Очищення хімічного посуду" з курсу "Загальна та неорганічна хімія"
Джур, Ярослава Богданівна
;
Лісовська, Тетяна Олегівна
Learning Object
12-jul-2016
12-jul-2016
Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи «Дистильована вода. Реактиви. Приготування розчинів» з курсу «Загальна та неорганічна хімія»
Лісовська, Тетяна Олегівна
-
dic-2016
28-abr-2017
"Технологія молока і молочних продуктів" методичні вказівки до виконання лабораторних робіт, Частина 1
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Сторож, Людмила Анатолівна
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
Book
may-2014
26-abr-2017
Загальні технології харчової промисловості "Розділ «Технології м’яса і м’ясних продуктів», методичні вказівки до лабораторних робіт
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Rybak, Olga
Other
24-jun-2016
24-jun-2016
Методичний посібник до виконання практичних робіт з курсу «Хімія» для студентів денної та заочної форми навчання напряму «Зварювання».
Кушнірук, Наталя Василівна,
;
Лісовська, Тетяна Олегівна
Learning Object
2015
16-sep-2016
Конспект лекцій з курсу "Безвідходні технології консервних виробництв"
Карпик, Галина Вікторівна
Course of lectures
2019
19-jun-2024
Проектування підприємств молочної промисловості: курс лекцій
Крупа, Ольга Миколаївна
Resultados 1-54 de 54.
Anterior
1
Siguiente
Otras opciones relacionadas
Autor
15
Рибак, Ольга Миколаївна
11
Rybak, Olga
10
Дацишин, Катерина Євгенівна
8
Вічко, Олена Іванівна
7
Сторож, Людмила Анатолівна
6
Назарко, Ірина Степанівна
5
Джур, Ярослава Богданівна
5
Лісовська, Тетяна Олегівна
5
Шпилик, Олександра Богданівна
4
Карпик, Галина Вікторівна
4
Сторож, Людмила Анатоліївна
3
Storosh, Ludmyla
3
Кушнірук, Наталія Василівна
3
Мельнічук, Оксана Євстахівна
3
Юкало, Володимир Глібович
2
Гащук, Олександра Ізидорівна
2
Крупа, Ольга Миколаївна
2
Сельський, Володимир Романович
1
Грек, Олена Вікторівна
1
Красуля, Олена Олександрівна
.
next >
Título
6
технології молока
3
виробництво
3
морозиво
3
сировина
3
технології
2
8.05170107
2
вимоги
2
відходи консервного виробництва
2
курсовий проект
2
м'ясо
2
масло
2
молочні консерви
2
мірний посуд
2
періодична система
2
Технології зберігання, консервува...
2
харчові технології
1
002.579.62
1
24.5
1
54
1
541.1
.
next >
Fecha de lanzamiento
3
2019
4
2018
17
2017
19
2016
3
2015
3
2014
2
2013
1
2011
2
2010
by type of content
27
Learning Object
12
Methodical recommendations
5
Book
3
Laboratory Instructions
2
Other
1
Course of lectures
1
Handbook
by languages
42
uk