Browsing by Author Кравченюк, Христина Юріївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 25 of 25
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Article19-Jun-202423-Jul-2024Influence of roll crushing of plant material on the consumer characteristics of «Ukrainske» biscuitsСтадник, Ігор Ярославович; Кравченюк, Христина Юріївна; Кравченюк, Ростислав; Сабадош, Ганна; Stadnyk, Ihor; Kravchenyuk, Christina; Kravchenyuk, Rostyslav; Sabadosh, Anna
Conference Abstract11-Dec-202424-Jan-2025Використання нетрадиційної сировини у виробництві майонезівКравченюк, Христина Юріївна; Криськова, Лариса Петрівна; Лялик, Анастасія Тарасівна; Kravcheniuk, K.; Kryskova, L.; Lialyk, A.
Conference Abstract28-Sep-202321-Nov-2023Використання цибулі в технології виробництва соусівОсадца, Д. А.; Кравченюк, Христина Юріївна; Osadtsa, D.; Kravcheniuk, K.
Conference Abstract28-Sep-202321-Nov-2023Використання шавлії для підвищення харчової цінності хлібаСеник, М. Б.; Кравченюк, Христина Юріївна; Senyk, M.; Kravcheniuk, K.
Conference Abstract24-May-202319-Jul-2023Вода в хлібопекарському виробництвіКравченюк, Христина Юріївна; Воробчук, І. М.; Kravcheniuk, K. Y.; Vorobchuk, I. M.
Conference Abstract22-Sep-202219-Oct-2022Вплив дефектів робочих поверхонь технологічного обладнання на ефективність санітарної обробкиКравченюк, Христина Юріївна; Криськова, Лариса Петрівна; Кравченюк, Р. Ю.; Kravcheniuk, K.; Kryskova, L.; Kravcheniuk, R.
Conference Abstract25-Apr-201918-Jun-2019Вплив шорсткості поверхні нержавіючої сталі на адгезію мікробної біоплівки s. aureus та e. coli у молочній промисловостіКравченюк, Христина Юріївна; Стадник, І. Я.; Kravcheniuk, K.; Stadnyk, I.
Article8-Oct-201521-Dec-2015Вплив шорсткості поверхні технологічного устаткування на формування мікробних біоплівокКравченюк, Христина Юріївна; Кухтин, Микола; Kravchenyik, Khrystyna; Kukhtyn, Mukola
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Деградація бактеріальної плівки із трубопроводів молочної галузіКравченюк, Христина Юріївна; Криськова, Лариса Петрівна; Кравченюк, Ростислав; Kravcheniuk, Khrystyna; Kryskova, Larysa; Kravcheniuk, Rostyslav
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Динаміка руху рідинного потоку у транспортуючих мережах молочної галузіДеркач, Андрій Васильович; Кравченюк, Христина Юріївна; Стадник, Ігор Ярославович; Derkach, Andriy; Kravcheniuk, Khrystyna; Stadnyk, Igor
Conference Abstract24-May-202319-Jul-2023Дослідження основних показників якості хлібобулочних виробівКравченюк, Христина Юріївна; Кравченюк, Р. Ю.; Kravcheniuk, K. Y.; Kravcheniuk, R. Y.
Conference Abstract6-Dec-202321-Jan-2024Дослідження режимів зберігання м’ясної сировини упакованої під вакуумом у технології виробництва консервівКриса, П. Б.; Кравченюк, Христина Юріївна; Krysa, P.; Kravcheniuk, K.
Article25-Apr-201316-Feb-2016Карамелізована цибуляКравченюк, Христина Юріївна
Handbook20235-Jun-2023Лабораторний практикум з мікробіології молока і молочних продуктів: навчальний посібникКухтин, Микола Дмитрович; Кравченюк, Христина Юріївна
Methodical recommendations21-Oct-202421-Oct-2024Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчанняЛялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юріївна
Methodical recommendations21-Oct-202421-Oct-2024Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчанняЛялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юріївна
Conference Abstract20-May-202123-Jun-2021Нові види борошна в технології виробництва хліба і хлібобулочних виробівРудь, Андрій; Кухтин, Микола Дмитрович; Кравченюк, Христина Юріївна; Rud, Andriy; Kukhtyn, Mykola; Kravcheniuk, Khrystyna
Methodical recommendations20219-Oct-2021Облік і звітність у хлібопекарському, макаронному, кондитерському та харчоконцентратному виробництвахКопчак, Наталія Григорівна; Kopchak, Nataliia; Карпик, Галина Вікторівна; Karpyk, Halyna Viktorivna; Кравченюк, Христина Юріївна; Kravcheniuk, Khrystyna Yurivna; Назарко, Ірина Степанівна; Nazarko, Iryna Stepanivna
Conference Abstract11-Dec-202424-Jan-2025Удосконалення жирнокислотного складу купажованих олій на основі соєвої оліїКриса, П. В.; Качарай, Б. М.; Лялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юріївна; Дацишин, К. Є.; Krysa, P.; Kacharay, B.; Lialyk, A.; Kravcheniuk, K.; Datsyshyn, K.
Conference Abstract11-Dec-202424-Jan-2025Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів збагачених йодом та селеномКравченюк, Христина Юріївна; Ціко, Ю. М.; Kravcheniuk, K.; Tsiko, Y.
Article20-Apr-201629-May-2016Формування біоплівки E.coli на поверхні нержавіючої сталі AISI 321 з різною шорсткістюКравченюк, Христина Юріївна; Kravchenyuk, K. U.
Article17-Nov-201624-Mar-2017Формування біоплівки E.coli на поверхні нержавіючої сталі за температури 17 ± 1 оС з різною шорсткістюКравченюк, Христина Юріївна; Кухтин, Микола Дмитрович; Kravchenyuk, K. U.; Kukhtyn, M. D.
Conference Abstract11-Oct-201728-Oct-2017Формування біоплівок Enterococcus faecalis на нержавіючій сталі марки AISI 321 залежно від початкової кількості і шорсткості поверхніКравченюк, Христина Юріївна; Кухтин, Микола Дмитрович; Лазарюк, Валерій Володимирович; Kravchenyuk, Khrystyna; Kukhtyn, Mykola; Lazaryuk, Valeriy
Conference Abstract22-Sep-202219-Oct-2022Харчові барвникиСтефанишин, В. В.; Криськова, Лариса Петрівна; Кравченюк, Христина Юріївна; Stefanyshyn, V.; Kryskova, L.; Kravcheniuk, K.
Conference Abstract28-Sep-202321-Nov-2023Імбир в технології виробництва хлібобулочних виробівНадюк, Р. О.; Кравченюк, Христина Юріївна; Лісовська, Тетяна Олегівна; Nadiuk, R.; Kravcheniuk, K.; Lisovska, T.