Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46414
Заглавие: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання
Автори: Лялик, Анастасія Тарасівна
Кравченюк, Христина Юріївна
Bibliographic description (Ukraine): Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання / укл. : А. Т. Лялик, Х. Ю. Кравченюк. Тернопіль : ТНТУ, 2024. 26 с.
Дата на Публикуване: 21-Окт-2024
Date of entry: 21-Окт-2024
Country (code): UA
Place of the edition/event: ТНТУ
Ключови Думи: інноваційні технології
борошняні вироби
кондитерські вироби
Number of pages: 26
Резюме: Розвиток харчової промисловості України пов'язаний з підготовкою висококваліфікованих фахівців, які повинні мати глибокі теоретичні знання, та професійні навички, здатні керувати складними процесами на підприємствах харчової промисловості, удосконалювати і розробляти прогресивні, інноваційні технології виробництва харчових продуктів. Методичні вказівки розроблені у відповідності до освітньо-професійної програми «Харчові технології» для підготовки здобувачів освітнього ступеню «магістр» спеціальності 181 «Харчові технології». Вивчення навчальної дисципліни: «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» повинні забезпечити майбутніх фахівців необхідними знаннями організації і веденням технологічного процесу на хлібопекарських, кондитерських підприємствах. Ознайомлять їх із закономірностями і процесами, які є в технології хлібопекарського виробництва, зазначать необхідність використання комплексного підходу до інноваційного процесу та удосконалення технології та набуття практичних навиків.
Content: ВСТУП ...4 Лабораторна робота №1 Дослідження впливу антиоксидантів на якість пшеничних виробів ...5 Лабораторна робота №2 Визначення впливу модифікованих крохмалів на якість виробництва бездріжджевих хлібобулочних виробів ...8 Лабораторна робота №3 Визначення хлібопекарських властивостей пшеничного тіста та хліба з додаванням ферментних препаратів ...11 Лабораторна робота №4 Вплив поверхнево-активних речовин на якість хліба ...14 Лабораторна робота №5 Визначення впливу додавання рослинної нетрадиційної сировини, як збагачуючої добавки під час виробництва борошняних виробів (БРІОШ) ...17 Лабораторна робота №6 Визначення впливу комплексних хлібопекарських поліпшувачів на якісні показники хлібобулочних виробів ...20 Лабораторна робота №7 Визначення ефекту попередньої активації пресованих дріжджів на якісні показники хлібних виробів ...23 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ ...26
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46414
Copyright owner: © А. Т. Лялик, Х. Ю. Кравченюк, 2024
References (Ukraine): 1, Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва./ В. І. Дробот Київ: Урожай, 2019. 580 с.
2. Новікова О. В. Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів. Книга 1. Технологія виробництва хлібобулочних виробів: Підручник. – Х.: Світ Книг, 2023. 376 с.
3. Самохвалова О. В., Олійник С. Г., Касабова К. Р. Інноваційні технології хліба, кондитерських макаронних виробів і харчоконцентратів: лабораторний практикум. Харків. 2017. 55 с.
4. Харчові добавки: тексти лекцій для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» / Уклад.: Гуменюк О.Л. – Чернігів : ЧНТУ, 2019. 177 с.
5. Харчові добавки та їх функціональна роль у технологічному процесі URL: https://www.apk-inform.com/ru/bread/14167 (дата звернення 2.06.2024)
6. Харчові добавки та їх функціональна роль у технології хлібопекарського виробництва URL: https://lektsii.org/9-35175.html (дата звернення 20.06.2024)
7. Як спекти хліб без глютену — кращі рецепти URL: https://bezglutex.com.ua/uk/blog/statti/jak-spekti-hlib-bez-gljutenu-kraschi-retsepti/ (дата звернення 10.06.2024)
Content type: Methodical recommendations
Показва се в Колекции:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
Інноваційні частина 1 ЕЛАРТУ_методичка.pdf1 MBAdobe PDFИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.

Админ Инструменти