Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46414
Affichage complet
Élément Dublin CoreValeurLangue
dc.contributor.authorЛялик, Анастасія Тарасівна-
dc.contributor.authorКравченюк, Христина Юріївна-
dc.date.accessioned2024-10-21T10:13:45Z-
dc.date.available2024-10-21T10:13:45Z-
dc.date.issued2024-10-21-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання / укл. : А. Т. Лялик, Х. Ю. Кравченюк. Тернопіль : ТНТУ, 2024. 26 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46414-
dc.description.abstractРозвиток харчової промисловості України пов'язаний з підготовкою висококваліфікованих фахівців, які повинні мати глибокі теоретичні знання, та професійні навички, здатні керувати складними процесами на підприємствах харчової промисловості, удосконалювати і розробляти прогресивні, інноваційні технології виробництва харчових продуктів. Методичні вказівки розроблені у відповідності до освітньо-професійної програми «Харчові технології» для підготовки здобувачів освітнього ступеню «магістр» спеціальності 181 «Харчові технології». Вивчення навчальної дисципліни: «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» повинні забезпечити майбутніх фахівців необхідними знаннями організації і веденням технологічного процесу на хлібопекарських, кондитерських підприємствах. Ознайомлять їх із закономірностями і процесами, які є в технології хлібопекарського виробництва, зазначать необхідність використання комплексного підходу до інноваційного процесу та удосконалення технології та набуття практичних навиків.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВСТУП ...4 Лабораторна робота №1 Дослідження впливу антиоксидантів на якість пшеничних виробів ...5 Лабораторна робота №2 Визначення впливу модифікованих крохмалів на якість виробництва бездріжджевих хлібобулочних виробів ...8 Лабораторна робота №3 Визначення хлібопекарських властивостей пшеничного тіста та хліба з додаванням ферментних препаратів ...11 Лабораторна робота №4 Вплив поверхнево-активних речовин на якість хліба ...14 Лабораторна робота №5 Визначення впливу додавання рослинної нетрадиційної сировини, як збагачуючої добавки під час виробництва борошняних виробів (БРІОШ) ...17 Лабораторна робота №6 Визначення впливу комплексних хлібопекарських поліпшувачів на якісні показники хлібобулочних виробів ...20 Лабораторна робота №7 Визначення ефекту попередньої активації пресованих дріжджів на якісні показники хлібних виробів ...23 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ ...26uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectінноваційні технологіїuk_UA
dc.subjectборошняні виробиuk_UA
dc.subjectкондитерські виробиuk_UA
dc.titleМетодичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчанняuk_UA
dc.typeMethodical recommendationsuk_UA
dc.rights.holder© А. Т. Лялик, Х. Ю. Кравченюк, 2024-
dc.coverage.placenameТНТУuk_UA
dc.format.pages26-
dc.relation.references1, Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва./ В. І. Дробот Київ: Урожай, 2019. 580 с.uk_UA
dc.relation.references2. Новікова О. В. Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів. Книга 1. Технологія виробництва хлібобулочних виробів: Підручник. – Х.: Світ Книг, 2023. 376 с.uk_UA
dc.relation.references3. Самохвалова О. В., Олійник С. Г., Касабова К. Р. Інноваційні технології хліба, кондитерських макаронних виробів і харчоконцентратів: лабораторний практикум. Харків. 2017. 55 с.uk_UA
dc.relation.references4. Харчові добавки: тексти лекцій для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» / Уклад.: Гуменюк О.Л. – Чернігів : ЧНТУ, 2019. 177 с.uk_UA
dc.relation.references5. Харчові добавки та їх функціональна роль у технологічному процесі URL: https://www.apk-inform.com/ru/bread/14167 (дата звернення 2.06.2024)uk_UA
dc.relation.references6. Харчові добавки та їх функціональна роль у технології хлібопекарського виробництва URL: https://lektsii.org/9-35175.html (дата звернення 20.06.2024)uk_UA
dc.relation.references7. Як спекти хліб без глютену — кращі рецепти URL: https://bezglutex.com.ua/uk/blog/statti/jak-spekti-hlib-bez-gljutenu-kraschi-retsepti/ (дата звернення 10.06.2024)uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Collection(s) :Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
Інноваційні частина 1 ЕЛАРТУ_методичка.pdf1 MBAdobe PDFVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.

Outils d'administration