Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35908
Назва: | Облік і звітність у хлібопекарському, макаронному, кондитерському та харчоконцентратному виробництвах |
Автори: | Копчак, Наталія Григорівна Kopchak, Nataliia Карпик, Галина Вікторівна Karpyk, Halyna Viktorivna Кравченюк, Христина Юріївна Kravcheniuk, Khrystyna Yurivna Назарко, Ірина Степанівна Nazarko, Iryna Stepanivna |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001 |
Бібліографічний опис: | Копчак Н.Г. Облік і звітність у хлібопекарському, макаронному, кондитерському та харчоконцентратному виробництвах: методичні вказівки до виконання практичних робіт для здобувачів освітнього ступеня бакалавр спеціальності „181 — харчові технології“ / Копчак Н. Г., Карпик Г. В., Кравченюк Х. Ю., Назарко І.С. — Тернопіль: ТНТУ, 2021. — 66 с. |
Дата публікації: | 2021 |
Дата внесення: | 9-жов-2021 |
Країна (код): | UA |
Місце видання, проведення: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Члени комітету: | Сторож, Людмила Анатоліївна Storozh, Liudmyla Anatolivna |
Діапазон сторінок: | 66 |
Зміст: | ВСТУП ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ №1 ДОКУМЕНТАЦІЯ ЛАБОРАТОРНОГО КОНТРОЛЮ ВИРОБНИЦТВА ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ №2 РОЗРАХУНОК ВИХОДУ ХЛІБА ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ №3 РОЗРАХУНОК ВТРАТ І ЗАТРАТ ПРИ ВИЗНАЧЕННІ ВИХОДУ ХЛІБА ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ №4 РОЗРАХУНОК МАСИ СИРОВИНИ У НАПІВФАБРИКАТАХ І ВИРОБНИЧОМУ БРАКУ ПІД ЧАС ПЕРЕДАЧІ ЗМІНИ ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ №5 РОЗРАХУНОК СПІВВІДНОШЕННЯ НАПІВФАБРИКАТІВ З РІЗНОЮ КИСЛОТНІСТЮ ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ № 6 АНАЛІЗ ВИРОБНИЧИХ СИТУАЦІЙ У ХАРЧОКОНЦЕНТРАТНОМУ ВИРОБНИЦТВІ. НОРМУВАННЯ І ОБЛІК ВИТРАТ СИРОВИНИ ПІД ЧАС ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ КОНЦЕНТРАТІВ ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ № 7 АНАЛІЗ ВИРОБНИЧИХ СИТУАЦІЙ У КОНДИТЕРСЬКОМУ ВИРОБНИЦТВІ. ОБЛІК І АНАЛІЗ ВИТРАТ СИРОВИНИ ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ № 8 АНАЛІЗ ВИРОБНИЧИХ СИТУАЦІЙ У МАКАРОННОМУ ВИРОБНИЦТВІ ТА НОРМУВАННЯ І ОБЛІК ВИТРАТ СИРОВИНИ ПІД ЧАС ВИРОБНИЦТВА МАКАРОННИХ ВИРОБІВ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ТА РЕКОМЕНДОВАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ДОДАТКИ |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35908 |
Власник авторського права: | © Копчак Н.Г., 2021 |
Перелік літератури: | 1. Артамонова М.В., Шидакова-Каменюка О.Г., Шматченко Н.В. Лабораторний практикум з дисципліни «Технологічні розрахунки та звітність у галузі» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів», ступеня вищої освіти бакалавр [Електронний ресурс] / укладачі М.В. Артамонова, О.Г. Шидакова-Каменюка, Н.В. Шматченко. – Електрон. дані. – Х.:ХДУХТ, 2019. 2. Дробот В.І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник): Навчально-методичний посібник. / За ред. члкор. В.І. Дробот. — К.: Кондор, 2015. — 440 с. 3. Дробот В.І., Арсеньєва Л.Ю. Лабораторний практикум з технології хлібопекарського та макаронного виробництв. Навчальний посібник. В.І. Дробот, Л.Ю. Арсеньєва та ін. / – К.: Центр навчальної літератури, 2006, - 341 с. 4. Ксенюк М.П. Технологія мінівиробництв. Методичні вказівки до виконання розрахунковографічних робіт для студентів галузі знань 18 «Виробництво та технології» спеціальності 181 – «Харчові технології». / Укл.: М.П.Ксенюк – Чернігів: ЧНТУ, 2019. – 79 c. 5. Товажнянський Л.Л., Бухкало С.І. Харчові технології у прикладах і задачах: Підручник./Л.Л. Товажнянський, С.І. Бухкало, П.О. Капустенко, О.П. Арсеньєва, Є.І. Орлова . – К.: Центр учбової літератури, 2008. – 576 с. |
Тип вмісту: | Methodical recommendations |
Розташовується у зібраннях: | Зібрання книг |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Облік і звіт.pdf | Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни “Облік і звітність у хлібопекарському, макаронному, кондитерському та харчоконцентратному виробництвах” | 3,97 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.