Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47836
Titel: | Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів збагачених йодом та селеном |
Sonstige Titel: | Improvement of production technology of bakery products enriched with iodine and selenium |
Autor(en): | Кравченюк, Христина Юріївна Ціко, Ю. М. Kravcheniuk, K. Tsiko, Y. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна) |
Bibliographic description (Ukraine): | Кравченюк Х. Ю. Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів збагачених йодом та селеном / Христина Юріївна Кравченюк, Ю. М. Ціко // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 317. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій). |
Bibliographic reference (2015): | Кравченюк Х. Ю., Ціко Ю. М. Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів збагачених йодом та селеном // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 317. |
Bibliographic citation (APA): | Kravcheniuk, K., & Tsiko, Y. (2024). Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv zbahachenykh yodom ta selenom [Improvement of production technology of bakery products enriched with iodine and selenium]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 317. [in Ukrainian]. |
Bibliographic citation (CHICAGO): | Kravcheniuk K., Tsiko Y. (2024) Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv zbahachenykh yodom ta selenom [Improvement of production technology of bakery products enriched with iodine and selenium]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 317 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024 Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024 |
Conference/Event: | ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Erscheinungsdatum: | 11-Dez-2024 |
Date of entry: | 24-Jan-2025 |
Herausgeber: | ФОП Паляниця В. А. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 грудня 2024 року 11-12 December 2024 |
UDC: | 664.66 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 317 |
Start page: | 317 |
End page: | 317 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47836 |
ISBN: | 978-617-7875-88-7 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 |
URL for reference material: | https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0308814612014069 https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC8869304/ https://milkalliance.com.ua/blog/ua/stattya/yak-zabezpechyty-zdorovia-shchytovydnoi-zalozy-bahatykh-na-selen-produktiv https://ockph.te.ua/node/313 |
References (Ukraine): | 1. Iodine content in bread, milk and the retention of inherent iodine in commonly used Indian recipes URL:https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0308814612014069 2. Effect of Brazil Nuts on Selenium Status, Blood Lipids, and Biomarkers of OxidativeStress and Inflammation: A Systematic Review and Meta-Analysis of Randomized Clinical Trials: URL:https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC8869304/ 3. Як забезпечити здоров’я щитовидної залози – 10 багатих на селен продуктів URL:https://milkalliance.com.ua/blog/ua/stattya/yak-zabezpechyty-zdorovia-shchytovydnoi-zalozy-bahatykh-na-selen-produktiv 4. Продукти, які багаті на йод URL:https://ockph.te.ua/node/313 |
References (International): | 1. Iodine content in bread, milk and the retention of inherent iodine in commonly used Indian recipes URL:https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0308814612014069 2. Effect of Brazil Nuts on Selenium Status, Blood Lipids, and Biomarkers of OxidativeStress and Inflammation: A Systematic Review and Meta-Analysis of Randomized Clinical Trials: URL:https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC8869304/ 3. Yak zabezpechyty zdorovia shchytovydnoi zalozy – 10 bahatykh na selen produktiv URL:https://milkalliance.com.ua/blog/ua/stattya/yak-zabezpechyty-zdorovia-shchytovydnoi-zalozy-bahatykh-na-selen-produktiv 4. Produkty, yaki bahati na yod URL:https://ockph.te.ua/node/313 |
Content type: | Conference Abstract |
Enthalten in den Sammlungen: | ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024) |
Dateien zu dieser Ressource:
Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2024_Kravcheniuk_K-Improvement_of_production_317.pdf | 287,98 kB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen | |
MNPK_2024_Kravcheniuk_K-Improvement_of_production_317__COVER.png | 1,23 MB | image/png | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.