Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47836
Fullstendig metadatavisning
DC Felt | Verdi | Språk |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кравченюк, Христина Юріївна | |
dc.contributor.author | Ціко, Ю. М. | |
dc.contributor.author | Kravcheniuk, K. | |
dc.contributor.author | Tsiko, Y. | |
dc.coverage.temporal | 11-12 грудня 2024 року | |
dc.coverage.temporal | 11-12 December 2024 | |
dc.date.accessioned | 2025-01-24T18:05:36Z | - |
dc.date.available | 2025-01-24T18:05:36Z | - |
dc.date.created | 2024-12-11 | |
dc.date.issued | 2024-12-11 | |
dc.identifier.citation | Кравченюк Х. Ю. Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів збагачених йодом та селеном / Христина Юріївна Кравченюк, Ю. М. Ціко // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 317. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-88-7 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47836 | - |
dc.format.extent | 317 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024 | |
dc.relation.uri | https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0308814612014069 | |
dc.relation.uri | https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC8869304/ | |
dc.relation.uri | https://milkalliance.com.ua/blog/ua/stattya/yak-zabezpechyty-zdorovia-shchytovydnoi-zalozy-bahatykh-na-selen-produktiv | |
dc.relation.uri | https://ockph.te.ua/node/313 | |
dc.title | Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів збагачених йодом та селеном | |
dc.title.alternative | Improvement of production technology of bakery products enriched with iodine and selenium | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664.66 | |
dc.relation.references | 1. Iodine content in bread, milk and the retention of inherent iodine in commonly used Indian recipes URL:https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0308814612014069 | |
dc.relation.references | 2. Effect of Brazil Nuts on Selenium Status, Blood Lipids, and Biomarkers of OxidativeStress and Inflammation: A Systematic Review and Meta-Analysis of Randomized Clinical Trials: URL:https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC8869304/ | |
dc.relation.references | 3. Як забезпечити здоров’я щитовидної залози – 10 багатих на селен продуктів URL:https://milkalliance.com.ua/blog/ua/stattya/yak-zabezpechyty-zdorovia-shchytovydnoi-zalozy-bahatykh-na-selen-produktiv | |
dc.relation.references | 4. Продукти, які багаті на йод URL:https://ockph.te.ua/node/313 | |
dc.relation.referencesen | 1. Iodine content in bread, milk and the retention of inherent iodine in commonly used Indian recipes URL:https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0308814612014069 | |
dc.relation.referencesen | 2. Effect of Brazil Nuts on Selenium Status, Blood Lipids, and Biomarkers of OxidativeStress and Inflammation: A Systematic Review and Meta-Analysis of Randomized Clinical Trials: URL:https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC8869304/ | |
dc.relation.referencesen | 3. Yak zabezpechyty zdorovia shchytovydnoi zalozy – 10 bahatykh na selen produktiv URL:https://milkalliance.com.ua/blog/ua/stattya/yak-zabezpechyty-zdorovia-shchytovydnoi-zalozy-bahatykh-na-selen-produktiv | |
dc.relation.referencesen | 4. Produkty, yaki bahati na yod URL:https://ockph.te.ua/node/313 | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна) | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.citation.spage | 317 | |
dc.citation.epage | 317 | |
dc.citation.conference | ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.identifier.citation2015 | Кравченюк Х. Ю., Ціко Ю. М. Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів збагачених йодом та селеном // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 317. | |
dc.identifier.citationenAPA | Kravcheniuk, K., & Tsiko, Y. (2024). Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv zbahachenykh yodom ta selenom [Improvement of production technology of bakery products enriched with iodine and selenium]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 317. [in Ukrainian]. | |
dc.identifier.citationenCHICAGO | Kravcheniuk K., Tsiko Y. (2024) Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv zbahachenykh yodom ta selenom [Improvement of production technology of bakery products enriched with iodine and selenium]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 317 [in Ukrainian]. | |
Vises i samlingene: | ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024) |
Tilhørende filer:
Fil | Beskrivelse | Størrelse | Format | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2024_Kravcheniuk_K-Improvement_of_production_317.pdf | 287,98 kB | Adobe PDF | Vis/Åpne | |
MNPK_2024_Kravcheniuk_K-Improvement_of_production_317__COVER.png | 1,23 MB | image/png | Vis/Åpne |
Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright