Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47836
Назва: | Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів збагачених йодом та селеном |
Інші назви: | Improvement of production technology of bakery products enriched with iodine and selenium |
Автори: | Кравченюк, Христина Юріївна Ціко, Ю. М. Kravcheniuk, K. Tsiko, Y. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна) |
Бібліографічний опис: | Кравченюк Х. Ю. Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів збагачених йодом та селеном / Христина Юріївна Кравченюк, Ю. М. Ціко // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 317. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій). |
Бібліографічне посилання: | Кравченюк Х. Ю., Ціко Ю. М. Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів збагачених йодом та селеном // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 317. |
Bibliographic citation (APA): | Kravcheniuk, K., & Tsiko, Y. (2024). Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv zbahachenykh yodom ta selenom [Improvement of production technology of bakery products enriched with iodine and selenium]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 317. [in Ukrainian]. |
Bibliographic citation (CHICAGO): | Kravcheniuk K., Tsiko Y. (2024) Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv zbahachenykh yodom ta selenom [Improvement of production technology of bakery products enriched with iodine and selenium]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 317 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024 Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024 |
Конференція/захід: | ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Дата публікації: | 11-гру-2024 |
Дата внесення: | 24-січ-2025 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 11-12 грудня 2024 року 11-12 December 2024 |
УДК: | 664.66 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 317 |
Початкова сторінка: | 317 |
Кінцева сторінка: | 317 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47836 |
ISBN: | 978-617-7875-88-7 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0308814612014069 https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC8869304/ https://milkalliance.com.ua/blog/ua/stattya/yak-zabezpechyty-zdorovia-shchytovydnoi-zalozy-bahatykh-na-selen-produktiv https://ockph.te.ua/node/313 |
Перелік літератури: | 1. Iodine content in bread, milk and the retention of inherent iodine in commonly used Indian recipes URL:https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0308814612014069 2. Effect of Brazil Nuts on Selenium Status, Blood Lipids, and Biomarkers of OxidativeStress and Inflammation: A Systematic Review and Meta-Analysis of Randomized Clinical Trials: URL:https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC8869304/ 3. Як забезпечити здоров’я щитовидної залози – 10 багатих на селен продуктів URL:https://milkalliance.com.ua/blog/ua/stattya/yak-zabezpechyty-zdorovia-shchytovydnoi-zalozy-bahatykh-na-selen-produktiv 4. Продукти, які багаті на йод URL:https://ockph.te.ua/node/313 |
References: | 1. Iodine content in bread, milk and the retention of inherent iodine in commonly used Indian recipes URL:https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0308814612014069 2. Effect of Brazil Nuts on Selenium Status, Blood Lipids, and Biomarkers of OxidativeStress and Inflammation: A Systematic Review and Meta-Analysis of Randomized Clinical Trials: URL:https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC8869304/ 3. Yak zabezpechyty zdorovia shchytovydnoi zalozy – 10 bahatykh na selen produktiv URL:https://milkalliance.com.ua/blog/ua/stattya/yak-zabezpechyty-zdorovia-shchytovydnoi-zalozy-bahatykh-na-selen-produktiv 4. Produkty, yaki bahati na yod URL:https://ockph.te.ua/node/313 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2024_Kravcheniuk_K-Improvement_of_production_317.pdf | 287,98 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2024_Kravcheniuk_K-Improvement_of_production_317__COVER.png | 1,23 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.