Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47836
Tytuł: | Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів збагачених йодом та селеном |
Inne tytuły: | Improvement of production technology of bakery products enriched with iodine and selenium |
Authors: | Кравченюк, Христина Юріївна Ціко, Ю. М. Kravcheniuk, K. Tsiko, Y. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна) |
Bibliographic description (Ukraine): | Кравченюк Х. Ю. Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів збагачених йодом та селеном / Христина Юріївна Кравченюк, Ю. М. Ціко // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 317. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій). |
Bibliographic reference (2015): | Кравченюк Х. Ю., Ціко Ю. М. Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів збагачених йодом та селеном // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 317. |
Bibliographic citation (APA): | Kravcheniuk, K., & Tsiko, Y. (2024). Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv zbahachenykh yodom ta selenom [Improvement of production technology of bakery products enriched with iodine and selenium]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 317. [in Ukrainian]. |
Bibliographic citation (CHICAGO): | Kravcheniuk K., Tsiko Y. (2024) Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv zbahachenykh yodom ta selenom [Improvement of production technology of bakery products enriched with iodine and selenium]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 317 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024 Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024 |
Konferencja/wydarzenie: | ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Data wydania: | 11-gru-2024 |
Date of entry: | 24-sty-2025 |
Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 11-12 грудня 2024 року 11-12 December 2024 |
UDC: | 664.66 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 317 |
Główna strona: | 317 |
Strona końcowa: | 317 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47836 |
ISBN: | 978-617-7875-88-7 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 |
Związane URL literatura: | https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0308814612014069 https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC8869304/ https://milkalliance.com.ua/blog/ua/stattya/yak-zabezpechyty-zdorovia-shchytovydnoi-zalozy-bahatykh-na-selen-produktiv https://ockph.te.ua/node/313 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Iodine content in bread, milk and the retention of inherent iodine in commonly used Indian recipes URL:https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0308814612014069 2. Effect of Brazil Nuts on Selenium Status, Blood Lipids, and Biomarkers of OxidativeStress and Inflammation: A Systematic Review and Meta-Analysis of Randomized Clinical Trials: URL:https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC8869304/ 3. Як забезпечити здоров’я щитовидної залози – 10 багатих на селен продуктів URL:https://milkalliance.com.ua/blog/ua/stattya/yak-zabezpechyty-zdorovia-shchytovydnoi-zalozy-bahatykh-na-selen-produktiv 4. Продукти, які багаті на йод URL:https://ockph.te.ua/node/313 |
References: | 1. Iodine content in bread, milk and the retention of inherent iodine in commonly used Indian recipes URL:https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0308814612014069 2. Effect of Brazil Nuts on Selenium Status, Blood Lipids, and Biomarkers of OxidativeStress and Inflammation: A Systematic Review and Meta-Analysis of Randomized Clinical Trials: URL:https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC8869304/ 3. Yak zabezpechyty zdorovia shchytovydnoi zalozy – 10 bahatykh na selen produktiv URL:https://milkalliance.com.ua/blog/ua/stattya/yak-zabezpechyty-zdorovia-shchytovydnoi-zalozy-bahatykh-na-selen-produktiv 4. Produkty, yaki bahati na yod URL:https://ockph.te.ua/node/313 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2024_Kravcheniuk_K-Improvement_of_production_317.pdf | 287,98 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNPK_2024_Kravcheniuk_K-Improvement_of_production_317__COVER.png | 1,23 MB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi