Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47836

Tytuł: Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів збагачених йодом та селеном
Inne tytuły: Improvement of production technology of bakery products enriched with iodine and selenium
Authors: Кравченюк, Христина Юріївна
Ціко, Ю. М.
Kravcheniuk, K.
Tsiko, Y.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна)
Bibliographic description (Ukraine): Кравченюк Х. Ю. Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів збагачених йодом та селеном / Христина Юріївна Кравченюк, Ю. М. Ціко // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 317. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій).
Bibliographic reference (2015): Кравченюк Х. Ю., Ціко Ю. М. Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів збагачених йодом та селеном // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 317.
Bibliographic citation (APA): Kravcheniuk, K., & Tsiko, Y. (2024). Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv zbahachenykh yodom ta selenom [Improvement of production technology of bakery products enriched with iodine and selenium]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 317. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Kravcheniuk K., Tsiko Y. (2024) Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv zbahachenykh yodom ta selenom [Improvement of production technology of bakery products enriched with iodine and selenium]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 317 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024
Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024
Konferencja/wydarzenie: ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Data wydania: 11-gru-2024
Date of entry: 24-sty-2025
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 11-12 грудня 2024 року
11-12 December 2024
UDC: 664.66
Strony: 1
Zakres stron: 317
Główna strona: 317
Strona końcowa: 317
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47836
ISBN: 978-617-7875-88-7
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
Związane URL literatura: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0308814612014069
https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC8869304/
https://milkalliance.com.ua/blog/ua/stattya/yak-zabezpechyty-zdorovia-shchytovydnoi-zalozy-bahatykh-na-selen-produktiv
https://ockph.te.ua/node/313
Wykaz piśmiennictwa: 1. Iodine content in bread, milk and the retention of inherent iodine in commonly used Indian recipes URL:https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0308814612014069
2. Effect of Brazil Nuts on Selenium Status, Blood Lipids, and Biomarkers of OxidativeStress and Inflammation: A Systematic Review and Meta-Analysis of Randomized Clinical Trials: URL:https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC8869304/
3. Як забезпечити здоров’я щитовидної залози – 10 багатих на селен продуктів URL:https://milkalliance.com.ua/blog/ua/stattya/yak-zabezpechyty-zdorovia-shchytovydnoi-zalozy-bahatykh-na-selen-produktiv
4. Продукти, які багаті на йод URL:https://ockph.te.ua/node/313
References: 1. Iodine content in bread, milk and the retention of inherent iodine in commonly used Indian recipes URL:https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0308814612014069
2. Effect of Brazil Nuts on Selenium Status, Blood Lipids, and Biomarkers of OxidativeStress and Inflammation: A Systematic Review and Meta-Analysis of Randomized Clinical Trials: URL:https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC8869304/
3. Yak zabezpechyty zdorovia shchytovydnoi zalozy – 10 bahatykh na selen produktiv URL:https://milkalliance.com.ua/blog/ua/stattya/yak-zabezpechyty-zdorovia-shchytovydnoi-zalozy-bahatykh-na-selen-produktiv
4. Produkty, yaki bahati na yod URL:https://ockph.te.ua/node/313
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi