Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29202

Назва: Динаміка руху рідинного потоку у транспортуючих мережах молочної галузі
Інші назви: Dynamics of liquid flow movement in the milk industry transport systems
Автори: Деркач, Андрій Васильович
Кравченюк, Христина Юріївна
Стадник, Ігор Ярославович
Derkach, Andriy
Kravcheniuk, Khrystyna
Stadnyk, Igor
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Деркач А. В. Динаміка руху рідинного потоку у транспортуючих мережах молочної галузі / Андрій Деркач, Христина Кравченюк, Ігор Стадник // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 121. — (Процеси та апарати харчових виробництв).
Bibliographic description: Derkach A., Kravcheniuk K., Stadnyk I. (2019) Dynamika rukhu ridynnoho potoku u transportuiuchykh merezhakh molochnoi haluzi [Dynamics of liquid flow movement in the milk industry transport systems]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 121 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Конференція/захід: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 10-жов-2019
Дата внесення: 15-лис-2019
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
УДК: 66-7.579
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 121
Початкова сторінка: 121
Кінцева сторінка: 121
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29202
ISBN: 978-966-305-104-8
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.