Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29202

Tytuł: Динаміка руху рідинного потоку у транспортуючих мережах молочної галузі
Inne tytuły: Dynamics of liquid flow movement in the milk industry transport systems
Authors: Деркач, Андрій Васильович
Кравченюк, Христина Юріївна
Стадник, Ігор Ярославович
Derkach, Andriy
Kravcheniuk, Khrystyna
Stadnyk, Igor
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Деркач А. В. Динаміка руху рідинного потоку у транспортуючих мережах молочної галузі / Андрій Деркач, Христина Кравченюк, Ігор Стадник // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 121. — (Процеси та апарати харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Derkach A., Kravcheniuk K., Stadnyk I. (2019) Dynamika rukhu ridynnoho potoku u transportuiuchykh merezhakh molochnoi haluzi [Dynamics of liquid flow movement in the milk industry transport systems]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 121 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Konferencja/wydarzenie: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 10-paź-2019
Date of entry: 15-lis-2019
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 66-7.579
Strony: 1
Zakres stron: 121
Główna strona: 121
Strona końcowa: 121
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29202
ISBN: 978-966-305-104-8
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi