Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 21 до 65 з 65
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Methodical recommendations | 2017 | 22-чер-2018 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Ідентифікація і методи виявлення фальсифікації харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | Вічко, Олена Іванівна; Карпик, Галина Вікторівна |
Methodical recommendations | 2017 | 22-чер-2018 | Методичні вказівки до виконання практичних занять з курсу «НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | Вічко, Олена Іванівна |
Laboratory Instructions | вер-2017 | 14-чер-2018 | Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". | Дацишин, Катерина Євгенівна; Сторож, Людмила Анатолівна |
Methodical recommendations | вер-2017 | 14-чер-2018 | Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання практичних робіт | Дацишин, Катерина Євгенівна; Сторож, Людмила Анатолівна |
Methodical recommendations | чер-2018 | 13-чер-2018 | Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни "Системи сертифікації технологічних процесів на підприємствах харчової промисловості | Дацишин, Катерина Євгенівна; Шпилик, Олександра Богданівна |
Methodical recommendations | вер-2017 | 4-лют-2018 | Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Харчові технології». Частина 2 | Дацишин, Катерина Євгенівна; Сторож, Людмила Анатолівна |
Book | тра-2017 | 27-чер-2017 | Конспект лекцій з курсу «Фізична і колоїдна хімія» (частина 2. Колоїдна хімія) | Назарко, Ірина Степанівна |
Learning Object | 2016 | 24-чер-2017 | Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв» Розділ: Технологія хліба, макаронних та кондитерських виробів | - |
Learning Object | 2016 | 24-чер-2017 | Методичні вказівки для виконнання практичних робіт з дисципліни "Безвідходні технології консервних виробництв" | Карпик, Галина Вікторівна |
Learning Object | тра-2017 | 23-чер-2017 | Методичні вказівки до лабораторної роботи № 5 з курсу „Інструментальні методи аналізу” Електрометричні методи. Потенціометрія. | Шпилик, Олександра Богданівна; Кушнірук, Наталія Василівна |
Learning Object | тра-2017 | 23-чер-2017 | Методичні вказівки до лабораторної роботи №7 з курсу „ Інструментальні методи аналізу ” Оптичні методи аналізу. Визначення питомого обертання та концентрації оптично активної речовини (глюкози, сахарози, лактози або галактози) | Шпилик, Олександра Богданівна; Кушнірук, Наталія Василівна |
Learning Object | лис-2016 | 22-чер-2017 | Програма та методичні вказівки щодо проходження фахової практики для студентів спеціальності 181 «Харчові виробництва» | Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga; Сторож, Людмила Анатоліївна; Storosh, Ludmyla |
Learning Object | лис-2016 | 22-чер-2017 | Методичні вказівки до виконання курсового проекту студентами спеціальності 181 «Харчові виробництва» (6.051701 «Харчові технології та інженерія») спеціалізації “Зберігання, консервування і переробка молока” | Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga; Сторож, Людмила Анатоліївна; Storosh, Ludmyla |
Learning Object | лис-2016 | 22-чер-2017 | Технології молочних консервів та перероблення вторинної молочної сировини : Конспект лекцій з курсу "Технології молока і молочних продуктів" | Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga |
Learning Object | лис-2016 | 22-чер-2017 | Технології маслоробста та сироробства : Конспект лекцій з курсу "Технологія молока і молочних продуктів" | Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga |
Learning Object | жов-2016 | 22-чер-2017 | "Технології незбираномолочних продуктів і морозива" : Конспект лекцій з курсу "Технологія молока і молочних продуктів" | Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga |
- | тра-2017 | 20-чер-2017 | Методичні вказівки до лабораторної роботи № 6 з курсу „Інструментальні методи аналізу” Оптичні методи аналізу. Визначення речовин у розчині рефрактометричним методом | Шпилик, Олександра Богданівна; Кушнірук, Наталія Василівна |
Learning Object | тра-2017 | 18-чер-2017 | МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження якісного та кількісного складу біологічно активних жиророзчинних вітамінів в харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» | Джур, Ярослава Богданівна; Назарко, Ірина Степанівна |
- | січ-2017 | 11-тра-2017 | "Технологія молока і молочних продуктів" методичні вказівки до виконання лабораторних робіт, Частина 2 | Рибак, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна |
- | січ-2017 | 11-тра-2017 | Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Харчові технології» | Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна |
- | гру-2016 | 28-кві-2017 | "Технологія молока і молочних продуктів" методичні вказівки до виконання лабораторних робіт, Частина 1 | Рибак, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна |
Learning Object | тра-2014 | 26-кві-2017 | Загальні технології харчової промисловості Розділ «Технології молока і молочних продуктів» конспект лекцій | Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga |
Book | жов-2013 | 26-кві-2017 | Загальні технології харчової промисловості Розділ «Технології м’яса і м’ясних продуктів»: конспект лекцій | Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga |
Learning Object | тра-2014 | 26-кві-2017 | Загальні технології харчової промисловості Розділ «Технології молока і молочних продуктів» : методичні вказівки до лабораторних робіт | Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga |
Book | тра-2014 | 26-кві-2017 | Загальні технології харчової промисловості "Розділ «Технології м’яса і м’ясних продуктів», методичні вказівки до лабораторних робіт | Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga |
Book | тра-2013 | 28-бер-2017 | Фізико-хімічні і біологічні основи технології галузі | Назарко, Ірина Степанівна |
Learning Object; Other | 2015 | 4-жов-2016 | Санітарно-гігієнічні вимоги до технології доїння, первинної обробки, зберігання і транспортування молока коров’ячого сирого в молочних кооперативах | Кухтин, Микола Дмитрович; Перкій, Юрій Богданович |
Learning Object | 2015 | 16-вер-2016 | Конспект лекцій з курсу "Загальні технології харчової промисловості" | Карпик, Галина Вікторівна |
Learning Object | 2015 | 16-вер-2016 | Конспект лекцій з курсу "Безвідходні технології консервних виробництв" | Карпик, Галина Вікторівна |
Book | 22-сер-2016 | 22-сер-2016 | Практикум з технології молока та молочних продуктів | Грек, Олена Вікторівна; Ющенко, Наталія Михайлівна; Осьмак, Тетяна Григорівна; Онопрійчук, Олена Олександрівна; Рибак, Ольга Миколаївна; Тимчук, Алла Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна |
Learning Object | 22-сер-2016 | 22-сер-2016 | Методичні вказівки до виконання курсового і дипломного проектів студентами спеціальності 7.05170108 «Технології зберігання, консервування та переробки молока» усіх форми навчання | Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga |
Learning Object | 22-сер-2016 | 22-сер-2016 | Методичні вказівки до виконання курсового і дипломного проектів студентами напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» із спеціалізації «Зберігання, консервування та переробки молока» усіх форми навчання | Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga; Сторож, Людмила Анатоліївна; Storosh, Ludmyla |
Learning Object | 12-лип-2016 | 12-лип-2016 | Програма та методичні вказівки щодо проходження хіміко-аналітичної практики для студентів напряму 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції" | Шпилик, Олександра Богданівна; Покотило, Олег степанович |
Learning Object | 12-лип-2016 | 12-лип-2016 | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи «Дистильована вода. Реактиви. Приготування розчинів» з курсу «Загальна та неорганічна хімія» | Лісовська, Тетяна Олегівна |
Learning Object | 12-лип-2016 | 12-лип-2016 | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи " Ваги та правила зважування. Мірний посуд. Визначення густини. Визначення рН" з курсу "Загальна та неорганічна хімія" | Джур, Ярослава Богданівна; Лісовська, Тетяна Олегівна |
Learning Object | 12-лип-2016 | 12-лип-2016 | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи "Хімічний фарфоровий посуд. Допоміжні пристрої та матеріали. Очищення хімічного посуду" з курсу "Загальна та неорганічна хімія" | Джур, Ярослава Богданівна; Лісовська, Тетяна Олегівна |
Learning Object | 12-лип-2016 | 12-лип-2016 | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи " Правила техніки безпеки при роботі в хімічній лабораторії. Техніка виконання лабораторних робіт. Лабораторний скляний посуд" з курсу "Загальна та неорганічна хімія" | Джур, Ярослава Богданівна; Лісовська, Тетяна Олегівна |
Learning Object | 8-лип-2016 | 8-лип-2016 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні інгредієнти в технології консервованих продуктів» | Назарко, Ірина Степанівна |
Learning Object | 8-лип-2016 | 8-лип-2016 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт (частина 1) з курсу «Загальна хімія» для студентів всіх форм навчання спеціальності ступеня «Бакалавр" | Джур, Ярослава Богданівна |
Other | 24-чер-2016 | 24-чер-2016 | Методичний посібник до виконання практичних робіт з курсу «Хімія» для студентів денної та заочної форми навчання напряму «Зварювання». | Кушнірук, Наталя Василівна,; Лісовська, Тетяна Олегівна |
Learning Object | 2010 | 7-чер-2012 | Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу „Інноваційні технології галузі“ | Мельнічук, Оксана Євстахівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Сельський, Володимир Романович |
Learning Object | 2009 | 7-чер-2012 | Методичні вказівки з курсу „Технологія консервування риби та рибопродуктів“ | Мельнічук, Оксана Євстахівна |
Learning Object | 2010 | 7-чер-2012 | Методичні рекомендації до виконання магістерських робіт | Мельнічук, Оксана Євстахівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Юкало, Володимир Глібович; Покотило, О.С.; Сельський, Володимир Романович |
Learning Object | 2011 | 7-чер-2012 | Методичні вказівки до практичних робіт з дисципліни „Реконструкція та проектування підприємств галузі“ | Мельнічук, Оксана Євстахівна |
Learning Object | 2009 | 7-чер-2012 | Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни „Інноваційні технології галузі“ | Мельнічук, Оксана Євстахівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Сельський, Володимир Романович |
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 21 до 65 з 65