Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23623
Tytuł: Розробка технології кисломолочного сиру з плодовим наповнювачем
Inne tytuły: Production process development of cottage cheese with fruit filler
Authors: Глемба, Марія Богданівна
Glemba, M.B.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Cytat: Глемба М.Б. Розробка технології кисломолочного сиру з плодовим наповнювачем.: диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / М.Б. Глемба; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 6 с.
Bibliographic description: Glemba M.B. Production process development of cottage cheese with fruit filler: the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / M.B. Glemba ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p.
Data wydania: 2018
Data archiwizacji: 2018
Date of entry: 18-lut-2018
Kraj (kod): UA
Place edycja: Тернопіль
Promotor: Кухтин, Микола Дмитрович
UDC: 664.8
Słowa kluczowe: сир кисломолочний
sour milk cheese
яблучний наповнювач
apple filler
технологія виготовлення кисломолочного сиру
technology of production of sour milk cheese
Abstract: Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню використання яблучного наповнювача, як добавки у сир кисломолочний та розробці рецептури і технології нового харчового продукту.
He master's qualification work is devoted to the study of the use of apple filler, as supplements in fermented milk cheese and the development of the formulation and technology of a new food product
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23623
Właściciel praw autorskich: © Глемба, 2018
Typ zawartości: Thesis Abstract
Występuje w kolekcjach:181 — харчові технології

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Glemba_Production process development of cottage cheese with fruit filler.pdf176,78 kBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora