Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23623
Titre: Розробка технології кисломолочного сиру з плодовим наповнювачем
Autre(s) titre(s): Production process development of cottage cheese with fruit filler
Auteur(s): Глемба, Марія Богданівна
Glemba, M.B.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Глемба М.Б. Розробка технології кисломолочного сиру з плодовим наповнювачем.: диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / М.Б. Глемба; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 6 с.
Bibliographic description (International): Glemba M.B. Production process development of cottage cheese with fruit filler: the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / M.B. Glemba ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p.
Date de publication: 2018
Submitted date: 2018
Date of entry: 18-fév-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Кухтин, Микола Дмитрович
UDC: 664.8
Mots-clés: сир кисломолочний
sour milk cheese
яблучний наповнювач
apple filler
технологія виготовлення кисломолочного сиру
technology of production of sour milk cheese
Résumé: Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню використання яблучного наповнювача, як добавки у сир кисломолочний та розробці рецептури і технології нового харчового продукту.
He master's qualification work is devoted to the study of the use of apple filler, as supplements in fermented milk cheese and the development of the formulation and technology of a new food product
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23623
Copyright owner: © Глемба, 2018
Content type: Thesis Abstract
Collection(s) :181 — харчові технології

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
Glemba_Production process development of cottage cheese with fruit filler.pdf176,78 kBAdobe PDFVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.

Outils d'administration