Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23623
Název: | Розробка технології кисломолочного сиру з плодовим наповнювачем |
Další názvy: | Production process development of cottage cheese with fruit filler |
Autoři: | Глемба, Марія Богданівна Glemba, M.B. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Глемба М.Б. Розробка технології кисломолочного сиру з плодовим наповнювачем.: диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / М.Б. Глемба; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 6 с. |
Bibliographic description (International): | Glemba M.B. Production process development of cottage cheese with fruit filler: the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / M.B. Glemba ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p. |
Datum vydání: | 2018 |
Submitted date: | 2018 |
Date of entry: | 18-úno-2018 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
Supervisor: | Кухтин, Микола Дмитрович |
UDC: | 664.8 |
Klíčová slova: | сир кисломолочний sour milk cheese яблучний наповнювач apple filler технологія виготовлення кисломолочного сиру technology of production of sour milk cheese |
Abstrakt: | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню використання яблучного наповнювача, як добавки у сир кисломолочний та розробці рецептури і технології нового харчового продукту. He master's qualification work is devoted to the study of the use of apple filler, as supplements in fermented milk cheese and the development of the formulation and technology of a new food product |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23623 |
Copyright owner: | © Глемба, 2018 |
Content type: | Thesis Abstract |
Vyskytuje se v kolekcích: | 181 — харчові технології |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
Glemba_Production process development of cottage cheese with fruit filler.pdf | 176,78 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.
Nástroje administrátora