Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23623
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Кухтин, Микола Дмитрович | - |
dc.contributor.author | Глемба, Марія Богданівна | - |
dc.contributor.author | Glemba, M.B. | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-18T08:41:57Z | - |
dc.date.available | 2018-02-18T08:41:57Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.date.submitted | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Глемба М.Б. Розробка технології кисломолочного сиру з плодовим наповнювачем.: диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / М.Б. Глемба; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 6 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23623 | - |
dc.description.abstract | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню використання яблучного наповнювача, як добавки у сир кисломолочний та розробці рецептури і технології нового харчового продукту. | uk_UA |
dc.description.abstract | He master's qualification work is devoted to the study of the use of apple filler, as supplements in fermented milk cheese and the development of the formulation and technology of a new food product | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | сир кисломолочний | uk_UA |
dc.subject | sour milk cheese | uk_UA |
dc.subject | яблучний наповнювач | uk_UA |
dc.subject | apple filler | uk_UA |
dc.subject | технологія виготовлення кисломолочного сиру | uk_UA |
dc.subject | technology of production of sour milk cheese | uk_UA |
dc.title | Розробка технології кисломолочного сиру з плодовим наповнювачем | uk_UA |
dc.title.alternative | Production process development of cottage cheese with fruit filler | uk_UA |
dc.type | Thesis Abstract | uk_UA |
dc.rights.holder | © Глемба, 2018 | uk_UA |
dc.coverage.placename | Тернопіль | uk_UA |
dc.subject.udc | 664.8 | uk_UA |
dc.identifier.citationen | Glemba M.B. Production process development of cottage cheese with fruit filler: the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / M.B. Glemba ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p. | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 181 — харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Glemba_Production process development of cottage cheese with fruit filler.pdf | 176,78 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора