Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23623
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКухтин, Микола Дмитрович-
dc.contributor.authorГлемба, Марія Богданівна-
dc.contributor.authorGlemba, M.B.-
dc.date.accessioned2018-02-18T08:41:57Z-
dc.date.available2018-02-18T08:41:57Z-
dc.date.issued2018-
dc.date.submitted2018-
dc.identifier.citationГлемба М.Б. Розробка технології кисломолочного сиру з плодовим наповнювачем.: диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / М.Б. Глемба; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 6 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23623-
dc.description.abstractМагістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню використання яблучного наповнювача, як добавки у сир кисломолочний та розробці рецептури і технології нового харчового продукту.uk_UA
dc.description.abstractHe master's qualification work is devoted to the study of the use of apple filler, as supplements in fermented milk cheese and the development of the formulation and technology of a new food productuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectсир кисломолочнийuk_UA
dc.subjectsour milk cheeseuk_UA
dc.subjectяблучний наповнювачuk_UA
dc.subjectapple filleruk_UA
dc.subjectтехнологія виготовлення кисломолочного сируuk_UA
dc.subjecttechnology of production of sour milk cheeseuk_UA
dc.titleРозробка технології кисломолочного сиру з плодовим наповнювачемuk_UA
dc.title.alternativeProduction process development of cottage cheese with fruit filleruk_UA
dc.typeThesis Abstractuk_UA
dc.rights.holder© Глемба, 2018uk_UA
dc.coverage.placenameТернопільuk_UA
dc.subject.udc664.8uk_UA
dc.identifier.citationenGlemba M.B. Production process development of cottage cheese with fruit filler: the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / M.B. Glemba ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:181 — харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Glemba_Production process development of cottage cheese with fruit filler.pdf176,78 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора