Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23623
Títol: | Розробка технології кисломолочного сиру з плодовим наповнювачем |
Altres títols: | Production process development of cottage cheese with fruit filler |
Autor: | Глемба, Марія Богданівна Glemba, M.B. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Глемба М.Б. Розробка технології кисломолочного сиру з плодовим наповнювачем.: диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / М.Б. Глемба; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 6 с. |
Bibliographic description (International): | Glemba M.B. Production process development of cottage cheese with fruit filler: the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / M.B. Glemba ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p. |
Data de publicació: | 2018 |
Submitted date: | 2018 |
Date of entry: | 18-de -2018 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
Supervisor: | Кухтин, Микола Дмитрович |
UDC: | 664.8 |
Paraules clau: | сир кисломолочний sour milk cheese яблучний наповнювач apple filler технологія виготовлення кисломолочного сиру technology of production of sour milk cheese |
Resum: | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню використання яблучного наповнювача, як добавки у сир кисломолочний та розробці рецептури і технології нового харчового продукту. He master's qualification work is devoted to the study of the use of apple filler, as supplements in fermented milk cheese and the development of the formulation and technology of a new food product |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23623 |
Copyright owner: | © Глемба, 2018 |
Content type: | Thesis Abstract |
Apareix a les col·leccions: | 181 — харчові технології |
Arxius per aquest ítem:
Arxiu | Descripció | Mida | Format | |
---|---|---|---|---|
Glemba_Production process development of cottage cheese with fruit filler.pdf | 176,78 kB | Adobe PDF | Veure/Obrir |
Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.
Eines d'Administrador