Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23623
Назва: Розробка технології кисломолочного сиру з плодовим наповнювачем
Інші назви: Production process development of cottage cheese with fruit filler
Автори: Глемба, Марія Богданівна
Glemba, M.B.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Глемба М.Б. Розробка технології кисломолочного сиру з плодовим наповнювачем.: диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / М.Б. Глемба; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 6 с.
Bibliographic description: Glemba M.B. Production process development of cottage cheese with fruit filler: the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / M.B. Glemba ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p.
Дата публікації: 2018
Дата подання: 2018
Дата внесення: 18-лют-2018
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль
Науковий керівник: Кухтин, Микола Дмитрович
УДК: 664.8
Теми: сир кисломолочний
sour milk cheese
яблучний наповнювач
apple filler
технологія виготовлення кисломолочного сиру
technology of production of sour milk cheese
Короткий огляд (реферат): Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню використання яблучного наповнювача, як добавки у сир кисломолочний та розробці рецептури і технології нового харчового продукту.
He master's qualification work is devoted to the study of the use of apple filler, as supplements in fermented milk cheese and the development of the formulation and technology of a new food product
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23623
Власник авторського права: © Глемба, 2018
Тип вмісту: Thesis Abstract
Розташовується у зібраннях:181 — харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Glemba_Production process development of cottage cheese with fruit filler.pdf176,78 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора