Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23623
Título : Розробка технології кисломолочного сиру з плодовим наповнювачем
Otros títulos : Production process development of cottage cheese with fruit filler
Autor : Глемба, Марія Богданівна
Glemba, M.B.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Глемба М.Б. Розробка технології кисломолочного сиру з плодовим наповнювачем.: диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / М.Б. Глемба; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 6 с.
Bibliographic description (International): Glemba M.B. Production process development of cottage cheese with fruit filler: the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / M.B. Glemba ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p.
Fecha de publicación : 2018
Submitted date: 2018
Date of entry: 18-feb-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Кухтин, Микола Дмитрович
UDC: 664.8
Palabras clave : сир кисломолочний
sour milk cheese
яблучний наповнювач
apple filler
технологія виготовлення кисломолочного сиру
technology of production of sour milk cheese
Resumen : Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню використання яблучного наповнювача, як добавки у сир кисломолочний та розробці рецептури і технології нового харчового продукту.
He master's qualification work is devoted to the study of the use of apple filler, as supplements in fermented milk cheese and the development of the formulation and technology of a new food product
URI : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23623
Copyright owner: © Глемба, 2018
Content type: Thesis Abstract
Aparece en las colecciones: 181 — харчові технології

Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción Tamaño Formato  
Glemba_Production process development of cottage cheese with fruit filler.pdf176,78 kBAdobe PDFVisualizar/Abrir


Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.

Herramientas de Administrador