Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23623
Titel: | Розробка технології кисломолочного сиру з плодовим наповнювачем |
Sonstige Titel: | Production process development of cottage cheese with fruit filler |
Autor(en): | Глемба, Марія Богданівна Glemba, M.B. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Глемба М.Б. Розробка технології кисломолочного сиру з плодовим наповнювачем.: диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / М.Б. Глемба; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 6 с. |
Bibliographic description (International): | Glemba M.B. Production process development of cottage cheese with fruit filler: the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / M.B. Glemba ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p. |
Erscheinungsdatum: | 2018 |
Submitted date: | 2018 |
Date of entry: | 18-Feb-2018 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
Supervisor: | Кухтин, Микола Дмитрович |
UDC: | 664.8 |
Stichwörter: | сир кисломолочний sour milk cheese яблучний наповнювач apple filler технологія виготовлення кисломолочного сиру technology of production of sour milk cheese |
Zusammenfassung: | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню використання яблучного наповнювача, як добавки у сир кисломолочний та розробці рецептури і технології нового харчового продукту. He master's qualification work is devoted to the study of the use of apple filler, as supplements in fermented milk cheese and the development of the formulation and technology of a new food product |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23623 |
Copyright owner: | © Глемба, 2018 |
Content type: | Thesis Abstract |
Enthalten in den Sammlungen: | 181 — харчові технології |
Dateien zu dieser Ressource:
Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
---|---|---|---|---|
Glemba_Production process development of cottage cheese with fruit filler.pdf | 176,78 kB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.
Administrationswerkzeuge