Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23623
Titolo: Розробка технології кисломолочного сиру з плодовим наповнювачем
Titoli alternativi: Production process development of cottage cheese with fruit filler
Autori: Глемба, Марія Богданівна
Glemba, M.B.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Глемба М.Б. Розробка технології кисломолочного сиру з плодовим наповнювачем.: диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / М.Б. Глемба; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 6 с.
Bibliographic description (International): Glemba M.B. Production process development of cottage cheese with fruit filler: the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / M.B. Glemba ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p.
Data: 2018
Submitted date: 2018
Date of entry: 18-feb-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Кухтин, Микола Дмитрович
UDC: 664.8
Parole chiave: сир кисломолочний
sour milk cheese
яблучний наповнювач
apple filler
технологія виготовлення кисломолочного сиру
technology of production of sour milk cheese
Abstract: Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню використання яблучного наповнювача, як добавки у сир кисломолочний та розробці рецептури і технології нового харчового продукту.
He master's qualification work is devoted to the study of the use of apple filler, as supplements in fermented milk cheese and the development of the formulation and technology of a new food product
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23623
Copyright owner: © Глемба, 2018
Content type: Thesis Abstract
È visualizzato nelle collezioni:181 — харчові технології

File in questo documento:
File Descrizione DimensioniFormato 
Glemba_Production process development of cottage cheese with fruit filler.pdf176,78 kBAdobe PDFVisualizza/apri


Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.

Strumenti di amministrazione