Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23623
Tittel: | Розробка технології кисломолочного сиру з плодовим наповнювачем |
Alternative titler: | Production process development of cottage cheese with fruit filler |
Authors: | Глемба, Марія Богданівна Glemba, M.B. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Глемба М.Б. Розробка технології кисломолочного сиру з плодовим наповнювачем.: диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / М.Б. Глемба; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 6 с. |
Bibliographic description (International): | Glemba M.B. Production process development of cottage cheese with fruit filler: the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / M.B. Glemba ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p. |
Utgivelsesdato: | 2018 |
Submitted date: | 2018 |
Date of entry: | 18-feb-2018 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
Supervisor: | Кухтин, Микола Дмитрович |
UDC: | 664.8 |
Emneord: | сир кисломолочний sour milk cheese яблучний наповнювач apple filler технологія виготовлення кисломолочного сиру technology of production of sour milk cheese |
Abstrakt: | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню використання яблучного наповнювача, як добавки у сир кисломолочний та розробці рецептури і технології нового харчового продукту. He master's qualification work is devoted to the study of the use of apple filler, as supplements in fermented milk cheese and the development of the formulation and technology of a new food product |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23623 |
Copyright owner: | © Глемба, 2018 |
Content type: | Thesis Abstract |
Vises i samlingene: | 181 — харчові технології |
Tilhørende filer:
Fil | Beskrivelse | Størrelse | Format | |
---|---|---|---|---|
Glemba_Production process development of cottage cheese with fruit filler.pdf | 176,78 kB | Adobe PDF | Vis/Åpne |
Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright
Administrasjonsverktøy