Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23623
Title: Розробка технології кисломолочного сиру з плодовим наповнювачем
Other Titles: Production process development of cottage cheese with fruit filler
Authors: Глемба, Марія Богданівна
Glemba, M.B.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Глемба М.Б. Розробка технології кисломолочного сиру з плодовим наповнювачем.: диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / М.Б. Глемба; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 6 с.
Bibliographic description (International): Glemba M.B. Production process development of cottage cheese with fruit filler: the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / M.B. Glemba ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p.
Issue Date: 2018
Submitted date: 2018
Date of entry: 18-Φεβ-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Кухтин, Микола Дмитрович
UDC: 664.8
Keywords: сир кисломолочний
sour milk cheese
яблучний наповнювач
apple filler
технологія виготовлення кисломолочного сиру
technology of production of sour milk cheese
Abstract: Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню використання яблучного наповнювача, як добавки у сир кисломолочний та розробці рецептури і технології нового харчового продукту.
He master's qualification work is devoted to the study of the use of apple filler, as supplements in fermented milk cheese and the development of the formulation and technology of a new food product
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23623
Copyright owner: © Глемба, 2018
Content type: Thesis Abstract
Εμφανίζεται στις συλλογές:181 — харчові технології

Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος 
Glemba_Production process development of cottage cheese with fruit filler.pdf176,78 kBAdobe PDFΔείτε/ Ανοίξτε


Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα

Εργαλεία διαχειριστή