Skip navigation
Hem
Visa
Samlingar
Browse Items by:
I datumordning
Författare
Titlar
Nyckelord
UDC
I datumordning (registrerat)
Content types
Languages
Magazines/collections
Conferences/Events
Edition containing
ISSN
Publishers
Affiliation
Degrees of dissertation
Graduation of theses
Discipline Dissertations
Dissertation councils
Institute for the protection of theses
Date submitted
Hjälp
Language
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Logga in:
Min sida i DSpace
Nyheter via e-post
Ändra profil / Byt lösenord
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Search
Sök i:
hela DSpace
Роботи студентів
Магістр
181 — харчові технології
efter
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Content type
Language
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Content type
Language
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Resultat 1-31 av 31.
Nästa
1
nästa
Item hits:
Typ
Utgivningsdatum
Date of entry
Titel
Författare
Master Thesis
2019
29-dec-2019
Вплив різних способів розморожування на мікробіологічні показники плодів і овочів
Кадило, Наталія Василівна
;
Kadylo N.V.
Master Thesis
2019
29-dec-2019
Дослідження способів безвідходної переробки сировини при виробництві фруктових приправ
Жабран, Моуніа
;
Zhabran Mоunia
Master Thesis
2019
29-dec-2019
Розширення асортименту овочевих маринадів з використанням фруктової сировини
Будзінський, Андрій Сергійович
;
Budzinskyi А.S.
Master Thesis
2019
1-jan-2020
Дослідження способів підготовки яблук на соковіддачу
Павлусик, Петро Михайлович
;
Pavlusyk P.M.
Master Thesis
2019
1-jan-2020
Дослідження методів удосконалення вилучення соку з ягід
Сеник, Віталій Андрійович
;
Senyk V.A.
Master Thesis
2019
5-jan-2020
Розроблення продукту кефірного, збагаченого біоактивними фосфопептидами
Маліцька, Наталія Ігорівна
;
Malitska N.I.
Master Thesis
2019
29-dec-2019
Дослідження процесу термопластифікації сирного пласта із застосуванням його у цеху виробництва сирів типу “Pasta filata”
Білик, Ірина Валентинівна
;
Bilyk I.V.
Master Thesis
2019
29-dec-2019
Обґрунтування термінів зберігання плодів і овочів упакованих під вакуумом у плівку
Фечан, Іван Андрійович
;
Fechan І.A.
Master Thesis
2019
29-dec-2019
Розробка і створення біологічно активної харчової добавки із збалансованим співвідношенням жирних кислот родини омега
Витрикуш, Юлія Анатоліївна
;
Vytrykush J.А.
Master Thesis
2019
29-dec-2019
Зміни рН і окисно-відновного потенціалу в овочевих соках при зберіганні
Колихалін, Олександр Андрійович
;
Kolychalin О.A.
Master Thesis
2019
29-dec-2019
Розробка нового виду консервованих маринадів
Фрей, Ярослав Іванович
;
Frey J.I.
Master Thesis
2019
10-jan-2020
Характеристика рідкого молокозсідального препарату для виробництва м’яких карпатських сирів
Самуляк, Петро Юрійович
;
Samulak, P.Y.
Master Thesis
2019
29-dec-2019
Розробка технології кисломолочних продуктів з вмістом йошти
Мамедова, Еміне Енверівна
;
Mammadova E.E.
Master Thesis
2019
29-dec-2019
Зміни значень рН і ОВП в процесі скисання молока
Радчук, Ольга Антонівна
;
Radchuk O.A.
Master Thesis
2019
29-dec-2019
Обґрунтування мікробіологічної стійкості молочних продуктів залежно від кількісного вмісту мікрофлори молока-сировини
Щур, Юлія Андріївна
;
Shchur Y.А.
Master Thesis
2019
29-dec-2019
Дослідження впливу рослинних компонентів на якісні показники масла з розробленням проєкту маслоцеху
Смачило, Оксана Петрівна
;
Smachylo O.P.
Master Thesis
2019
29-dec-2019
Дослідження пробіотичних властивостей молочнокислих мікроорганізмів виділених з молочних продуктів
Лясота, Олена Богданівна
;
Liasota O.B.
Master Thesis
2019
29-dec-2019
Розробка нового виду фруктових консервів із замінниками цукру
Федорів, Юрій Богданович
;
Fedorov Yu.B.
Master Thesis
2019
29-dec-2019
Удосконалення технології фруктових консервів з високим вмістом сухих речовин
Томашівський, Віталій Петрович
;
Tomashivskii V.V.
Master Thesis
2019
29-dec-2019
Розробка і технологія виготовлення йогурту з Йодом
Лиховида, Володимир Олександрович
;
Lykhovyda V.O.
Master Thesis
2019
5-jan-2020
Розроблення нового виду молочно-рослинного напою із впровадженням інновації у цеху питних видів молока
Даньків, Назарій Миколайович
;
Dankіv N.M.
Master Thesis
2019
5-jan-2020
Гідроліз протеїнів сироватки молока протеазами тваринного походження
Берекета, Віта Петрівна
;
Bereketa V.P.
Master Thesis
2019
5-jan-2020
Порівняльна характеристика казеїну, отриманого із коров’ячого молока при використанні різних кислот
Гунчак, Марія Михайлівна
;
Hunchak M.M.
Master Thesis
2019
2-jan-2020
Отримання глікопротеїну з коров’ячого молока
Рейтерович, Ірина Олегівна
Master Thesis
2019
2-jan-2020
Експрес метод аналізу білків сироватки молока
Лучканін, Наталія Василівна
;
Luchkanin N.V.
Master Thesis
2019
5-jan-2020
Виділення β-казеїну з казеїнового комплексу молока
Даньків, Софія Олегівна
;
Dankiw S.O.
Master Thesis
2019
5-jan-2020
Дослідження показників кисломолочних напоїв з натуральними смако-ароматичними компонентами із розробленням проекту цеху незбираномолочних продуктів
Шум, Андрій Олександрович
;
Shum A.O.
Master Thesis
2019
1-jan-2020
Дослідження впливу куркуми на показники якості молока питного
Воробець, Назарій Антонович
;
Vorobec N.А.
Master Thesis
2019
1-jan-2020
Обгрунтування параметрів попередньої підготовки абрикосів на соковіддачу
Стайоха, Богдан Олександрович
;
Stayoha B.A.
Master Thesis
2019
1-jan-2020
Розроблення сирково-рослинного продукту з впровадженням інновації у цеху сиру кисломолочного та виробів з нього
Лотоцький, Володимир Михайлович
;
Lototskyi V.M.
Master Thesis
2019
1-jan-2020
Отримання біологічно активних фосфопептидів з протеїнів молока
Процик, Денис Іванович
;
Protsyk D.I.
Resultat 1-31 av 31.
Nästa
1
nästa
Discover
Author
1
Bereketa V.P.
1
Bilyk I.V.
1
Budzinskyi А.S.
1
Dankiw S.O.
1
Dankіv N.M.
1
Fechan І.A.
1
Fedorov Yu.B.
1
Frey J.I.
1
Hunchak M.M.
1
Kadylo N.V.
1
Kolychalin О.A.
1
Liasota O.B.
1
Lototskyi V.M.
1
Luchkanin N.V.
1
Lykhovyda V.O.
1
Malitska N.I.
1
Mammadova E.E.
1
Pavlusyk P.M.
1
Protsyk D.I.
1
Radchuk O.A.
.
next >
Subject
31
181
31
харчові технології
9
664.8
4
microwave processing
3
621.9
3
664.85
3
advanced technology
3
electrophoresis
3
food industry
3
freezing
3
juice yield
3
гель-фільтрація
3
електрофорез
3
заморожування
3
консервування
3
соковіддача
3
удосконалена технологія
3
харчова промисловість
2
577.112
2
663.674
.
next >
by type of content
31
Master Thesis
by languages
31
uk