霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3164
Title: | Удосконалення технології санітарної обробки технологічного устаткування у консервному виробництві |
Other Titles: | Improvement of technology sanitization of process equipment in a canning production |
Authors: | Шмирко, Мирослава Володимирівна Shmyrko, Myroslava |
Bibliographic description (Ukraine): | Шмирко М. В. Удосконалення технології санітарної обробки технологічного устаткування у консервному виробництві: анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / М.В. Шмирко ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с. |
Issue Date: | 23-六月-2014 |
Date of entry: | 23-六月-2014 |
Publisher: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
UDC: | 664.8 |
Keywords: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів технологічне устаткування санобробка біоплівка process equipment sanitization biofilms |
Abstract: | Вивчено вплив дезінфікуючих засобів на мікрофлору технологічного устаткування у консервному виробництві. Тhe influence of disinfectants on the microflora of process equipment in a canning production is studied. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3164 |
Content type: | Other |
�蝷箔����: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
---|---|---|---|---|
Shmyrko_Improvement of technology sanitization of process equipment in a canning production.pdf | 64,11 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.
蝞∠�極�