Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3164
Titre: | Удосконалення технології санітарної обробки технологічного устаткування у консервному виробництві |
Autre(s) titre(s): | Improvement of technology sanitization of process equipment in a canning production |
Auteur(s): | Шмирко, Мирослава Володимирівна Shmyrko, Myroslava |
Bibliographic description (Ukraine): | Шмирко М. В. Удосконалення технології санітарної обробки технологічного устаткування у консервному виробництві: анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / М.В. Шмирко ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с. |
Date de publication: | 23-jui-2014 |
Date of entry: | 23-jui-2014 |
Editeur: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
UDC: | 664.8 |
Mots-clés: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів технологічне устаткування санобробка біоплівка process equipment sanitization biofilms |
Résumé: | Вивчено вплив дезінфікуючих засобів на мікрофлору технологічного устаткування у консервному виробництві. Тhe influence of disinfectants on the microflora of process equipment in a canning production is studied. |
URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3164 |
Content type: | Other |
Collection(s) : | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
Shmyrko_Improvement of technology sanitization of process equipment in a canning production.pdf | 64,11 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.
Outils d'administration