Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3164
Titre: Удосконалення технології санітарної обробки технологічного устаткування у консервному виробництві
Autre(s) titre(s): Improvement of technology sanitization of process equipment in a canning production
Auteur(s): Шмирко, Мирослава Володимирівна
Shmyrko, Myroslava
Bibliographic description (Ukraine): Шмирко М. В. Удосконалення технології санітарної обробки технологічного устаткування у консервному виробництві: анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / М.В. Шмирко ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с.
Date de publication: 23-jui-2014
Date of entry: 23-jui-2014
Editeur: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 664.8
Mots-clés: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
технологічне устаткування
санобробка
біоплівка
process equipment
sanitization
biofilms
Résumé: Вивчено вплив дезінфікуючих засобів на мікрофлору технологічного устаткування у консервному виробництві.
Тhe influence of disinfectants on the microflora of process equipment in a canning production is studied.
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3164
Content type: Other
Collection(s) :8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
Shmyrko_Improvement of technology sanitization of process equipment in a canning production.pdf64,11 kBAdobe PDFVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.

Outils d'administration