Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3164| Tytuł: | Удосконалення технології санітарної обробки технологічного устаткування у консервному виробництві |
| Inne tytuły: | Improvement of technology sanitization of process equipment in a canning production |
| Authors: | Шмирко, Мирослава Володимирівна Shmyrko, Myroslava |
| Bibliographic description (Ukraine): | Шмирко М. В. Удосконалення технології санітарної обробки технологічного устаткування у консервному виробництві: анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / М.В. Шмирко ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с. |
| Data wydania: | 23-cze-2014 |
| Date of entry: | 23-cze-2014 |
| Wydawca: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Place edycja: | Тернопіль |
| UDC: | 664.8 |
| Słowa kluczowe: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів технологічне устаткування санобробка біоплівка process equipment sanitization biofilms |
| Abstract: | Вивчено вплив дезінфікуючих засобів на мікрофлору технологічного устаткування у консервному виробництві. Тhe influence of disinfectants on the microflora of process equipment in a canning production is studied. |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3164 |
| Typ zawartości: | Other |
| Występuje w kolekcjach: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Shmyrko_Improvement of technology sanitization of process equipment in a canning production.pdf | 64,11 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Narzędzia administratora