กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3164
ชื่อเรื่อง: Удосконалення технології санітарної обробки технологічного устаткування у консервному виробництві
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Improvement of technology sanitization of process equipment in a canning production
ผู้แต่ง: Шмирко, Мирослава Володимирівна
Shmyrko, Myroslava
Bibliographic description (Ukraine): Шмирко М. В. Удосконалення технології санітарної обробки технологічного устаткування у консервному виробництві: анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / М.В. Шмирко ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с.
วันที่เผยแพร่: 23-มิถ-2014
Date of entry: 23-มิถ-2014
สำนักพิมพ์: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 664.8
คำสำคัญ: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
технологічне устаткування
санобробка
біоплівка
process equipment
sanitization
biofilms
บทคัดย่อ: Вивчено вплив дезінфікуючих засобів на мікрофлору технологічного устаткування у консервному виробництві.
Тhe influence of disinfectants on the microflora of process equipment in a canning production is studied.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3164
Content type: Other
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
Shmyrko_Improvement of technology sanitization of process equipment in a canning production.pdf64,11 kBAdobe PDFดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น

เครื่องมือสำหรับผู้ดูแลระบบ