Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3164
Titolo: Удосконалення технології санітарної обробки технологічного устаткування у консервному виробництві
Titoli alternativi: Improvement of technology sanitization of process equipment in a canning production
Autori: Шмирко, Мирослава Володимирівна
Shmyrko, Myroslava
Bibliographic description (Ukraine): Шмирко М. В. Удосконалення технології санітарної обробки технологічного устаткування у консервному виробництві: анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / М.В. Шмирко ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с.
Data: 23-giu-2014
Date of entry: 23-giu-2014
Editore: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 664.8
Parole chiave: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
технологічне устаткування
санобробка
біоплівка
process equipment
sanitization
biofilms
Abstract: Вивчено вплив дезінфікуючих засобів на мікрофлору технологічного устаткування у консервному виробництві.
Тhe influence of disinfectants on the microflora of process equipment in a canning production is studied.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3164
Content type: Other
È visualizzato nelle collezioni:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

File in questo documento:
File Descrizione DimensioniFormato 
Shmyrko_Improvement of technology sanitization of process equipment in a canning production.pdf64,11 kBAdobe PDFVisualizza/apri


Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.

Administrasjonsverktøy