Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3164
Titel: Удосконалення технології санітарної обробки технологічного устаткування у консервному виробництві
Sonstige Titel: Improvement of technology sanitization of process equipment in a canning production
Autor(en): Шмирко, Мирослава Володимирівна
Shmyrko, Myroslava
Bibliographic description (Ukraine): Шмирко М. В. Удосконалення технології санітарної обробки технологічного устаткування у консервному виробництві: анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / М.В. Шмирко ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с.
Erscheinungsdatum: 23-Jun-2014
Date of entry: 23-Jun-2014
Herausgeber: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 664.8
Stichwörter: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
технологічне устаткування
санобробка
біоплівка
process equipment
sanitization
biofilms
Zusammenfassung: Вивчено вплив дезінфікуючих засобів на мікрофлору технологічного устаткування у консервному виробництві.
Тhe influence of disinfectants on the microflora of process equipment in a canning production is studied.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3164
Content type: Other
Enthalten in den Sammlungen:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Shmyrko_Improvement of technology sanitization of process equipment in a canning production.pdf64,11 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.

Outils d'administration